Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnaros 1.5

neverhood2

Öne çıkan mesajlar

2 tane ability si bug lı idi onları düzelttiler.

Wrath of ragnaros ; 1000 damage + sizi 100 metre havaya fırlatıyor, bunun range i patchden önce 18 yrd idi, ama melee 20 yrd mesafeden ragnarosa saldırabildiği için kimseyi etkilemiyodu. Şimdi 25 yrd oldu

Lava Clouds ; Aoe attack, 1000 fire dmg falan veriyor. Patchden önce ragnaros bunu sadece ilk kez spawn olduğunda yapıyodu. Şu anda bütün denemelerde lava cloudlar var, ama verdiği damage 1000e indirildi ve resistable oldu.

Taktik olarak çok aşırı değişiklikler yok, ikinci tank dışında kimsenin durduğu yeri bile değiştirmedim yeni ragnaros için. Bi kaç ufak noktayı halledince tek fark ilk versiyondan çok daha uzun sürmesi ve daha masraflı olması. :) 2 tane major mana pot, 1 mana citrine, 2 night dragons breath , 1 greater fire res pot, 1 tane de healthstone kullandım bugün.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion]
Sosyal ağlarda paylaş

kutlarım,dun aksam denedik ve yalan olduk. %20 de deneyimsiz healerlar MT i oldurunce wipelandık.
bu arada reaper execute,crit mortal = instant kill
NERF :/[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock>
Absolution <60 Human Priest>
Nutiara <52 Undead Rogue>
Mae <49 Night Elf Hunter>
Nefastus <49 Tauren Shaman>
ve daha bir cogu :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
odium, 18 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
tek fark ilk versiyondan çok daha uzun sürmesi ve daha masraflı olması. :) 2 tane major mana pot, 1 mana citrine, 2 night dragons breath , 1 greater fire res pot, 1 tane de healthstone kullandım bugün.

10 dakikadan fazla sürmüş anlaşılan kesmeniz yeni dikkat ettim potion timerlerini sayınca böyle bi zaman çıkıyo :) 10 Dakika demek 3-4 Son Of Flame demek yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. Eğer öyleyse ayrı bi tebrik :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...