throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne yazıyor? 7 yıllık resurrect için değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 https://www.facebook.com/kurandersisayfasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://captionsearch.com/pix/thumb/pijobf4e8h-t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 joshualovve said: https://www.facebook.com/kurandersisayfasi eyvallah kardeş. arada sohbetimize gel maklube de var hem bol etli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHAHAHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kitap reklami yapmayin demiyomuyuz size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 AEHAHEAHEHAEHAEHA said: Baktigimda da o insanin sanki içindekileri okuyor gibi garip bir duygu yasayip aci çekiyorum. Off bu ne biçim istir bunun çözümü varmidir veya nedeni nedir sizce ? Çocuklugumdan beri böleyim :( unlimited emo powa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kuran virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kusura bakmayın bir merhaba demeden aranıza katıldım, selam sizlere, fakat bir gariplik var olduğunu sezdim, yanlış bir davranışım olduysa af edersiniz. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 abdulaziz bayındır ne yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hmm güzel olucak gibi duruyo topic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Hani psikiyatristler, psikoloklar varya onlar gibi bir terapist ama kaynağını matemeatikçilerin bile kusursuz bulduğu bir bilim dalının, İlahiyat Doktoru. Kur'an virali nedemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 beyler bence adami dinleyin.. 7 yıllık ölu konuyu diriltmiş.. nasl bir gücü varsa. ibret alın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 joshualovve said: İlahiyat Doktoru. wwHHHaaaaa... WWHHAAA... ?? baska sorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hangi matematikçi kusursuz bulmuş yaw ilahiyatı? bana bi tane unlu matematikçi söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 İlahi bir mucize bence, biz insan oğlu; hep uçan, kaçan, cübbelilerin uydurma hikayelerine tabi olacağımıza bu tür mucizeleri ilimi-bilimi Kur'an'da aramalıyız. Yazıyı dikkatli okuyan bir çelişki asla bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ilmi kuran da aradım, arifin mancherstar'a attığı golü buldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 milyonlarca sperm yarışsın,sen git 1.ci ol sonra böyle ol, tey tey tey muciziye gel ibretlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 imana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 http://24.media.tumblr.com/tumblr_ly48q1SGsV1r3k1m8o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Kimsenin inancını tartmaya gelmedim, ben bir kitaba inanıyorum ve rabbim Alemlerin yaratıcı Allahtır, herkez istediğine tapar, ben kusursuz olan münezzeh olduğuna inandığım gücü kendime rab edindim, sizlerin inancına saygım sonsuz, isteyen bir inasana tapar, isteyen ise kendi sınırlı olan beynine tapar,(bunu ben söylemiyorum ilim adamları kanıtlamış) benim beynimde sınırlı, yanlış anlaşılma olmasın, kendi fikirlerini, aklını tanrı edinenlerede saygım vardır. Konu bu değil bu amaçla yazmadığımda çok açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 neyse ağır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshualovve Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Yani amacım bu değildi ama, kendimi farklı bir ortamda buluverdim, bu bile bir mucizedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bunu ben söylemiyorum recep bey söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 buradaki kimse aptal değil. burada kurana falan çağrı yapmıyorsun sen. abdulaziz bayındır denen ne idüğü belirsiz, ilahiyat öğrencilerinin bile alay konusu olmuş bir adamın reklamını yapıyorsun. senle uğraşacağıma giderim adnan oktar izlerim bu gece sabaha kadar yayın yapacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar