Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS 2005'e Girecek Herkese Başarılar

karpuz

Öne çıkan mesajlar

said:
Melkor, 18 Haziran 2005 09:15 tarihinde demiş ki:
Sistem degisebilir yankıları olmasa eminim gram stress olmaz.

sanmıyorum sistem değişçeği korkusuyla alakası olacağını.
biraz bana şey geliyor bu, dersanelerin ve ailelerin gazı.
dersaneler öss stresi sayesinde para kazanıyor.
insanlardaki korkuyu arttırıyor, hırsı arttırıyor, böylece öğrencilerin okuldan çok dersanelere ilgi duyması sağlanıyor.
öğrencide de o 3 saatlik sınavın "cennet-cehennem" kadar mühim birşey olduğunu düşünmeye başlıyor.
bir de ailelerin gazı var dediğim gibi. çocuklarının başarılı olduğunu görmek istiyor. ister istemez bu, çocukta da etki gösteriyor. öss'yi kazanamadıklarında ailelerinin bunları fırlatıp çöpe atıcakmış gibi hissetmeye başlıyorlar.

bu tarz şeylerin sonunda öss bir ölüm kalım sınavıymış gibi düşünülmeye başlanıyor.

oysa işin ucunda ölüm yok. bir-iki sene öss sınavını geçememiş, ama ölmemiş (:P) arkadaşlarım vardı.
hatta üniversiteye girdikten sonra gayet başarılı bir şekilde devam ettiler :)
tırsmayın bu kadar canım...[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

kolay gelsin herkese...[signature][hline]
Cmabridge Üinversitesi

Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei
hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre
olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz
olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl
kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 18 Haziran 2005 12:14 tarihinde demiş ki:

sanmıyorum sistem değişçeği korkusuyla alakası olacağını.
biraz bana şey geliyor bu, dersanelerin ve ailelerin gazı.
dersaneler öss stresi sayesinde para kazanıyor.
insanlardaki korkuyu arttırıyor, hırsı arttırıyor, böylece öğrencilerin okuldan çok dersanelere ilgi duyması sağlanıyor.
öğrencide de o 3 saatlik sınavın "cennet-cehennem" kadar mühim birşey olduğunu düşünmeye başlıyor.
bir de ailelerin gazı var dediğim gibi. çocuklarının başarılı olduğunu görmek istiyor. ister istemez bu, çocukta da etki gösteriyor. öss'yi kazanamadıklarında ailelerinin bunları fırlatıp çöpe atıcakmış gibi hissetmeye başlıyorlar.

bu tarz şeylerin sonunda öss bir ölüm kalım sınavıymış gibi düşünülmeye başlanıyor.

oysa işin ucunda ölüm yok. bir-iki sene öss sınavını geçememiş, ama ölmemiş (:P) arkadaşlarım vardı.
hatta üniversiteye girdikten sonra gayet başarılı bir şekilde devam ettiler :)
tırsmayın bu kadar canım...

+1 bencede öss önemli ama ölüm yok sonunda.Üniversite mezunu olmayıpta çok başarılı zengin olan insanlar var.Üniversite mezunu olup 5 parasız yaşayanlarda...
Ayrıca herkeze başarılar ve şans diliyorum:)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Melkor, 18 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
Hep aynı soruyu sorup durmustum acaba yapabilecekmiyim :-?

İnsallah hicbirimizin 2. seneye kalmaz.

yaparsın yaparsın, niye yapamıycaksın ki?
ayrıca 2. seneden bu kadar korkmayalım. hayırlısı olsun diyelim
said:
Half_Cow, 18 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki:
Korku yoookk!!! Yarın gideceğiz ve sinek ısırığı gibi bişey olacak.

hakkaten öyle yalnız.. okuldaki veya dersanedeki deneme sınavlarından neredeyse hiç bir farkı yok :)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ama bende hiç stres yok.Hatta çok hoşuma gidiyor sınava girecek olmak yani bütün sene çalıştım son günlerde hep sınava girecek arkadaşlarlaydım hepimizin içinde aynı heyecan ve ümitler vardı ne bileyim 1.5 milyon kişiyle aynı duyguları yaşıyor olmak sonra birbirimize başarılar dilemek sınavdan sonra hayatımın bir köşesinde böyle bir dönemin olacağını bilmek benden sonra sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilemek ve bu döngünün hep böyle gideceğini bilmek bende garip bir mutluluk duygusu oluşturuyor.Tabi sistemin mına koyim o başka :)

p.s sınav günü stress yaparsam canım sigara isteyebilir sizce sınavdan önce sigara içmemin bir sakıncası olur mu?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
a.k.a Lykastos
Sosyal ağlarda paylaş

said:
St_Dreamer, 18 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki:
p.s sınav günü stress yaparsam canım sigara isteyebilir sizce sınavdan önce sigara içmemin bir sakıncası olur mu?

İçme. Sınava girecek öğrencilere bol bol oksijen almaları tavsiye edilirken sen gidip sigara içme =)[signature][hline]Click!
Penthesilea - Xaer_Aloneheart
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...