Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Melkor, 18 Haziran 2005 09:15 tarihinde demiş ki: Sistem degisebilir yankıları olmasa eminim gram stress olmaz. sanmıyorum sistem değişçeği korkusuyla alakası olacağını. biraz bana şey geliyor bu, dersanelerin ve ailelerin gazı. dersaneler öss stresi sayesinde para kazanıyor. insanlardaki korkuyu arttırıyor, hırsı arttırıyor, böylece öğrencilerin okuldan çok dersanelere ilgi duyması sağlanıyor. öğrencide de o 3 saatlik sınavın "cennet-cehennem" kadar mühim birşey olduğunu düşünmeye başlıyor. bir de ailelerin gazı var dediğim gibi. çocuklarının başarılı olduğunu görmek istiyor. ister istemez bu, çocukta da etki gösteriyor. öss'yi kazanamadıklarında ailelerinin bunları fırlatıp çöpe atıcakmış gibi hissetmeye başlıyorlar. bu tarz şeylerin sonunda öss bir ölüm kalım sınavıymış gibi düşünülmeye başlanıyor. oysa işin ucunda ölüm yok. bir-iki sene öss sınavını geçememiş, ama ölmemiş (:P) arkadaşlarım vardı. hatta üniversiteye girdikten sonra gayet başarılı bir şekilde devam ettiler :) tırsmayın bu kadar canım...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 kolay gelsin herkese...[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar ve tabiki kendimede :) *!Artık sınavın başlıyacağı saati beklemeye başlar* *!Korkuyordur ama belli etmez*[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yaklasık 2 saattir izliyorum.. Yüzlerce gun varkende bakıyordum simdide bakıyorum.. Hep aynı soruyu sorup durmustum acaba yapabilecekmiyim :-? Geldi zaman bitti ruya.. İnsallah hicbirimizin 2. seneye kalmaz.[signature][hline]Önce o vardı. BjK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Korku yoookk!!! Yarın gideceğiz ve sinek ısırığı gibi bişey olacak. Küçük bir cıss ve eve gelip pazartesiyi yaşamayacağım (zaten pazardan sonra salı gelir).:D[signature][hline]Pazar günü ÖSS'ye girecek herkese başarılar... (Gerçi ÖSS girecek ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Herkese basarılar dilerim hade hayırlısı[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Ben kendime gene hiç güvenmiyorum ya 2. girişim işallah yaparım bişiler[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Bonecrusher, 18 Haziran 2005 12:14 tarihinde demiş ki: sanmıyorum sistem değişçeği korkusuyla alakası olacağını. biraz bana şey geliyor bu, dersanelerin ve ailelerin gazı. dersaneler öss stresi sayesinde para kazanıyor. insanlardaki korkuyu arttırıyor, hırsı arttırıyor, böylece öğrencilerin okuldan çok dersanelere ilgi duyması sağlanıyor. öğrencide de o 3 saatlik sınavın "cennet-cehennem" kadar mühim birşey olduğunu düşünmeye başlıyor. bir de ailelerin gazı var dediğim gibi. çocuklarının başarılı olduğunu görmek istiyor. ister istemez bu, çocukta da etki gösteriyor. öss'yi kazanamadıklarında ailelerinin bunları fırlatıp çöpe atıcakmış gibi hissetmeye başlıyorlar. bu tarz şeylerin sonunda öss bir ölüm kalım sınavıymış gibi düşünülmeye başlanıyor. oysa işin ucunda ölüm yok. bir-iki sene öss sınavını geçememiş, ama ölmemiş (:P) arkadaşlarım vardı. hatta üniversiteye girdikten sonra gayet başarılı bir şekilde devam ettiler :) tırsmayın bu kadar canım... +1 bencede öss önemli ama ölüm yok sonunda.Üniversite mezunu olmayıpta çok başarılı zengin olan insanlar var.Üniversite mezunu olup 5 parasız yaşayanlarda... Ayrıca herkeze başarılar ve şans diliyorum:)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Melkor, 18 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Hep aynı soruyu sorup durmustum acaba yapabilecekmiyim :-? İnsallah hicbirimizin 2. seneye kalmaz. yaparsın yaparsın, niye yapamıycaksın ki? ayrıca 2. seneden bu kadar korkmayalım. hayırlısı olsun diyelim said: Half_Cow, 18 Haziran 2005 12:32 tarihinde demiş ki: Korku yoookk!!! Yarın gideceğiz ve sinek ısırığı gibi bişey olacak. hakkaten öyle yalnız.. okuldaki veya dersanedeki deneme sınavlarından neredeyse hiç bir farkı yok :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Haziran 2005 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 stressiz guzel geçen saatler diledim tüm patilere..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Hepimize ve bana da tabii ki başarılar dilerim,Allah yardımcımız olsun!![signature][hline]Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur!! [Bu mesaj Khirsah tarafından 18 Haziran 2005 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 başarılar...[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 banada başarılar sizede heyecanlıyım acayip derecede offffff gebersin sınav sistemi[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Herkese iyi şanslar arkadaşlar umarım son bir kez daha össye gireceğiniz okullara baktınız. Burada bugün(1862005) milliyetin bir yazarın yazasını okuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 herkeze başarılar *! kimse kazanamasın sadece ben kazaniyim diye dua eder* :P[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 hepinize başarılar...[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 BAŞARILAR!!! :) İYİ ŞANSLAR!!![signature][hline]Konohamaru: You! Old, stupid geezer! Why did you die?! / Seni salak, yaşlı moruk! Niye geberip gittin haa!? Böhüüühüüü!!! *GAI&LEE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Bilmiyorum ama bende hiç stres yok.Hatta çok hoşuma gidiyor sınava girecek olmak yani bütün sene çalıştım son günlerde hep sınava girecek arkadaşlarlaydım hepimizin içinde aynı heyecan ve ümitler vardı ne bileyim 1.5 milyon kişiyle aynı duyguları yaşıyor olmak sonra birbirimize başarılar dilemek sınavdan sonra hayatımın bir köşesinde böyle bir dönemin olacağını bilmek benden sonra sınava girecek olan arkadaşlara başarılar dilemek ve bu döngünün hep böyle gideceğini bilmek bende garip bir mutluluk duygusu oluşturuyor.Tabi sistemin mına koyim o başka :) p.s sınav günü stress yaparsam canım sigara isteyebilir sizce sınavdan önce sigara içmemin bir sakıncası olur mu?[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 umarım herkes başarılı olur ben gelcek sene hangi dersaneye gideceimi düşünüyorum ama :D ya şimdi yarın sabaaan köründe kalk o trafikte git sınava gir ohoooo[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ee evet. konuyu görmüşken ben de başarı dileklerimi sunuyor ve mesajımı fazla uzatmadan.. neyse..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: St_Dreamer, 18 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: p.s sınav günü stress yaparsam canım sigara isteyebilir sizce sınavdan önce sigara içmemin bir sakıncası olur mu? İçme. Sınava girecek öğrencilere bol bol oksijen almaları tavsiye edilirken sen gidip sigara içme =)[signature][hline]Click! Penthesilea - Xaer_Aloneheart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 a kitapcigi icin 1 a 2c 3b 4c[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 nassı yani ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ehe doğru söylüyorsun sınavdan önce mayışmaya hiç niyetim yok[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 herkese başarılar.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar