vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Caranlothwen Ben Wormdevil ICQ'ya Uğramıyorsun Hiç Siteyi Tekrar Açtık Gir Üye Ol Yetkilerini Verelim Tekrar[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558
QaQa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 anathema - angelica gece dinle huzunlenirsin
Demise Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Anathema - Faraway ühühühühhühü[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
metboy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ben uyurken dream theater dinliorum hep seyahatteysem fln dt dinle sen scenes from a memory[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler
hione Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Talla 2XLC Can you feel the Silence Talla vs Frost I believe Kraftwerk Numbers lio - rapture (deep dish space mix) dj Tomcraft loneliness ( club mix ) ferry corsten - punk (cosmic gate remix) katana - tokyo ( tribal mix ) astral projecton - people can fly ( tiesto mix ) depech mode - freelove (deepdish mix) james holden - nothing (93 returning - vocal mix ) sander kleinenberk - sacred john digweed - virtual trancer aztec mystic a.k.a dj rolando - jaguar george acosta f. sarah simon - emotions timo maas feat kelis - help me green venvet - flash ( timo maas mix) PvD-nothing but you the roc project - never(filterheadz mix) Ozone - Ionize (Misja helsloot mix) Lost lynx - Seasons (Three drives mix) Oliver lieb pres smoked - Metropolis (Midtone mix) Kosheen - Catch (Alucard's lab7 rework) Melodica - Tornado (Ppk remix Blank and jones - The nightfly (Dj Michael trenfield remix) Sasha - Wavy Gravy (Paul van Dyk remix) sasha & emerson - Scorchio (sander kleinenberg mix DJ Nukem Feat. Jaimie Wong-Li - Secrets (Vocal Mix) sasha - xpander Kai Tracid - Constemplate depeche mode - only when i lose myself (Lexicon Avenue Remix) Green Fact - Sasha Golden Arm Green Fact Remix Who da funk feat Terra deva - Sting me red (Promo mix) iyi gider geceleri bunlar[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Orphaned Land - A Neverending Way[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Melanie c - Closer Melanie c - Feel The Sun(*) özellikle feel the sun ı tavsiye ederim[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Loreena Mckennitt[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 he bide lighthouse family[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
Zetes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Loreena Mckennitt ablamızın bütün şarkıları efenim[hline]oradaydılar, şimdi heryerdeler...
hione Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 threadin adını tavsiye parçalar olarak degiştirelim[hline]a.k.a Templar Saunblade I'm a Freak , Coz i'm Nasty
ehoca84 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Orphaned Land-Beloved's cry Dark Tranquillity-Auctioned Scorpions-Wind of change [Bu mesaj ehoca84 tarafından 20 June 2003 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
canjovi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 one bourbon , One scoth , One beer .... bu lyric bayiliyorum "My last call - but alcohol"[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Dae Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 loreena mckennitt nasıl bir kadındır öyle ya!! o ne ses, o e muhteşem şarkılar ard arda kaçını kez dinledim bilmiyorum bütün şarkılarını hele ki The Mystic's Dream insanı parçalıyor.. baya işe yaradı topic yani geceleyin bi güzel uçuyorum artık :) saolun... ayrıca yine bir kadın vokal Enya yı tavsiye ederim hatta bu ablamız lotr un muziklerini de yapmıştı sanırım... birde anathema'nın nerdeyse bütün en süper şarkıları söylenmiş ama ...Alone dan bahsedilmemiş bu şarkıda da iç parçalayıcı bir kadın vokal var (adını bulursam yazacağım) [Bu mesaj dae__ tarafından 21 June 2003 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
enema Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 system of a down-roulette the stranglers-golden brown dream theatre-through her eyes[hline]sleepin, weepin, with you..
Askinos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Opeth'in Damnation albümü.Sakin sakin dinle ve uyu.
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 ne güzel konuymuş.. devam ettirelim istedim var mı tavsiyeleriniz??
Famy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 erkan oğuru ilk kez duyuyorum da ayna yeni album flan cıkarmadı değil mi baya eskiden varlardı sanki??? ben dinleyecek bsy bulamıyorum bu ara
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 böyle gecenin bi yarısı içkiyle the doors çok güzel gidiyor. bide syd barrett'in parçaları.
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Chill Out, Lounge, Nu-Jazz... atıcaksın playliste ne denk gelirse. Cafe Del Mar serisi gibi güzel compilation'lar iyi gidiyor misal. Saatlerce dinle ondan sonra. Kesinlikle sıkmıyor. Yanni, Enigma falan da güzel gider. Arada bilimum Morcheeba, Crustration, Delerium, Mourah falan. Trip-hop falan da güzel şeyler. Tarz olarak geceleri iyi gidenler mood'a göre: chill-out, lounge, nu-jazz, trip-hop, new age, indie & post rock. ("bence")
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 nouvelle vague - love will tear us apart fransızlar ama ingilizce söylüyorlar house seversen
Öne çıkan mesajlar