Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Starlancer var aynı konseptte freelancer onun devam oyunu zaten konu guzel dogu ıle batı ulkelerı ıyıce bırbırıne gırmısler ve uzayda evrensel bır sıdık yarısından sonra savas kacınılmaz olmuş tabı batı ulkelerı yanı alliance super hiper aşmış kişiler filanda freelancer doguluların kazanıp batılıların akcmak zorunda kaldıgını ve tum nufuslarını sirius sektorune yolladıkalrını fılan anlatıyor kaka muslumanlarla kaka sovyetler dunyayı yonetmeye fırsat kalamdan gaıpten gelen bır ısıkla gunes patlıyor halıyle gene kazanamıyorlar nıahahahaha zaten tek bır oyunda bıle muslumanalr veya sovyetler kazanmaz hep amerıkalılar kazanır anasını satıım dunyayı hep amerıka kurtarır ama level ın deyımıyle dunyayı amerıkadan kım kurtarıcak orası mechuldur :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 MMO olan bir uzay simülasyonu istiyorum ama çok iyi bir oyun olsun istiyorum ve eve online olmasın istiyorum.çıkın işin içinden.. :)[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 freelancer online yapılırsa dediğin olur arcane:) ayrıca gemiyi ilerletmeyi becerdim enter tuşu ile, ama sağa sola dönemiyorum bi türlü. tüşlere random basıcam artık. bu arada şehirde space tuşuna sakın dokunmayın, ateş ediyorsunuz, 600 kredi (para birimini salladım hehe) cezası var. 600 krediniz oyunun başında olmadığından füzeyi yiyebiliteniz var arka tarafınıza. aman diyim.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaşlar F7 motoru çalıştırır otomatik olarak.ENTER ise manual olarak bastığınız sürece ileri hareket sağlar.RSHIFT ise geri harekettir.Ayrıca iniş için de izin gerekmektedir ve sadece size söylenen limana iniş yapabilirsiniz.Tabi iniş takımlarınızı F9 la açıp kapayabilirsiniz.F10 ise gidebileceğiniz istasyon ve meteroitlerin isimlerini ekrana getirir.F4 ise acil durumlarda menzilinizde kalan ally lerden yardım ister.Atmosfere girerken de motoru doğru kullanmak ayrı maharettir ve geminiz aşırı hızda sürtünmeden patlayabilir. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Beyler Freelancer online oynanıyodu benim bildiğim... 56k modemle ben saatlerce oynamıştım (faturayı ödemek koymuştu o ayrı) Eğer oynarız diyosanız hemen kurar takılırız online online Zaten sistem ihtiyacı olarak pek bir şey istemiyordu. Yani herkeste çalışır. Torrent linki de budur. 677MB gelir bir günde...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız (Alkol oranı Yüksek ateşle yaklaşma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 freelancer online demekle mmo bir freelancer oyunu olsa demek istedi orada hehe.freelancer süper de multisi bayıyor hemen, zaten oyunu bitirmiş oluyorsun çoktan.. ah ah olsa öyle bi oyun da hayatımı versem :D.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehe öyle bişi olmadığı için bunu verelim dedim... Ha çıkar mı öyle bi MMO? Ne biliim ama çıkmaz gibi geliyor. MMO'lar genel olarak "sayıca fazla olan" kitlenin isteklerine göre yapılıyor. Var bi iki tane oyun istediğiniz gibi. Ancak hala geliştiriliyor. En azından web sayfalarını geçerim bir ara, göz atarsınız. Ama büyük şirketler böyle şeylere bulaşmaz gibi geliyor. Uzuuuunca bir süre piyasa uzay oyunu bile çıkarmadı büyük şirketler. Monopolün gözü kör olsun[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Eve online da güzelmiş..ben oynamadım..X2 Threat var..o da mmo olsa tutar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 freelancer'ın combatları çok sıkıcıydı. hadi ticaret micaret yapabiliyorduk ama, freespace benim daha çok hoşuma gidiyordu. mmo dünyasında serbestçe dolaşabileceğimiz freespace gibi bir oyun yapılsa aslında... tabii oyun missionlardan oluşmuycak, freelancer gibi serbestçe uzayda gezip tozabileceksin[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 face of mankind vardı uzay mmo-sim..tutmadı ama..çünkü o aşırı serbestti ve bir süre sonra boş boş dolaştığını sanıyordun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 freelancer onlıne co zevklı oynanırda patıde olmaz o iş eheueheu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 saol malac.... peki beyler bana "şuraya git mesaj ilet" gibisinden bişi dedi.. ben daha ross sisteminden cıkarken benzin bitti. :( (4 hydrogenfuel aldım dolanıyodum) naasıl oyu nbaşında sağlama alırım kendimi? bana "şuraya" git dediğinde haritada" şurayı" bulma yolu varmı?. (daggerfalldaki worldtravel daki find gibi)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 o günden beri oyunun tamamını çözemeyenler varmış..bizim daha başlarda bunları bilemememiz normal..ama şu linke göz at istersen; http://www.frontier.co.uk/games/frontier/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ya cok zaman oldu hatirlamiyorum ama sanirim haritadan once gitmek istedigin sistemi falan isaretliyordun oyle birseyler vardi . tek hatirladigim bazen gemi ariza falan yapiyordu yakit almayi unutuyordun evrenin ucra bir kosesinde falan kaliyordun hic bir yere gidemiyordun kaliyordun oyle eheh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 uzayda yapayalnız kalmak cidden bir kabus olmalı...oyunda bunu anladım..bön bön sağa sola bakıyosun..radyo çekmiyor...düşenemiyorum öyle bir konumda oluğumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: huun, 16 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: ya cok zaman oldu hatirlamiyorum ama sanirim haritadan once gitmek istedigin sistemi falan isaretliyordun oyle birseyler vardi . tek hatirladigim bazen gemi ariza falan yapiyordu yakit almayi unutuyordun evrenin ucra bir kosesinde falan kaliyordun hic bir yere gidemiyordun kaliyordun oyle eheh oha benim kafam iyi olmus ne kadar "falan" yazmisim . ^^[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya ben anlamadım? kalkış iznidir odur budur tamam da saçmalıyor bu gemi? beceremiyorum ya! joystick falan denesek? grafikler beklediğimden iyiymiş bu arada :)[signature][hline]May the Force be... With me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Müthiş bir oyundur bu. 500 kb çok diyenlere, sadece oyundaki gezegenlerin adını ve satılan itemları falan alt alta yazıp, plain text olarak kaydetsen 500 kb dan yüksek tutuyor :) Bilmem ne kadar manyakça bir programlama ile yapıldığına örnek olabilir mi.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 malach o siteye bakmıştım ya işte keymappings i bluamadım :(. delircem.. enyse saga sola dönmeyi buldum :) haritada nası bir yeri seçicez.. onuda anlamadım hala :([signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yanlis yonlendirmis olmim ben oyle bir seyler vardi diyehatirliyorum . gerci simdi kursam oyunu hatirlarim az oynamadik zamaninda :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Not enough free base memory available diyor... Tövbe tövbe....[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 PC yetmiyor heraldee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aynı hatayı bende de verdi. http://www.dearwandy.com/showthread.php?t=6846[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 17 Haziran 2005 11:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bazen dosbox ile emule ederken böyle sorun çıkartabiliyor. Benim dosbox ayarlarımı veriyorum belki işinize yarar.Dosbox.conf dosyasını bulup copy/paste değiştirin tüm dosyayı.(Tabi yedeğini alın önce) Budur... [spo1=dosbox.conf][sdl] # fullscreen -- Start dosbox directly in fullscreen. # fulldouble -- Use double buffering in fullscreen. # fullfixed -- Don't resize the screen when in fullscreen. # fullresolution -- What resolution to use for fullscreen, use together with fullfixed. # output -- What to use for output: surface,overlay,opengl,openglnb,ddraw. # hwscale -- Extra scaling of window if the output device supports hardware scaling. # autolock -- Mouse will automatically lock, if you click on the screen. # sensitiviy -- Mouse sensitivity. # waitonerror -- Wait before closing the console if dosbox has an error. # priority -- Priority levels for dosbox: lower,normal,higher,highest. # Second entry behind the comma is for when dosbox is not focused/minimized. # mapperfile -- File used to load/save the key/event mappings from. fullscreen=false fulldouble=false fullfixed=false fullresolution=1024x768 output=surface hwscale=1.00 autolock=true sensitivity=100 waitonerror=true priority=higher,normal mapperfile=mapper.txt [dosbox] # language -- Select another language file. # memsize -- Amount of memory dosbox has in megabytes. # machine -- The type of machine tries to emulate:hercules,cga,tandy,vga. # captures -- Directory where things like wave,midi,screenshot get captured. language= machine=vga captures=capture memsize=60 [render] # frameskip -- How many frames dosbox skips before drawing one. # aspect -- Do aspect correction. # scaler -- Scaler used to enlarge/enhance low resolution modes. # Supported are none,normal2x,advmame2x,advmame3x,advinterp2x,interp2x,tv2x. frameskip=0 aspect=false scaler=normal2x [cpu] # core -- CPU Core used in emulation: simple,normal,full,dynamic. # cycles -- Amount of instructions dosbox tries to emulate each millisecond. # Setting this higher than your machine can handle is bad! # cycleup -- Amount of cycles to increase/decrease with keycombo. # cycledown Setting it lower than 100 will be a percentage. core=normal cycles=10000 cycleup=500 cycledown=20 [mixer] # nosound -- Enable silent mode, sound is still emulated though. # rate -- Mixer sample rate, setting any devices higher than this will # probably lower their sound quality. # blocksize -- Mixer block size, larger blocks might help sound stuttering # but sound will also be more lagged. # prebuffer -- How many milliseconds of data to keep on top of the blocksize. nosound=false rate=22050 blocksize=2048 prebuffer=10 [midi] # mpu401 -- Enable MPU-401 Emulation. # intelligent -- Operate in Intelligent mode. # device -- Device that will receive the MIDI data from MPU-401. # This can be default,alsa,oss,win32,coreaudio,none. # config -- Special configuration options for the device. mpu401=true intelligent=true device=default config= [sblaster] # type -- Type of sblaster to emulate:none,sb1,sb2,sbpro1,sbpro2,sb16. # base,irq,dma,hdma -- The IO/IRQ/DMA/High DMA address of the soundblaster. # mixer -- Allow the soundblaster mixer to modify the dosbox mixer. # oplmode -- Type of OPL emulation: auto,cms,opl2,dualopl2,opl3. # On auto the mode is determined by sblaster type. # oplrate -- Sample rate of OPL music emulation. type=sb16 base=220 irq=7 dma=1 hdma=5 mixer=true oplmode=auto oplrate=22050 [gus] # gus -- Enable the Gravis Ultrasound emulation. # base,irq1,irq2,dma1,dma2 -- The IO/IRQ/DMA addresses of the # Gravis Ultrasound. (Same IRQ's and DMA's are OK.) # rate -- Sample rate of Ultrasound emulation. # ultradir -- Path to Ultrasound directory. In this directory # there should be a MIDI directory that contains # the patch files for GUS playback. Patch sets used # with Timidity should work fine. gus=true rate=22050 base=240 irq1=5 irq2=5 dma1=3 dma2=3 ultradir=C:ULTRASND [speaker] # pcspeaker -- Enable PC-Speaker emulation. # pcrate -- Sample rate of the PC-Speaker sound generation. # tandyrate -- Sample rate of the Tandy 3-Voice generation. # Tandysound emulation is present if machine is set to tandy. # disney -- Enable Disney Sound Source emulation. pcspeaker=true pcrate=22050 tandyrate=22050 disney=true [bios] # Nothing to setup yet! [dos] # xms -- Enable XMS support. # ems -- Enable EMS support. xms=true ems=true [modem] # modem -- Enable virtual modem emulation. # comport -- COM Port modem is connected to. # listenport -- TCP Port the modem listens on for incoming connections. modem=false comport=2 listenport=23 [directserial] # directserial -- Enable serial passthrough support. # co Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar