nindalf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sen dal bak ağacıma biliyomuyum bilmiyomuyum gorursun :)[signature][hline]SupeRock
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Chuck, 17 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki: Ağaca tel sar biraz bidaha geldiklerinde elektrik verirsin cocuklara :D oahahah o da iyi :D bence en dorusunu yapmışsın.dalmaları normal ben de dalardım da dalı kırmaları evet kötü bişi ben de 15 yaşındayım şimdi onnarın yerine koyam kendimi hmm walla eğer o dalı kırmanın kötü bişi olduunu annamışlarsa ve dalı kırdıkları için sapanladığını annarlarsa belki gelip özür bile dilerler he çocuklar salaksa bi mallık yaparlar ne biliim bi daha kırarlar bi dalını o zmn in giriş o kırılan dalı .......... belki de çocuklar utangaç,sessiz flm (dalıyolarsa ağaca sanmıom ama) sa giderler evlerinde bi köşede ağlarlar bi daha da dalamazlar ağacına bence ilk seçenek olursa çocuklara sapanı göster de eğlensinler...[signature][hline]The circle is now complete... Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 iyi yapmışın bence dalı kırmanın cezasını ceksınler[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben olsam uyarırdım. Ama sen sinirlenmişsin o an öyle yapmışsın. Misketleri bulabildin mi sonra?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bırak yahu çocuk işte :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 dalı kırmadan yesinler canım allah allah :9[signature][hline]chuck!
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 caizdir kocum[signature][hline]http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Lancelot&c=1680337
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: kermit, 17 Haziran 2005 17:42 tarihinde demiş ki: çıtır mı deniyo kızlarına 15 yaşa ? Senin yuzunden butun monitor ice-tea oldu[signature][hline]Beş Hececiler
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 helal olsun derim ben olsam aşa tüfekle inerdim dalı yerine oturtturur üstünede aşılamalara yaptıkları gibi ipler ile tutturturdum. Yannız böyle şeyler tutabiliyor kırılan dalı bekletmeden yerine geri oturtup sağlam bir şekilde aşı yapar gibi bağlarsan orası tekrar tutabilir.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
DaraKoma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence ii yapmışısın gelip senden izin isteselerdi sen yok olmaz mı dicekdin?( belli olmaz belkide derdin :D)iii yapmışın takma kafana bişi olmaz zmannda bizde yapdık ama haywanca deil insan gibi çıkdık aldık sonra oturup yedik.[signature][hline]
mdma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bugunde bizim bahcedeki şeftali ağacına dalmışlar. daha çağla halindeler ekşiler, acılar ama çok acı olanları ısırıp atmışlar. yarında olursa güzel şeyler düşünüyorum kimse onlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 aslında bi bakıma cocukların cırcır olma ihtimalini azalttın seni kutluyorum[signature][hline]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin I WANNA GET FREE!!!!
elma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 tek saçma yok muydu hazırda bir yerde? uyarı ateşi açardın zaten ufacık mermi bir zarar vermezdi[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 allah belalarını versin pls[signature][hline]tuana... DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 biraz eşşeğin kulağına suyu kaçırmışsın. ama senin gibi saykolardan turkiyede çok var normalsin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Yeri geldiğinde bu yaşımda bile erik ağaçlarından erik alırım ama uzanabildiğim yere kadar, zorlamanın anlamı yok. Kendi ağacımız olmadığı sürece şimdiye kadar hiçbir ağaca tırmanmadım. 14- 15 yaşında aklı yerinde veletler. iyi yapmışsın. Ne demişler; Dalımı kıranın ağacını sökerim :-p Şaka biyana doğaya zarar vermek kötü birşey ama elini çabuk tutabilirsen aşılayabilirsin o dalı. Son olarakta Geffeni kınıyorum buradan, sayko falan..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 noluyo len kınıklıyosun beni? dal kırıldıysa bunu baştan düşünüp inin len aşşaaa. biçtler! diye haykırsaydı. cezası sapanla sırtına vurmak mı olur bebenin? ya çocuk dengeyi kaybedip kıç üstü düşseydi yere?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: geffen, 17 Haziran 2005 21:20 tarihinde demiş ki: ya çocuk dengeyi kaybedip kıç üstü düşseydi yere? Zaten bunu göze almadan ağaca çıkmaz kimse.. Neyse uzatmanın anlamı yok olmuş bitmiş[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 çocuklar eriklerle cevap veriyomuş.meydan muharebesi....bi zaman sonra sende cephane kalmıcak.erikle cevap ver.[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu... HC: Cevizoğlu efendim.
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ip cambazlarını taşlayıp ardından ''Neee!!! Adam düşmeyi göze almış ne kızıyosunuz bana!! Bakma öyle şş sana da taş atarım !!'' demek gibi birşey bu :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ip cambazlarıyla aynı kefeye koydun ya valla helal[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
geffen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Valla ikisi de yukardayken amaçları düşmemek. Yoksa değil mi ? :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 en iyisini yapmışsın valla.[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
redge Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Bence gayet iyi yapmışsın ben olsam felaket olurdu sonucu:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar*
Arden Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı huauhe çocukların bağarışını unutamam piskopat bir babaannem var ama çocuklarda ağaçtaki bütün yaprakları eriklri sırf zevk olsun die kopartmışlar iyi olmuş. :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun [Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar