Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o çocuklardan biri bendeim ! :][signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl...
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sende zaten atanın nindalf oldugunu biliyodun :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 walla kompleks yapmaya gerek yok veledim veletsin veleeeet[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya keşme demeseydim veletler diye ya ordan bi zırt cıktı herkes +1 2 3 4 fln diye uzadı yaw :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 +5 de bednen hadi balkalım şimdi napıcan :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 o + yazanlarin hepsi velet zaten deyip gec sende. ama ben olsam kirdiklari dalla doverdim gencleri. hic sevmem agacimdan meyve yuruteni. az kosmadim yazliktaki incir hirsizlarinin pesinden.[signature][hline]ben olmusum antipati.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Apache, 17 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki: ağaca dalana müstahaktır may the eternal sunshine upon you apache...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself
Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Arden, 17 Haziran 2005 21:44 tarihinde demiş ki: ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı huauhe çocukların bağarışını unutamam said: geffen, 17 Haziran 2005 21:50 tarihinde demiş ki: yakında elektrikte verirler ağaca. said: nindalf, 17 Haziran 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Vay be artık kendimi hiç suclu hissetmiyorum :) muhahahhahah ahahaha hahahhaha gülmekten yarıldım gözlerimden yaş geldi.. ne biçim postlarsa bunlar.. [signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Haziran 2005 23:37 tarihinde değiştirilmiştir]
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Kaynar su doktu ne demek abi bir agac icin cocuklari haslamaya degermi?
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Oha Kaynar su fenaymıs sakasına mı söyledin ciddimisin ?[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 oha kaynar sumu anneannen neymiş be kardeş öyle...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Benim çocuğumu biri meyve yürüttü diye dal, kütük vesaire dövecek olsa bende o şahsın birinci nesilden tüm yakınlarını dal ve kütük benzeri şeylerle döverim. Allahtan öyle bi olay olmadı da olsa yani tepkim sert olur.Karşındaki çocuk gelmişin bilmem kaç yaşına büyüklük göster bi küçüğüne sevgi ile yaklaş.Yanlışı dayak ile öğretirsen başka yerden de sen dayak yersin.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
Saru Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 ben 14 yasidayken bana misket atsaydin camdan o misketle kafani yarardim ..
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: Fistan, 17 Haziran 2005 17:25 tarihinde demiş ki: dalı verseydın ellerine Türkçe Bu fistan nereye Çekersen :lol:[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 valla misketi bana atsan beklerdim ben daha at diye bizim zamanımızda misketler degerliydi sokakta acaip misket piyasası vardı :P[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall)
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 iiii yapmıssın yaa aslında bunları sallandıracaksın taksim meydanında bak bi daha yapıyolar mı..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 said: lancelotdulac, 18 Haziran 2005 00:55 tarihinde demiş ki: Benim çocuğumu biri meyve yürüttü diye dal, kütük vesaire dövecek olsa bende o şahsın birinci nesilden tüm yakınlarını dal ve kütük benzeri şeylerle döverim. Allahtan öyle bi olay olmadı da olsa yani tepkim sert olur.Karşındaki çocuk gelmişin bilmem kaç yaşına büyüklük göster bi küçüğüne sevgi ile yaklaş.Yanlışı dayak ile öğretirsen başka yerden de sen dayak yersin. hade ordan... gelde sıkıosa dov 1.ci derecedne akrabalarımızı kimin bası belaya girio seninmi benim mi?.... lollipop +24358902347209368 agactan meyce calmaya bişiy dememde agac dalini kirarinin bende kafasını ve baska bilumum yerlerini kırarım....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu...
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Raistin sana Cok Guldum.Benim Babam Seninkini Dover Muhabbet muhfsdafsd[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Raistin sana bi çakarım bi de yer çakar hadi bakalım dsadf kırılan dalla çocuklara bi iki tane patlatmak gerek cidden...[signature][hline]chuck!
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 orada sırf ben degil kim olsa :) (ama keske benim babam seninki dover benim dedemde seninkini muhabbetiy apsaydım :P LOL) sonuc olarak nindalf haklı (hatta dal kırdıgı icin bence esek sudan gelene kadarda dovmesi gerekirdi)hymofsunk(umarim yannış yazmamışımdır yanlış yazdıysam affola) bende yere bi çakarım.... :D[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... [Bu mesaj Raistin tarafından 18 Haziran 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 velet arapçada çocuk anlamında değil mi yahu? Neyse, bence iyi yapmışsın. Çünkü o yaşlardaki çocukların geneli bağırmaktan veya çekilin len demekten anlamıyor. ha ben kendi adıma kılıcı kapıp DAATIRIM LAN! diye bağırarak korkuturdum orası ayrı:P Gene gelirlerse gelir buraya topik açardım, yaratıcı insanlar var burda. (İçimdeki canavar ikinci elde devreye giriyor eheh)[signature][hline]beş hececiler H.B.E
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Olum Hayvanları Döve Döve eğitiyorlar.insanlarıda oyle eğitmek gerektiğine inanıyorsanız HAYVANlıgınız kabulleniyor olursunuz..[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 sanki hic bir insana vurmadın gibi konustun..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
muratty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Yo Asla Bi insana Vurmadım! Hayvanlık yapan ve İnsan Dışı Hareket Eden Cok kişiye Vurdum! Nihayetinde cocuk yani.Neyin ne oldugunun Farkında Olmuyor.sahsım olarak soyluyorum Hafif Kulağını çekerdim.Kızardım.Bi daha gelirse Olacakları Soylerdim ( Goz korkutmak amaclı ) geçerdim...[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 O zaman seninde söyledigin gibi, Hayvandan farkın yok..
Öne çıkan mesajlar