Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 öncelikle başın sağolsun. Madalya satın alınmış olabilir, eski doğu bloğu ülkelerinde deli gibi bu tarz şeyleri satıyorlardı, hatta bende bile bir aralar 2-3 tane madalya vardı oralarda iken aldığım.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok ilginç yahu =) sende sakla çocuklarına ver onlarda cocuklarına versin gitsin gidebildigi yere kadar. mekanı cennet olsun.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 harbiyede ve taximde böyle eski madalyalar satan adamlar görüyorum, yazıktır ki bazı şeref kaynakları insanların fakirlikleri yüzünden hiç haketmeyenlerin ellerine geçecek, hemde en şerefsiz nesne para ile... Siz siz olun o madalyaları ve anıları iyi saklayın...[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 satın alınmış olablir. nette kısacık bi arama yap orjinal veya replika çooook çeşitli madalyaydı kıldı yündü bulablrsin. bende param olduunda kendime bi 1939 knight cross almışrım ama bi süe sora bi pokayaramaduunu görüp(parasız kalıp) sattım. normaldir yani[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 satın alınmamıştır rütbeli bir asker böyle bir şey yapmaz . ama şu olmuş olabilir afrikada savaşmış bir rumu baban kıbrıs savaşında öldürmüş olabilir yada yine kıbrısta askeri bir yerde anı olması amacıyla almıştır en mantıklısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 AFRİKA SAVAŞINDA SAVAŞMIŞ BİR RUM??? paruhaehaehaehaehae niye rütbeli bir asker madalya koleksiyonu yapmazmı? püh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: DoGMeaT, 14 Haziran 2005 18:47 tarihinde demiş ki: AFRİKA SAVAŞINDA SAVAŞMIŞ BİR RUM??? paruhaehaehaehaehae Kıbrıs Türkleri Kuzey Afrika Cephesi'nde savaştıkları gibi Rumlar da bu cephede, üstelik Türklerle yanyana savaşmışlardı.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. [Bu mesaj Napoleon tarafından 14 Haziran 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya amca dede fln yokmu sorucak bea[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 saçma saçma saçma saçma kaç tane kıbrıs türkü yada rumu gidipte afrika cephesinde savaşacak? sonra kaç tanesi dönüpte kıbrıs savaşına katılacak? saçm saçma kırbrıs türklerinin yaada rumlarının afrika cephesinde savaştığını ilk defa senden duyuyorum ve pekte gerçekçi gelmiyor.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Belgeselini bile çektiler bunun, iki ay önce CNN Türkte yayınlandı.[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 neyin anlamadım? izlmemedim izlesmde gerçekçi gelmio git sen 1940 ta bi savaşta bulun sonra git 1970te hala savaşmaya devam puha yani[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 baban kibrisa gittiginde ordan almistir yuzde seksen bir ingilizin falandir harekat zamani bulmustur.[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 KKTC eski başbakanı Derviş Eroğlu'nun biyografisine bir bakın. "... Aralarında KKTC Başbakanı Derviş Eroğlu'nun babasının da bulunduğu Kıbrıs Türkleri İngiliz Ordusu'nda Almanlara karşı savaşmış, bir kısmı şehit olmuş ve mezarları da Mısır'dan Çek Cumhuriyeti'ne kadar değişik ülkelere dağılmıştı." Sayfanın altlarında geçiyor: http://www.biyografi.net/kisiayrinti.asp?kisiid=2194[signature][hline]Gimli, 06 Şubat 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Abi Şahab 5 geliyor, çekin o tankı oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 1940 da savasan bırı cocuguna bırakmış olabılır cocguda kıbrısta savasmıs olabılır ama madalyanın o sekılde gelmesı daha ucuk bır ıhrımal cunkı cenevreye gore esırlerın veya olulerın madalyaları hatta cesetlerı bıle karsı tarafa teslım edılmek zorundadır Babam ozellıkle bahsederdı kıbrısta cenevre ıle ters dusmemenın bır numaralı amaç oldugunu hatta soylerdı esırlere cok ıyı muamele yapılmıs kı ılerde turkıye aleyhıne sorun cıkmasın yanı madalyanın o sekılde gelmesı veya satın alınmıs olması ımkansız ımıtasyon oldugunuda sanmıyorum cunkı renk kodları bırebır uyuyor ıgne kısmı kaybolmus ama ıgnenın takıldıgı yer cok yıpranmış yanı madalya uzun bır sure takılmış[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 allah allah bulabildin mi yeni bişey?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 olm filim senaryosu gibi film cekekmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Awarded: For one or more days' service in North Africa between 10 June 1940 and 12 May 1943; service afloat in the Mediterranean and on Malta also counted.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar