Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 indirdim ikinci sezonu. birincinin 11i çekiyorum şimdi. 9a kadar izledim. müthiş anime cidden. de otakuluğun bu derece aşabilceğini bilmiyodum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 madarame haric cok hardcore yok orda gerci seviye olarak madarame iel rahat kapisirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 2 / 10a kadar izledim. cok iyiydi. kuchi cosplay sahnesinde boğuluyodum gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ova ları da mı var genshikenin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Metakuso said: ova ları da mı var genshikenin ? Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ddl link var mı peki eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 DDL anime hiç indirmedim valla kaynaklarım sıfır :> Ama torrentden indirmek istersen Genshiken 13, 14, 15 diye geçiyor ova bölümleri. GG fansub versiyonlarını indiriver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 GG kapanmisti en son trackerlari GG oldugu icin nerden bulunur bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ama şahane bölümlerdi mutlaka bul.olmadı dc++ da anime hublarına bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 ogiue zaten o bölümlerde giriş yapıyor hikayeye, aslında ova'nın devamı ikinci sezon hikaye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 GG ne kadar GG olsada başka trackerlarda tutulan torrentleri, batch torrentlerde bulunan oavlar vs mevcut http://btjunkie.org/torrent/A-Faith-amp-Solar-A-Faith-Genshiken-1-12-amp-gg-13-15-Updated/4521ae1115ac79eb06163bdeb64f1884d4edc81fdf4c Burdan yakın buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 torrentle zor ya. okulda kapalı torrent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Üstteki link yardımıyla, OVA'ları da izledim ve şimdiye kadar izlediğim en iyi serilerden biri olduunu farkettim Genshiken'in. 2. OVA'da (takriben 14. bölüm) Genshiken'in komediden başka tarzlara ne kadar yatkın olduğunu görüyoruz. Bi de böyle düşünen bi tek ben mi varım bilmiyorum da, Ogiue'nin aksanına ve seiyuusunun ses tonuna hayranım. Hele heyecanlandığında sesleri falan yutması acaip hoşuma gidiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ogiue koyden geldigi icin utaniyor iste sehirli hayatina ayak uydurmak icin kisa kisa normal konusmaya calisiyor ama heyecanlaninca bunda cuvalliyor cok sevimli oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Ben Ogiue nin utanmasını otakulardan ve otakuluktan nefret etmesine, buna rağmen sürekli otakularla olmasına bağlıyordum. Ayrıca hardcore yaoi sever ve klup arkadaşlarının birbiriyle çiftleştiren bir kızın onların yüzüne utanmadan dümdüz bakmasını beklemezsin herhalde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 oeeeeh ya elli defa dedik manga spoilerlarini anime topiclerine koymayin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yaw o zaman bir yere sticky yapalım bunu. Ben ilk defa şimdi senden öğrendim anime konularına manga spoilerlı bile konulmayacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ahahahah süperdi comifes özellikle sonlara doğru. 11 gözlük fetişi ve hardcore sayfaya imza kısmı rofl bir de o kadar absürdlüğün üzerinde kimi ga nozomu eien'den neko poop alıntısı kahkahayı attırdı ha unutuyordum bir de, ohno'dan daha iyi tengen toppa gurren lagann yoko'su cosplay'leyecek insan olamaz cidden, bir an şaşırdım dedim birebir aynı charı mı koymuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 bu sezonu da tamamladılar ama hikaye bitmedi, herhalde üçüncü bir sezon ya da birkaç bölümlük ova gelir diye umuyorum ve tahmin ediyorum. 12 hayli sessiz, sakin bir bölümdü ama güzel yani. bir baltaya sap oldu sasa-yan da nihayet (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Bir oturuşta 8 bölümü izledim. Kıyamıyorum gerisini izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 yeni sezon 2. sezondan daha iyi olur umarım.fena değildi ama 1 ve ovalar ayarında değildi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ovaları izleyemedim hala of. 2. sezonu izledim ovalar yok. ddl lazım böhü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Metakuso istersen OAV bölümlerini rapide atıyım senin için ? Yapabileceğimin en hızlısı tahminen her akşam 1 tane uplamak olur. Gün içinde akşamları net stabil değil, gün boyu da 110/10 ile uTorrent çalışıyor o yüzden ancak uyurken:> Rapidden indirmekte bir sorunun yoksa haber ver ona göre atıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Rapid kapalı. okuldayım :/ sağol yine de. OVA 1i buldum. 2-3 kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Alternatif bir yol biliyorsan söyle yani netin boş durmasından iyidir herşey :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar