mentalman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beşiktaş taraftarları Efes Pilsen maçında Efes'li basketçilerin faul atışı kullanırken tribünlerde bikinili kadın posterlerini açtılar. Ne kurnazlık ama... [signature][hline]Love is good... Bşlıktaki yanlış için pardon laptop kullanırken oldu. Henüz alışamadım. Asıl Başlık: "Beşiktaş taraftarlarının kurnazlığı" olacak [Bu mesaj EmreX tarafından 05 Haziran 2005 17:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj EmreX tarafından 05 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 arkadaşlar anlatıyor bi göremedim ya.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 heueu walla iyi fikir ama yine yenildik olsun :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 bende bişey ekliyom, son maçla ilgili küfür iyi bişey deil ama baya komik oluyor; son maçta, el-amin'e, ender çelme taktı, yerde hafif yuvarlandı, salonda bir sessizlik oldu daha sonra taraftarlar; efesin anasıyla alakalı bir küfür etti, futbol maçlarında ki gibi olmadı ses sanki yanınızda biri küfrediyomuş gibi tv den geldi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 06 Haziran 2005 20:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ya biz basketi futbol gibi görüyoruz. Ben ilk defa gördüm üzeri çıplak elinde sigara salonda tezahurat yapan tipleri... Beşiktaş taraftarları fener gs taraftarlarıda aynı...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben de başlığı "Beşiktaş taraftarlarını" görünce, dedim içeride ana bacı sövüyor heralde..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Evt ne yazikki basketbol un kaliteside yavas yavas dusuyor. O Fanatik herifler destek amaciyla igrenc bir olaya donusturuyorlar basketbolu. Her ne kadar besiktasli olsamda sevmiyorum bu tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 merak etme sadece beşiktaşta yok o tipler her takımın öle ne olduğu belirsiz saçma sapan adamları var ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: homoid, 10 Haziran 2005 13:01 tarihinde demiş ki: Evt ne yazikki basketbol un kaliteside yavas yavas dusuyor. O Fanatik herifler destek amaciyla igrenc bir olaya donusturuyorlar basketbolu. Her ne kadar besiktasli olsamda sevmiyorum bu tipleri kutlarım seni arkadaşım gerçekten bir beşiktaşlı olarak bu söyleyebiliyorsam bende geçen aylarda olan efes-bjk karşılaşmasında beşiktaşlıların panatinaikos die bağırdıklarını duymuştum gerçekten acı yni böyle şeylerin olması..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: mentalman, 05 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki: Beşiktaş taraftarları Efes Pilsen maçında Efes'li basketçilerin faul atışı kullanırken tribünlerde bikinili kadın posterlerini açtılar. Ne kurnazlık ama... hiçbiri de faulu kaçırmadı ama.. o seyirciler baksetbolcuları kendileri gibi abazan sanıyorlar herhalde.. o seyirciler ancak posterlerle "memnun" olabiliyorken o basketçiler posterle değil bizzat kendileriyle tanışıyorlar mankenlerin.....8-)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CagRi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 bence de ii fikir konsantrasyonu bozmak amacıyla...Ama macı yenildik yani bi işe yaramadı bence daha farklı seyler bulunmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar