Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alliance v Horde ganking

Cagan

Öne çıkan mesajlar

said:
spawn77, 17 Haziran 2005 04:36 tarihinde demiş ki:
Hepimiz bu oyunu ego tatmini için oynuyoruz. Yoksa kare bi ekrana saatlerce bakmak için değil.....

...Ayrıca güçsüzü acizi ezmekte İnsanın içinde var.

bazen Lowbie Ları anlayamıyorum.....
Ben ego tatmini için oynamıyorum? Questleri yapmak, warcraft dünyasında dolaşmak benim için büyük zevk. Kendimden 5 lvl yada daha aşşağıda bir allience gördüğüm zaman da saldırmıyorum. Gnome sa /spit yapıyorum o kadar :) İçimde öyle güçsüzleri ezmek için bi istek yok, hatta bazen yardım ediyorum.

Ve bende hiç lowbie olmamış, oyuna başlar başlamaz mc u dağıtan oyuncuların bunu nasıl başardıklarını anlamıyorum.. ;)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Ego tatminini lvl 30lar üzerinde 2k crit vurup yapanlar tamamen boş bi iş peşinde, herkes egosunu bu oyunda bi şekilde tatmin ediyor ama bunu git kendi denginde bi adamı bi güzel pataklayarak yap. Mob keseni ellemem, quest yaptıını fark ettiim bi insan olursa yardım ederim (3. dikiş gidiyorum bütün questlere:) ama bıraktıım lvl 30lar 40lar yanlarına bi 50 alıp beni kesmeye çalışıyolar işte o zaman insan biraz pişman oluyor insanlık yaptıına. o.O[signature][hline]Dust to dust...Amen.

Maxarathiel-60 UD Rogue/Kor'gall
Weejas-60 NE Priest/Ragnaros
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum önce ego ne demek bi araştır istersen.

Quest yapmak yaratık kesmek Keşif yapmak Senin Maceracı Ego nu tatmin ediyor. Herkezde Orc keseyim en güçlü olayım Egosu gelişmemiş olabilir. Ayrıca PvP serverındayız Dalarsın yada Dalmazsın o senin seçimin Sadece dalanlara laf söliyemezsin.

Ayrıca herkez gibi bende Lowbieydim ama sanırım aştım o günleri ayrıca ben Oyunun kurallarını okumuş bunun bir PVP serverı olduğunun farkında olan bir Lowbieydim. Bizdede daldılar tam q i bitirirken yaratığı keserken. Ama öle Yüksek lvllar Sux Ego nuzu tatmin ediyorsunuz diye konuşmuyordum...[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

bu işi genelde alliance yapıyor diyebilirim.son 2 hafta içinde baya lowbie area gezdim eastern kingdoms da .kimseye saldırmadım bana saldırmadığı sürece.ama 2 gün önce sorrow hill e gittim quest için.baktım heryer alliance nese kıydan köşeden gideyim dedim.gerizekalı bi paladin geldi daldı 5 level düşük.nese aldım zar zor(loh ve shield açtı) sonra yaklaşık 3 tane 4 level 60 lık grup tarafından kovalandım. teketekte yenilip"abilerini" çağırmak mı ego tatmini?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Valla işin iki boyutu var.
1. O görüp kesmediğiniz level 40 paladin, birazdan peşindeki 12 kankasıyla sana yol su elektrik olarak geri dönebiliyor.
2. Alt charınızla iyi niyetlice selam verdiğiniz o lvl 60 paladin, contested zone a girer girmez çekici atabiliyor.
Bu nedenle, hele ki pvp serverında oynuyorsam, adam görünce şöyle bir iki saniye adamın etrafına bakarım, eğer kafalarında kankaaaa tarzı ibare bulunan kimseler yoksa keserim giderim. Bizi de çok kestiler böyle, eh sıkıldık kızdık ama pvp serverı bu yani. Ama ben horde da mesela şimdiye kadar local defenseden adam toplayan görmedim. Hordeda insanlar daha bağımsız oynuyor birbirinden, hatta bazı guildlerin arası bile kötü, ancak çok iyi oyuncular var.
Bunların hepsi iyi ve güzel fakat;
kaldıramadığım tek birşey var: Allylar pek sıkça yapıyorlar, çok sinir oluyorum. Bu 1337 ve spit spam olayları..
http://img142.echo.cx/img142/8954/spit0sy.jpg]
http://img142.echo.cx/img142/3081/spit25bc.jpg

Edik:Resimleri koymayı beceremedim =)

[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam

[Bu mesaj Pirvan tarafından 17 Haziran 2005 09:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Pirvan tarafından 17 Haziran 2005 09:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan ilk SS ok, 1-2 tamam da 2. resim tam komedi. Adam kesin macro yapmış, basmış parmağını çekmiyo.

Allylar diye genelleme yapma, macro-spit kullanan çok horde gördüm.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

Horde gördüğümde bi kaç saniye beklerim.. tepkisine bakkarım.. eğer bana dalmaz ise quest yapıyorsa karışmam işimwe bakarım.. Ama direk üstüme doğru koşarsa.. onu pişman ederim :D hepimiz hergün belki defalarca ganklanıyoruz.. ama server o kadar kalabalıkki.. örneğin.. bir gurup bizimle adeta dost geçiniyor.. öteki gurup hk delisi..Kısaca ilk tepki normal olsada direk dalacaksın.. sonu iyi bitmiyor bazen[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bu sabah bi paladin basilisk kesiyordu dokunmadım adama bir sonrakini ben kesiyordum öyle baya bi kestik adam questini bitirdi heralde giderken benide kesti 2mobla uğraşırken işte bu birinci şerefsiz bu ego ise egosuna attirim.
2-NE rogue mob ile uğraşıyor %10 health kalmış adamın yanından geçtim 2 levelde üstünüm adama dokunmadım q yapsın diye iki adım öteye gittim moblarda q item toplarken az gücüm vardı adam arkadan geldi kesti beni bumu EGO tatmini bu şerefsizlikten başka birşey değil!!!
ve nedense ben hep böyle şeylerle karşılaşıyorum acıma yetime koyar ... lafı ne kadarda doğruymuş allyler bunu gösteriyo saolsunlar[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kimse kusura bakmasın, alınmasın ama; şu oyunda düşmanını kesmek kadar doğal bişiy var mı acaba? Adam sana kırmızı, yaw adam ister keser ister kesmez, kimse kimseye bunun yüzünden şerefsiz diyemez.

Ben bugüne kadar pek o pozisyonda adama falan dalmadım, ama başkası bana dalarsa da öldüğüm için kızarım, ama neden kestin lam demem.

Sen adama yardım etmişsin diye illa onunda sana yardım etmesini isteyemezsin. Dalar yani, kim engellicek ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kardeş bak ne diyorum adamı istesem tek shockta yatırırdım ama yanından geçtim o öleceğini zannetti ama bişey yapmadım sadece ilerdeki moba daldım bu ne demektir ben sana dokunmuyorum healthın az çünkü e doğal olarakta sende bana dokunmazsın değilmi? hatta adamı bıraktıktan sonra ismine birdaha baktım belki saldırırsa o olduğundan emin olayım diye bir mobla uğraşırken yarım health kalmışken arkadan geldi kesti beni şimdi ben bu adama istedğimi söylerim adi şerefsizin önde gidenidir bu çünkü!!!!!!!
ya kaç tane ally'i ölmek üzereyken moblardan kurtardım o adamlar /salute yapıyo ne bilim bi şekilde tesekkür ediyordu adam gibi yan yana mobları kesiyoduk ama herkes bu kadar olgun olamıyor işte.[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Choosen, 17 Haziran 2005 14:15 tarihinde demiş ki:
Ya kardeş bak ne diyorum adamı istesem tek shockta yatırırdım ama yanından geçtim o öleceğini zannetti ama bişey yapmadım sadece ilerdeki moba daldım bu ne demektir ben sana dokunmuyorum healthın az çünkü e doğal olarakta sende bana dokunmazsın değilmi? hatta adamı bıraktıktan sonra ismine birdaha baktım belki saldırırsa o olduğundan emin olayım diye bir mobla uğraşırken yarım health kalmışken arkadan geldi kesti beni şimdi ben bu adama istedğimi söylerim adi şerefsizin önde gidenidir bu çünkü!!!!!!!
ya kaç tane ally'i ölmek üzereyken moblardan kurtardım o adamlar /salute yapıyo ne bilim bi şekilde tesekkür ediyordu adam gibi yan yana mobları kesiyoduk ama herkes bu kadar olgun olamıyor işte.

Ya arkadaşım bende diyorum ki, adamın eğer health' i o an azsa, sen dal sen kes adamı. Yani sen adama dalmadın diye, adamın sana dalmasını neden bu kadar yadırgıyorsun ki.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 17 Haziran 2005 04:10 tarihinde demiş ki:
asıl sinir eden, lowbielere dalmaktan zevk alan şımarık lvl 60 oyuncular.

lvl 45 miydim neydim, lvl 10-20 arası ally'lara korkutmak için viper sting atıyodum (işte hunter'ın dot koyan oku)
sonra yanına gidip laugh falan yapıyodum onlar da gülüyodu. bi gün bi tanesine daha yaptım böle. adam artık mage miydi priest miydi bilmiorum. viper sting'den öldü 10 saniyede ahah[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 17 Haziran 2005 15:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

şerefsiz pklar öldürüyorlar diye aglayan birini hatırlattı mesajlardan biri euhe

demek oyunlar degişsede davranış degişmiyor :) hala aynı[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

Serpent sting yerine concussive shot daha başarılı, hem korkutuyo, hem de kaçmak istiyolar, kaçamıyolar. :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 17 Haziran 2005 15:13 tarihinde demiş ki:
şerefsiz pklar öldürüyorlar diye aglayan birini hatırlattı mesajlardan biri euhe

demek oyunlar degişsede davranış degişmiyor :) hala aynı

tam onu demek demek için son sayfaya doğru ilerliyordum :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 17 Haziran 2005 10:01 tarihinde demiş ki:
Pirvan ilk SS ok, 1-2 tamam da 2. resim tam komedi. Adam kesin macro yapmış, basmış parmağını çekmiyo.

Allylar diye genelleme yapma, macro-spit kullanan çok horde gördüm.

Eee.. O daha lame değil mi? Yani /spit macrosu yapıp klavyede bir tuşa koyacaksın, sonra da aptal gibi basılı tutacaksın.
Valla sadece /dance macrom vardır, adamı trapleyince bazen yaparım kıllandığım haricinde.. O da öyle klayvyede ayarlı bişey değildir elbette ki..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...