Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hordelar halaycı olmus alliencelar bayram etsin:P

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Hordelar dogru yolu bulmus... alliancelar istedigi gibi dolassin :P hordelarin isi gucu ve halayi var:P

edit:Baslıkta alliance i yanlis yazmisim sry:P
[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 16 Haziran 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah süper bişey bu direk bizde yapalım.(özenti)herkes bi alt char açacak veya orgrimmar ın önünde geçicen başlicam çekmeye.halay başı çek çek....[signature][hline]Lorrotar-48 Human Mage-BL

Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak..
Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki...

[Bu mesaj Lorrotar tarafından 16 Haziran 2005 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 16 Haziran 2005 21:30 tarihinde demiş ki:
Tek explosion la yatırırım butun öküzleri.Oldugum yere Mezbaha açarım sonra

zaten hepsi 1-5 arası levela sahipler hepsine tek tek koysan olur uheuhe[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

aa questgiver. tıklamalıyım. hırs hırs. quest almalıyım. hayır tıklanmıyor. kahretsin olmuyor. bug var oyunda...

horde zaten allianceın zerglemesinden sıkılıp kendini edebiyata felsefeye verdi. shamanlar eşliğinde ilim öğreniyoruz, bilim öğreniyoruz. artık siz kendi aranızda savaşırsınız.. ya da undeadler kesin kıllık çıkartır, onlarla uğraşın[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe gercekten horde un cektigi acilari anlamayan adamlar bu ss le dalga gecebilir .

ilim irfan adami olduk biz hordelar . gerci lvl 44 adami kestim lvl 34 olarak bence mahsuru yok . beni kovalarken mobtan dayak yiye adam zorla kendini oldurttu bana . fazla kibir var bunlarda fazla .[signature][hline]

[Bu mesaj huun tarafından 16 Haziran 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu bir yerden hatırlıyorum ama.. wow-eu da görmüştüm galiba.. evet evet orada görüdm ben bunu[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chris_Metcalf, 16 Haziran 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
inekler (female tauren) zaten tam bir türk düğün salonu teyze dansı yapıyolar

Bari alakası olsa, Female tauren'ler 60 ların cicek cocukları gibi dans ediyolar, nerde gormuş düğünde birinin öle dans ettiği bilmeden atmıyalım.

Bu arada bence female taurenler oyunda vucud oranları en yiyi ayarlanmış ve en başarılı animasyona sahip karaterler.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...