Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erik Ağacıma saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chuck, 17 Haziran 2005 17:38 tarihinde demiş ki:
Ağaca tel sar biraz bidaha geldiklerinde elektrik verirsin cocuklara :D

oahahah o da iyi :D

bence en dorusunu yapmışsın.dalmaları normal ben de dalardım da dalı kırmaları evet kötü bişi
ben de 15 yaşındayım şimdi onnarın yerine koyam kendimi hmm walla eğer o dalı kırmanın kötü bişi olduunu annamışlarsa ve dalı kırdıkları için sapanladığını annarlarsa belki gelip özür bile dilerler
he çocuklar salaksa bi mallık yaparlar ne biliim bi daha kırarlar bi dalını o zmn in giriş o kırılan dalı ..........
belki de çocuklar utangaç,sessiz flm (dalıyolarsa ağaca sanmıom ama) sa giderler evlerinde bi köşede ağlarlar bi daha da dalamazlar ağacına
bence ilk seçenek olursa çocuklara sapanı göster de eğlensinler...[signature][hline]The circle is now complete...
Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Mesaj tarihi:
said:
kermit, 17 Haziran 2005 17:42 tarihinde demiş ki:
çıtır mı deniyo kızlarına 15 yaşa ?

Senin yuzunden butun monitor ice-tea oldu[signature][hline]
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
helal olsun derim ben olsam aşa tüfekle inerdim dalı yerine oturtturur üstünede aşılamalara yaptıkları gibi ipler ile tutturturdum.

Yannız böyle şeyler tutabiliyor kırılan dalı bekletmeden yerine geri oturtup sağlam bir şekilde aşı yapar gibi bağlarsan orası tekrar tutabilir.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
bence ii yapmışısın gelip senden izin isteselerdi sen yok olmaz mı dicekdin?( belli olmaz belkide derdin :D)iii yapmışın takma kafana bişi olmaz zmannda bizde yapdık ama haywanca deil insan gibi çıkdık aldık sonra oturup yedik.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bugunde bizim bahcedeki şeftali ağacına dalmışlar. daha çağla halindeler ekşiler, acılar ama çok acı olanları ısırıp atmışlar. yarında olursa güzel şeyler düşünüyorum kimse onlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
biraz eşşeğin kulağına suyu kaçırmışsın. ama senin gibi saykolardan turkiyede çok var normalsin.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Yeri geldiğinde bu yaşımda bile erik ağaçlarından erik alırım ama uzanabildiğim yere kadar, zorlamanın anlamı yok. Kendi ağacımız olmadığı sürece şimdiye kadar hiçbir ağaca tırmanmadım. 14- 15 yaşında aklı yerinde veletler. iyi yapmışsın. Ne demişler; Dalımı kıranın ağacını sökerim :-p
Şaka biyana doğaya zarar vermek kötü birşey ama elini çabuk tutabilirsen aşılayabilirsin o dalı.
Son olarakta Geffeni kınıyorum buradan, sayko falan..[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
noluyo len kınıklıyosun beni? dal kırıldıysa bunu baştan düşünüp inin len aşşaaa. biçtler! diye haykırsaydı. cezası sapanla sırtına vurmak mı olur bebenin? ya çocuk dengeyi kaybedip kıç üstü düşseydi yere?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
said:
geffen, 17 Haziran 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
ya çocuk dengeyi kaybedip kıç üstü düşseydi yere?

Zaten bunu göze almadan ağaca çıkmaz kimse.. Neyse uzatmanın anlamı yok olmuş bitmiş[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Mesaj tarihi:
çocuklar eriklerle cevap veriyomuş.meydan muharebesi....bi zaman sonra sende cephane kalmıcak.erikle cevap ver.[signature][hline]Bir Cevizkabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz
ZB: Şimdi sayın cevizkabuğu...
HC: Cevizoğlu efendim.
Mesaj tarihi:
ip cambazlarını taşlayıp ardından ''Neee!!! Adam düşmeyi göze almış ne kızıyosunuz bana!! Bakma öyle şş sana da taş atarım !!'' demek gibi birşey bu :)[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
Bence gayet iyi yapmışsın ben olsam felaket olurdu sonucu:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
ehehaue babaannem çocukalr erik ağacına dadanırken üstlerine kaynar su atmıştı huauhe çocukların bağarışını unutamam piskopat bir babaannem var ama çocuklarda ağaçtaki bütün yaprakları eriklri sırf zevk olsun die kopartmışlar iyi olmuş. :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun

[Bu mesaj Arden tarafından 17 Haziran 2005 21:56 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...