Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaga Sonkez

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Zaga'dan ekrana veda partisi

Okan Bayülgen'in sunduğu, ekranların sevilen talk show programı "Zaga" son kez ekrana geliyor.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen programın son bölümüne; pop müziğin güçlü yorumcularından Hande Yener, Fatih Erkoç, Manga, Ceyhun Yılmaz ve Zeynep Önkaya konuk olacak.

Okan Bayülgen'in Zaga tiryakilerine, ekrana veda partisi niteliğinde sürprizlerle dolu süper bir şov ve eğlence sunacağı programda; "Medya Arkası", "Damatlar" ve "Zaga Üniversitesi" adlı skeçler de ekrana gelecek. Ekranların son Zaga'sını kaçırmayın!

Yayın Tarihi : 18 Haziran Cumartesi /2005
Yayın Saati : 00.30-Canlı

http://www.kanald.com.tr/tv/zaga/[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazıyı verdıgım lınkden kopyaladım ayrıca kanal d'de de reklamını gordum az once.

Zaga bundan onceki Berlin'de yapılan 3000 kisilik bolumuyle son buldu sanıyorduk fakat tekrar son bir finalle bitirmeyi kararlastırmıslar demekki.

Bu dönemki degil tamamen bitiyor zaga.

Ha Ayrıca Rica edicem buraya gelip salak salak "of bitemedi su salak prog. Aptal okan vs vs tarzı rezıllıkler yazmayın bu bilgilendirme topicidir. (Böyle yapan bazı kısıler oldugundan yazdım bunuda )[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk tarafından 17 Haziran 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o televizyon makinesinin kısmen acıklamasını yapmıstı okan bayulgen. Yani yine anti-medya duruşlu bi program olacakmış ama bunun dısında tam olarak icerigi nasıl sekıllenecek belli degil. Farklı bırseyler olabılır ama guzel oalcagını dusunuyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 18 Haziran 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
çağırcak konuk kalmadı

bunu anlamadım ben.
çoğu konuk oraya bir seferlik gitmiyor ki? sürekli katılan kişiler var. bazıları yeni birşeyler yapıyor, bu medyaya yansıyor, talkshowlara katılıyorlar. aynı şekilde zaga'ya da gidiyorlar.
sonra her sene piyasaya yeni ünlüler çıkmıyor mu? zaga devam etseydi yeni konuklar bulmakta zorlanmıyacaktı.
konuk olayıyla neyi kastettin onu anlamadım.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım cogu konuk zagada konuk oldu tekrar aynı konukları cagırmamaları ıcın oyle demıs anladıgım kadarıyla...

Hersene cıkıyor yeni sarkıcılar onlarda konuk oluyor elbette ama eskı yuzlerde sık sık tekrar ettıgıde oluyor arada[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...