enema Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Marc Collin ve Olivier Libaux isimli 2 amcanin projesiymis bu. 80lerin baslarindaki populer sarkilari hic duymamis bayanlara soyletmisler ve ortaya cok leziz bisey cikmis. Tarz olarak bossanova, caz demisler sitelerinde ben pek bilmedigim icin bisey soyleyemicem:) albumun hepsi guzel ama too drunk to fuck, just can't get enough ve marian super olmus, tavsiye ederim herkese http://www.nouvellesvagues.com/english/accueil.html[signature][hline]fol lol the doh fol the day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Guns of Brixton (The Clash) Love will tear us apart (Joy Division) Teenage Kicks (The Undertones) This is not a love song (Public image limited) bu şarkılarıda güzel hazırlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 sarkilari söyleyen kizin adi Camile..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 In a manner of speaking çok çok güzel olmuş bence. Bunalımlı bir parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Konu açıcaktım açmadım aradım. Kesinlikle dinlenmeli ama kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 hatta daha bi kesinlikle. tarzlari icin French New Wave diyolar. [ Mesaj 27 March 2007, Tuesday - 18:44 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Nouvelle Vague Fransızca New Wave anlamına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 daha da bir kesinlikle. çok hoş, pek bir güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Bande A Part var bende onlardan. Pek sevdiğimi söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 radarda tekrar bizimleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 dinlesenize aa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 çok tatlı eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yuh kimse "too drunk to fuck" ı yazmamış. Ayıpladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Süper.. Hep böyle fazla bilinmeyen güzel grupları koysanız ne küsel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Geçen yeni melekte çıktılar. Güzeldi. Dobik bişey olmuş vokaller ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 too drunk too fuck kesinllikle o hatun ne kadar tatlı söylüyor e keliemeleri öyle yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 blue monday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 don't go dance with me youtube'da fan-made clipleri de var orjinallerinin yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ahah Gimi al: "Too Drunk to Fuck" :P daha yeni gördüm topiği iyi mi... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar