Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkasının yerine sınava girmek veya sınava sokmak

jumanji

Öne çıkan mesajlar

said:
Gothic, 10 Haziran 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
ben lise 1 de sokturmuştum :)

heh günün anlam ve onemini belirten, cok amaçlı ve bence pati tarihine geçebilecek ender sozlerden biri. tebrik ederim arkdaşı yaratıcılık hat safhada sanırsam. :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

bu taktik benim aklima geldi :) ben arkadasin yerine geo. sinava girdim ve arkadasi sinava girebilecek bütün hocalar taniodu ve ben o okuldan diildim :) Tabi adam girdi bende arkadasin yerine yoklamada burda dedim adam nerde dedi (yemedi) bende burda dedim sonra adam sorusunu tekrarladi nerde dedi bende burda yani okulda dedim sonra piskin piskin ciktim ve arkadas geldi benim yerime sinava girdi pasalar gibi 0 ini aldi ve cikti :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kasanova, 10 Haziran 2005 18:04 tarihinde demiş ki:
bu taktik benim aklima geldi :) ben arkadasin yerine geo. sinava girdim ve arkadasi sinava girebilecek bütün hocalar taniodu ve ben o okuldan diildim :) Tabi adam girdi bende arkadasin yerine yoklamada burda dedim adam nerde dedi (yemedi) bende burda dedim sonra adam sorusunu tekrarladi nerde dedi bende burda yani okulda dedim sonra piskin piskin ciktim ve arkadas geldi benim yerime sinava girdi pasalar gibi 0 ini aldi ve cikti :)

eheh zevkli olsa gerek :D[signature][hline]SupeRock
Sosyal ağlarda paylaş

ya okumadım yazılanaları ama kuzenimin dersane hocası 3 sene önce kadın kılığına girerek bi öğrencinin yerine geçmeye çalışmştı...yakalanmıştı tvye çıkmıştı bizde şok olmustuk adamdan hiç beklemezdik diye...demekki yakalanılabiliomus...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
jumanji, 10 Haziran 2005 03:45 tarihinde demiş ki:
a.g ne abi asistanmi ?

Yok Asistan A.q demek.Yani Asistan qörevlisi.

A.g ise bilmek istemessin =/

Paticikten Uzaklaştırma Cezası alıcam Sanırım asdasdf

[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz..
Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!!

[Bu mesaj muratty tarafından 18 Haziran 2005 05:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yakın bir tanıdığım başka birisinin yerine zamanında sınava girip kazanmış. hiç bir problem olmamış.
edit: öss'ye girmişti (o zamnlar öys'ydi galiba)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock:

[Bu mesaj xaty tarafından 18 Haziran 2005 11:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...