CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Hordelar dogru yolu bulmus... alliancelar istedigi gibi dolassin :P hordelarin isi gucu ve halayi var:Pedit:Baslıkta alliance i yanlis yazmisim sry:P [signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give""Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"Mix|MSN|Blogs of my life[Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Halaybaşı nerede ya?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 biz us-betada yapmıştık böyle bişey :) ama ss leri bulamıyorum :) bu kadar koordine değildik ama :P[signature][hline]"did you see my butt??" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ahahah süper bişey bu direk bizde yapalım.(özenti)herkes bi alt char açacak veya orgrimmar ın önünde geçicen başlicam çekmeye.halay başı çek çek....[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 16 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Tek explosion la yatırırım butun öküzleri.Oldugum yere Mezbaha açarım sonra[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Cidden, tam ortada geçeceksin ve BlastWave.. Al sana sonra "le bonfile de tauren" :P[signature][hline]Fear the Cutie.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Eternal, 16 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Tek explosion la yatırırım butun öküzleri.Oldugum yere Mezbaha açarım sonra zaten hepsi 1-5 arası levela sahipler hepsine tek tek koysan olur uheuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 halay değilde karşılıklı göbek atıyorlar gibime geldi.Ellerde düğün mod on kıvamında[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 inekler (female tauren) zaten tam bir türk düğün salonu teyze dansı yapıyolar[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 abi yoruma bittim türk teyze usülü salon dansı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Cana yakın bir millet bu taurenler.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 aa questgiver. tıklamalıyım. hırs hırs. quest almalıyım. hayır tıklanmıyor. kahretsin olmuyor. bug var oyunda... horde zaten allianceın zerglemesinden sıkılıp kendini edebiyata felsefeye verdi. shamanlar eşliğinde ilim öğreniyoruz, bilim öğreniyoruz. artık siz kendi aranızda savaşırsınız.. ya da undeadler kesin kıllık çıkartır, onlarla uğraşın[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehehe gercekten horde un cektigi acilari anlamayan adamlar bu ss le dalga gecebilir . ilim irfan adami olduk biz hordelar . gerci lvl 44 adami kestim lvl 34 olarak bence mahsuru yok . beni kovalarken mobtan dayak yiye adam zorla kendini oldurttu bana . fazla kibir var bunlarda fazla .[signature][hline] [Bu mesaj huun tarafından 16 Haziran 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 O halayın en az 4te 3ü shaman poku yedik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 horde alanında yavas aoe atın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 seevgi görüyorum dayanışma ve kültürlerini yaşatmanın verdigi sevinci görüyorum.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben bunu bir yerden hatırlıyorum ama.. wow-eu da görmüştüm galiba.. evet evet orada görüdm ben bunu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oha süpermiş :)[signature][hline]Lightsaber -- a Jedi tool, and a Sith weapon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Chris_Metcalf, 16 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki: inekler (female tauren) zaten tam bir türk düğün salonu teyze dansı yapıyolar Bari alakası olsa, Female tauren'ler 60 ların cicek cocukları gibi dans ediyolar, nerde gormuş düğünde birinin öle dans ettiği bilmeden atmıyalım. Bu arada bence female taurenler oyunda vucud oranları en yiyi ayarlanmış ve en başarılı animasyona sahip karaterler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çiçek çocuklardan çok iskoç dansı mı desem, öyle bişi. hani titanic'in başında leonardo di caprio masanın üstüne çıkıp dansediyordu.. onun gibi[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Çok önceden çektiğim, pvp sırasında başarılı olanlara puan veren bir guildin ss'i, ilginç gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bu hordelerden korkulur! O___/___O[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar