Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Evet dizinin final bölümü yayınlanıyor şu an. Unutan varsa açıp izlesin. Bu seferki bölüm 2 saat. Geçen haftaki bölümdeki zamandan 9 ay sonrasını gösteriyor şu an. Herkez şimdi ne yapıo felan. Joey başka biri ile beraber. Dawson hala yanlız. Pacey'nin bir restoranı var. Dawson "The creek" diye bir dizi çekio :D Jack, Pacey'in abisi Doug ile beraber :D[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu son bölüm müydü? E yine 1 saat sürdü? Bu arada Jennifer ölecekmiş ya çok üzüldüm valla.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goofy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 yaw ben bu diziyi senelerdir izliyom hala doyamadım.... bu bölümü de pazartesi gene seyredecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben önceden izlerdim herkez birbirine vermeye başlamadan önce sonra olay çığrından çıktı herkez dağıtmaya başladı jack top oldu bende soğudum diziden ama bazen bakarım.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Dawson's Creek'in ilk 4 sezonu en parlak dönemidir her bölüm mükemmeldir. Sonra kesik kesik izledim hep, doğru düzgün takip etmedim adam gibi.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Kendi sitesinde 623 ve 624. bölümler aynı anda arda arda gösterildi diye yazıyor. Belki 624 özel bir bölümdür çünkü bölüm özetleri kısmında bugün izlediğimiz bölümü anlatıyor. 624'ten bahsetmiyor. Ama bölümün başlığı 623 "All good things..." & 624 "...have an end" gibi bişi. 624 sadece amerika'da gösterilmiştir belki. Yada cnbc+e haftaya onu vercek. Ama bugünkü bölümü son bölüm diye yayınladılar. Reklamlarda öyle demişlerdi hafta içinde. Anlamadık gitti. Bu arada 9 ay deil 5 yılmış aradan geçen zaman.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Ben mutluyum. Çok da işin cıvığını çıkarmadan bıraktılar en güzeli bu. Geriye dönüp baktığımda çok sevdiğim bir dizi diye hatırlayacağım. Jennifer'a üzüldüm yine de :-)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben geriye dönüp hatırldığımda tobe tobe bunların hepsi birbirine veriyor yinede biz dotuz diye dolanıyor bu ne ahlaksızlık diye hatılıyıcam.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bölümün başında dawson ne yapıo diye gösterirken yönettiği diziden bi parça gösterdi. Orası çok güzeldi, eski bölümleri hatırladım. Sonra dawson ile joey gene aynı yatakta yattıktan sonra dawson'ın gördüğü rüyada güzeldi hehee[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Aslında evet bi yerden sonra oha diosun ilişkiler bu kadar çabuk başlayıp bitmez diye.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 adamlar olyı iyice dağıtmış birde bu çok normal bir şey aralarında eyer bir gün kızım falan olursa hayatta amerikaya yollamam Allah korusun.[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 20 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 evet birara izliyordum.. dizinin kısa bir özeti bir grup içerisindekilerin eş değiştirmeleri :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Asıl siz kaosu düşünün. Joey'nin hamile kaldığını düşünsenize, ehuehauh çok komik olur paso dawson'la pacey takılıolar benim benim die o zaman görürüm nasıl birbirlerine atarlar suçu. Gerçi Dawson bildiğim kadarıyla hiç Joey'i düdükleme şansını elde edemiyor ama olsun.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 O zaman bizim akıllılar 2 ye ayırmışlar final gecesini ve yanlış reklam yapmışlar. Çünkü pazartesi mi salı mı ne final bölümü diye reklam yapmışlardı dün için.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ahh ahh nerde o günler =) hergün odamdaki pencereye bakıyorum belki bi dawson bi joey bi pacey içeriye dalar diye :P http://www.youtube.com/watch?v=krj76vyXORk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 obaa dr Troy zamanında romantik kör bi aşıkmış =) yeni farkettim sarışın kızın adı Amy miydi hastanede yatan çok tatlıydı o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 lgs zamanında izlerdim peh,kac sene gecmi$ ustunden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Amy aids mi olmuştu.O yüzdenmi veda ediyordu arkadaşlarına hastaneye gitti ? Kim aids olmuştu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Blackchaos, Christian Troy'u oynayan adam (Julian McMahon) degil o cok benziyo ama, kucuklugu tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 nasıı değil ya oğlu falanmıdır.İnanılmaz benziyor =) tabi küçüklüğüne :p Bu arada Kızın adı Jen di. Aids mi oldu yatıcam.Aklıma takıldı bulamadan uyuyamam.Bu kız neden hasta oldu hatta ölmüşmüydü? bi tek şarkıyı hatırlıyorum bide sözlerini falan arkadaşlarına veda ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Wikipedia' da DC destani var, ordan bak istersen : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 oh be =) saol penth kanserden ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 özledim bu diziyi yaffff... negünlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 harbiden ne günlerdi ..şimdi aklıma geldide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bu dizi bitmedimi yaw 6-7 sene önce izlerdik :D falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar