Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası bişe bu yaa?

Maxuth

Öne çıkan mesajlar

Yaa şindi bi olay oldu da onu annatmak istedim.Şindi bis sondan bi öceki katta yani 12 katlı bi binanın 11.katında oturuos.We yukarı komşularımıs sanırım bi çete weya aşiret flan bişe adamlar resmen yukarda adamın tekini almışlar döwmüşler flan ama adam bööle can hawliyle bisim balkona indi we kapıyı açtı.Baktk adamın teki balkonda;annem tırstı bööle babamı çaardı bnde gittim bi baktm adam kanlar içinde bööle atlamış bisim balkona...Nooldu nooldu diodk adam da gözümüsde şüpheli hala tabii adamı bööle ewden uzaklaştırdk ama adam ii birisiydi bööle mahcup olmuştu...İşte neese kapıdan çıkardk babam dedi dooru jandarmaya git flan ayakkabı werdk o şokla bis aramadık jandarmayı adam gider die tabii yannış yaptk...
Adam çıkmış apartmanın önünde bayılmış we kapıcıda jandarmaya haber wermiş tabi.Sonuç:adam komada we jandarma bise kısdı nie aramadınıs die haklılar da ama korkudan mı panikten mi nedir bişeler engel oldu bise bide zatn işimis wardı araba serwisteydi onu alcaktık...
Walla dağ başı gibi hee ne olcağı belli olmuo.
Güwenli bi yer yok artk istanbulda...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Sosyal ağlarda paylaş

Olm sen nerde oturuon böle? Ayrıca nasıl dağ bu net falan var? Polis yok jandarma bakıomus direk.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ISMAIL_YK, 14 Haziran 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
DERHAL İLGİLENECEĞİM

:tebrikz::tebrikz:
:tebrikz::tebrikz:
:tebrikz::tebrikz:[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

[Bu mesaj Gwindon tarafından 14 Haziran 2005 03:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Gwindon tarafından 14 Haziran 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ISMAIL_YK, 14 Haziran 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
DERHAL İLGİLENECEĞİM

of rekor bi ismail yk mız eksikti...[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki:
Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 14 Haziran 2005 03:06 tarihinde demiş ki:
Beylikdüzü...

şunu söyleyene kadar inanmamıştım böle bi olay olduğuna ama artık direk inanıyorum...beylikdüzüne uçan daire düştü uzaylıları dövüp eve hapsettiler desen inanırım...[signature][hline]seni 250 milyara değişmem ama 3 trilyon verseler seni nasıl döverim biliyomusun ağzını burnunu kırarım. dünyaya geldiğine pişman olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maxuth, 14 Haziran 2005 03:04 tarihinde demiş ki:
Yaa şindi bi olay oldu da onu annatmak istedim.Şindi bis sondan bi öceki katta yani 12 katlı bi binanın 11.katında oturuos.We yukarı komşularımıs sanırım bi çete weya aşiret flan bişe adamlar resmen yukarda adamın tekini almışlar döwmüşler flan ama adam bööle can hawliyle bisim balkona indi we kapıyı açtı.Baktk adamın teki balkonda;annem tırstı bööle babamı çaardı bnde gittim bi baktm adam kanlar içinde bööle atlamış bisim balkona...Nooldu nooldu diodk adam da gözümüsde şüpheli hala tabii adamı bööle ewden uzaklaştırdk ama adam ii birisiydi bööle mahcup olmuştu...İşte neese kapıdan çıkardk babam dedi dooru jandarmaya git flan ayakkabı werdk o şokla bis aramadık jandarmayı adam gider die tabii yannış yaptk...
Adam çıkmış apartmanın önünde bayılmış we kapıcıda jandarmaya haber wermiş tabi.Sonuç:adam komada we jandarma bise kısdı nie aramadınıs die haklılar da ama korkudan mı panikten mi nedir bişeler engel oldu bise bide zatn işimis wardı araba serwisteydi onu alcaktık...
Walla dağ başı gibi hee ne olcağı belli olmuo.
Güwenli bi yer yok artk istanbulda...

herşey iyi hoş güzelde bide turkçe yazsaydın çok iyi olcaktı[signature][hline]Our time has come...
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün de önümde birini zorla minibüse bindirdiler. Görüş alanında bi polis karakolu vardı, ben dolmuştaydım. Polis karakolunun önüne geldiğimde bi tane polisin ilgiyle izlediğini gördüm, yavaş yavaş da olay yerine doğru yürüyordu.
Minibüsün etrafındaki insanlar sadece izliyordu. Ben dolmuşla minibüsün önünden geçerken çocuğu içeri tıkma işlemi sonlarına ulaşmıştı. Büyük olasılıkla polis ulaşamadan götürdüler çocuğu. Ama ne gazetede ne vs.de onla ilgili bi haber görmedim, çok da üstelememiştim de şimdi okuyunca hatırladım..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Sosyal ağlarda paylaş

Hata yapmıssınız hartbıden aramamakla polisi(jandarma ne alaka anlamadım?)

Adam 12. kattan 11 . kata atlamayı goze alıyosa ellerındne kurtulmak ıcın cok cıddı seyler yapmıslardır adama bunu gosterır yanı.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...