Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Genshiken -The Society for the Study of Modern Visual Culture-

Sam

Öne çıkan mesajlar

Üstteki link yardımıyla, OVA'ları da izledim ve şimdiye kadar izlediğim en iyi serilerden biri olduunu farkettim Genshiken'in. 2. OVA'da (takriben 14. bölüm) Genshiken'in komediden başka tarzlara ne kadar yatkın olduğunu görüyoruz.

Bi de böyle düşünen bi tek ben mi varım bilmiyorum da, Ogiue'nin aksanına ve seiyuusunun ses tonuna hayranım. Hele heyecanlandığında sesleri falan yutması acaip hoşuma gidiyo :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ogiue nin utanmasını otakulardan ve otakuluktan nefret etmesine, buna rağmen sürekli otakularla olmasına bağlıyordum. Ayrıca hardcore yaoi sever ve klup arkadaşlarının birbiriyle çiftleştiren bir kızın onların yüzüne utanmadan dümdüz bakmasını beklemezsin herhalde :>
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah süperdi comifes özellikle sonlara doğru.

11

gözlük fetişi ve hardcore sayfaya imza kısmı rofl

bir de o kadar absürdlüğün üzerinde kimi ga nozomu eien'den neko poop alıntısı kahkahayı attırdı

ha unutuyordum bir de, ohno'dan daha iyi tengen toppa gurren lagann yoko'su cosplay'leyecek insan olamaz cidden, bir an şaşırdım dedim birebir aynı charı mı koymuşlar lol

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Metakuso istersen OAV bölümlerini rapide atıyım senin için ?
Yapabileceğimin en hızlısı tahminen her akşam 1 tane uplamak olur. Gün içinde akşamları net stabil değil, gün boyu da 110/10 ile uTorrent çalışıyor o yüzden ancak uyurken:> Rapidden indirmekte bir sorunun yoksa haber ver ona göre atıyım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...