neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet baya bi bufflamışlar son patchde, dün acı bir şekilde öğrendik. Alabilen var mı patchden sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Denemedik hayirlisiyla cumartesi akşami tabi öncesi saçmalayip wipelenmezsek :>[signature][hline][Dreadlords] Regalya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Az önce kestik. :) Yeni versiyon süper olmuş, çok daha zevkli. Spinal Reaper düştü. Phycenz'in daha çok puanı vardı ama loot bug yüzünden alamadı, Pangea'ya gitti axe.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Eski Ragnaros la savaşma şansım olmamıştı yenisiyle 3 gün önce savaştık %60 %65 falandı en iyi denememiz. Eskisini bilmediğim için soruyorum nesi değiştiki ragnaros un ? Bu arada Tebrikler Odium[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Aldın NS head i ne işin var MC de otur bütün gün bankada işte allah allah sdgfd[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 2 tane ability si bug lı idi onları düzelttiler. Wrath of ragnaros ; 1000 damage + sizi 100 metre havaya fırlatıyor, bunun range i patchden önce 18 yrd idi, ama melee 20 yrd mesafeden ragnarosa saldırabildiği için kimseyi etkilemiyodu. Şimdi 25 yrd oldu Lava Clouds ; Aoe attack, 1000 fire dmg falan veriyor. Patchden önce ragnaros bunu sadece ilk kez spawn olduğunda yapıyodu. Şu anda bütün denemelerde lava cloudlar var, ama verdiği damage 1000e indirildi ve resistable oldu. Taktik olarak çok aşırı değişiklikler yok, ikinci tank dışında kimsenin durduğu yeri bile değiştirmedim yeni ragnaros için. Bi kaç ufak noktayı halledince tek fark ilk versiyondan çok daha uzun sürmesi ve daha masraflı olması. :) 2 tane major mana pot, 1 mana citrine, 2 night dragons breath , 1 greater fire res pot, 1 tane de healthstone kullandım bugün.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 başka ne düştü peki sadece bu mu :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 5 epic düştü bugün, patchden önce sürekli 4 idi. Legplates of Wrath Judgement Legplates Dragon's Blood Cape Crown of Destruction + reaper[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Melee 20 Yard dan mı vuruyo ? ya eskiden öyleydi yada ben beceremedim Dibine girmeden vuramıyorduk çünkü :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 spinal reaper cok öküzmüş ya[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Sonu reaper la biten silahlardan korkacaksın :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ragnarosa olan uzaklığın hesaplanırken ragnarosun grafiği değil tam merkezi esas alınıyor. Sen vurabilmek için aslında epey yaklaşıyorsun ama ragnaros biraz aşırı büyük olduğu için merkezine olan mesafen 20 yrd olarak kalabiliyor.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 kutlarım,dun aksam denedik ve yalan olduk. %20 de deneyimsiz healerlar MT i oldurunce wipelandık. bu arada reaper execute,crit mortal = instant kill NERF :/[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: odium, 18 Haziran 2005 00:30 tarihinde demiş ki: tek fark ilk versiyondan çok daha uzun sürmesi ve daha masraflı olması. :) 2 tane major mana pot, 1 mana citrine, 2 night dragons breath , 1 greater fire res pot, 1 tane de healthstone kullandım bugün. 10 dakikadan fazla sürmüş anlaşılan kesmeniz yeni dikkat ettim potion timerlerini sayınca böyle bi zaman çıkıyo :) 10 Dakika demek 3-4 Son Of Flame demek yoksa ben mi yanlış düşünüyorum. Eğer öyleyse ayrı bi tebrik :=)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 8-9 dakika falan sürdü sanırım, 2x sons of flame.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Pangea'ya mı gitti? o.O Yandık :) Tebrikler bu arada, cidden zor bir encounter.[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar