BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Zaga'dan ekrana veda partisi Okan Bayülgen'in sunduğu, ekranların sevilen talk show programı "Zaga" son kez ekrana geliyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen programın son bölümüne; pop müziğin güçlü yorumcularından Hande Yener, Fatih Erkoç, Manga, Ceyhun Yılmaz ve Zeynep Önkaya konuk olacak. Okan Bayülgen'in Zaga tiryakilerine, ekrana veda partisi niteliğinde sürprizlerle dolu süper bir şov ve eğlence sunacağı programda; "Medya Arkası", "Damatlar" ve "Zaga Üniversitesi" adlı skeçler de ekrana gelecek. Ekranların son Zaga'sını kaçırmayın! Yayın Tarihi : 18 Haziran Cumartesi /2005 Yayın Saati : 00.30-Canlı http://www.kanald.com.tr/tv/zaga/[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehe tam reklamlarrr tadında olmuş yazı[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 niye son ki? bu dönem son olmasın?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yazıyı verdıgım lınkden kopyaladım ayrıca kanal d'de de reklamını gordum az once. Zaga bundan onceki Berlin'de yapılan 3000 kisilik bolumuyle son buldu sanıyorduk fakat tekrar son bir finalle bitirmeyi kararlastırmıslar demekki. Bu dönemki degil tamamen bitiyor zaga. Ha Ayrıca Rica edicem buraya gelip salak salak "of bitemedi su salak prog. Aptal okan vs vs tarzı rezıllıkler yazmayın bu bilgilendirme topicidir. (Böyle yapan bazı kısıler oldugundan yazdım bunuda )[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi bu gece derken ne kasdediyosun onu anlamadım[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 editledim ilk mesajdaki o yeri yazıyı dedıgım gıbı http://www.kanald.com.tr/tv/zaga/ adresınden copyledıgım ıcın oyle gelmıs[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 :([signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 şimdi ekranların sevilen talk show u deme :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 televizyon lu bişi ama tam hatırlamıyorum.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ilk defa izlesemmi acaba, sona ercek zagayı geç yayınlıyor ama uykum daha değerli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 yeni programının adı "televizyon makinası" yine medya arkası yapacağını söyledi orda da. yani zaga formatı gibi olacak diye tahmin ediyorum[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ama farklıdır herhalde.yani niye bitirsin?gerçi efsaneyi efsane bırakmak gerekir.çağırcak konuk kalmadı=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ya o televizyon makinesinin kısmen acıklamasını yapmıstı okan bayulgen. Yani yine anti-medya duruşlu bi program olacakmış ama bunun dısında tam olarak icerigi nasıl sekıllenecek belli degil. Farklı bırseyler olabılır ama guzel oalcagını dusunuyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 +1[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 güçlü yorumcuları nedir ya :) "kaslı ve üçgen vücutlu türk sanat müziği yorumcuları"[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Gilean, 18 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki: çağırcak konuk kalmadı bunu anlamadım ben. çoğu konuk oraya bir seferlik gitmiyor ki? sürekli katılan kişiler var. bazıları yeni birşeyler yapıyor, bu medyaya yansıyor, talkshowlara katılıyorlar. aynı şekilde zaga'ya da gidiyorlar. sonra her sene piyasaya yeni ünlüler çıkmıyor mu? zaga devam etseydi yeni konuklar bulmakta zorlanmıyacaktı. konuk olayıyla neyi kastettin onu anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sanırım cogu konuk zagada konuk oldu tekrar aynı konukları cagırmamaları ıcın oyle demıs anladıgım kadarıyla... Hersene cıkıyor yeni sarkıcılar onlarda konuk oluyor elbette ama eskı yuzlerde sık sık tekrar ettıgıde oluyor arada[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 inşallah televizyon makinasıda aynı zaga formatında olur.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 yani tamamen öyle olmasa bile kesinlikle yakın olacak ama farklı bıseylerde yapabılır. Yaparsada bı degısıklık olur guzel olur yıne[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Omnia mutantur nihil interit. everything changes but nothing is truely lost.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 zaga biter, tv makinası başlar..ama zaga finalinin daha iyi konuklarla yapılmasını beklerdim..(fatih erkoç'a lafım yok)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ulan barison bölüm zamanında başlasın[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 arkadaslar sadece paticikte sapıklar fake'ler yokmuş :D nası saflar katlıo :D yada taklit yapıolar :D[signature][hline]semPATİ CusTodeM, 11 Haziran 2005 21:38 tarihinde demiş ki: 18 yas sınırı kotu olmus lan ucundayım su yasın a.q. ya bi 18 oliyim var ya ortalik kalmiycak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Guzeldi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 daha yeni mi bitti?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar