Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Şu an dial-up indirmekteyim... Kimse çıktı diye konu açmamış ama acaba daha önce çıktıda benim mi haberim yok =P[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 eger eu da oynuyorsan.. bilgisayarin us patch cekiyor olabilir dikkat et :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl47 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Böhühühüh haklısın az kalsın boşu boşuna indirecektim saol...[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 http://www.fileshack.com Expansion için download linki burda. RPG bölümünden dosyaya ulaşabilirsiniz. Yalnız önce üye olmanızı istiyor. Üye olup mailinizi doğru yazın. Mail'e gelen linkle passwordunuzuda girip sisteme girerek dosyayı indirebilirsiniz. NOT:Patch US içindir.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Ufff eu için ne zaman çıkacakmış bileniniz var mı?[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 yaaa ezceniz beni ama foundations ne !?? =)[hline]Tarih:17 Haz 2003 XaYd3r: daoc solo oynanılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 ev eklenti pakedi. ama çok hazırlıksız yakalandık ya.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 1.62'den sonra ev geliyor yani? Hemen para kasmak lazim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 fena para toplamamıştık ama hatlar kesilince musluk da kesildi.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bi atmış 2 ile mi geliio yoksa ondan sora mı !??! sanırım 1.62 ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 bu evlerle ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz?Mesela,adam evi alipta RvR topraklarinami kuracak?(Frontier(yanli$ yazdim))gibi.. fiyatlari ne kadar olacak?kullanili$ amaclari ne olacak?[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 evlerin kurulduğu yer farklı. frontier ın dışında. merchant koyulabilecek. deposu olacakmış crafterlar için. iç dizayn yapılacakmış. ne kadar olduğunu bilmiyorum henüz.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Bu oyunu UO'ya çevirmesinler ya![hline] resata, 18 June 2003 11:55 tarihinde demiş ki: albion da acc. sıkılırsam oynarım onunkiyle... acc. ile yani Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 hakkaten cıvıtmasınlar yaw[hline]I'm one of the keepers of wilderness and here to help... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 said: zlorwf, 19 June 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Bu oyunu UO'ya çevirmesinler ya! umarim,uodaki durum cok kotuydu :hmm:[hline]Leathas Level 5 Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Abi oyun gelişiyor işte uoyla alakası yokki =)[hline]Paorith ,Level 28 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 exchib. oynayan bir Türk olarak. Hepimizden para toplayarakdan güzel bir ev almayı duşunuyoruz. Haberiniz olsun. :)[hline]Exc/Hib Sartre LvL 48 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. Yeni gelen bir page mi var.? yoksa ben yine us patch mi cekiyorum :( [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 20 June 2003 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 20 June 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 1.63 de gelecek yani bu ay sonuna kadar hala patch aşamasında şu anda durum pendragona /charcopy açtılar ve open beta aşamasındalar öncelikle zamanımız var yani housing ile birlikte player merchant kavramı geliyor ki bence bu önemli bir gelişme crafterların kafalrına göre fiyat biçme olayı biter bi nebze[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben dün gece patchleri indirdim. Öğlen yükledim. Hib Pendragon'da bi char açtım enchanter. Direl /level komutu ile 30. level yaptım sonra gittim housing zone'a. Büyük bir kapıya sahip hangar gibi bir evin girişine geliyorsunuz. Sonra loading ekranı geliyor ve zone'a giriyorsunuz. Hib evleri çok güzel. Çoğu dev bir ağacın etrafına çıkılmış. Evin tam ortasından devasa bi ağaç geçiyor en tepeye kadar. Evlerin yanında player merchantlar var. Craft ettiğiniz high quality itemları oraya koyabiliyorsunuz. İsteyen parasını bırakıp itemı alabiliyor. Bence güzel olmuş. Yarın daha detaylı inceleyeceğim. Sanırım 24 ünde tüm U.S. serverlarında live hale gelecek housing.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 peki ev fiyatları ne kadar?[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar