tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kardes 1k1nc1 kes oluyo ya ned1r bu frans1zlardan cekt1g1m ulan b1 dil bi kizin agzina bu kadarmi yaki_ir ne kadar tatli oluyor ya o fransiz aksaniyla ingilisce konususu warya bitiriyor beni yokmudur bi yolu tavlasak su kizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 özel msg atcaktın herhalde :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 anlayamadım hangi fransız? sen fransızcasına aşık olmuşun kıza değil al bi ses kaydı otur ağla :=)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tamam olm tavl1yal1m hmn. adresi wer pls[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "jööteem ille dee jötemm!" de, bitsin o anda kız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: aquila, 15 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki: b3n de gelim mi k3nks... g3L! H3p b3r4b3r T0PyEkÜn At4K YaP4CaZ![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ehue bi aşk darbe vurmuş, bi de siz vurmuşsunuz valla[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o zaman Allah sana Club Med'i göstermesin...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sen de Türk aksanlı İngilizce konuş abi , kız bitsin o zaman da eheh :9 konuşmaya çalış "I like you , will you marry me ?" filan...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 t@vl@ b@b@!!![signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 h@y|)€yİn B@b@L@r KoL@y g€lSinn[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Fr@ns1zl@r m1ll1yetç1d1r. Kend1 1rkl@r1nd@n b@şk@l@r1n1 @ş@ğ1l@m@y1 pek severler. H@tt@ s@dece onl@r evr1m1n1 t@m@ml@m1ş g1b1 d@vr@n1rl@r. B1r de üstüne b1r Türk'e kes1nl1kle yüz vermezler. Hele k1 üstüne l33t'sen..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 abi abarttınız yeter...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 l33t karakterlerle yazanlara gıcığım...[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 15 Haziran 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 MartinLGore saol ab1 ya ac1p moral werdin.bu arada karakterlerle yazmay1 sewg1g1mden deg1l Londraday1m ben el1m al1sm1s normal I ya bas1nca 1 yaziyo yoksa bende g1c1gim.:D _imdi hepsini iyle yaz1y1m dedim ama oda elime cok uzak geliyo ya :D yaf nolur yardim oluyorm yaf :D abi bu kadar tatli bisi olmas bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 i harfi kullanabilirsin ayrıca 1k1nc1 kelimesinde ı yokki. o yüzden bende oyle bi tepki verdim.. neyse geçelim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ha fransiz ha türk haa kürt hayret bisi..! ya fransiz olmasi neyi bu kadar zorlastiriyoki? o'da insan sonucta abi. kiz fransiz diye eifel kulesine cikartmak zorunda diilsin ki . gidip normal bi kizla konustugun gibi onunlada konusursun. git teklif et.. onunda sana karsi bi ilgisi varsa ,istiyosa, evet der... ''cik benimle bitiyorum sana '' icabinda ''je t'aime , je t'adore ''de isi bitir.. ''hayir'' dersede git bi fransizca küfür ögren ,edersin.. nesi bu kadar zor ki anlamiyorum okkkeaaaaaaa m1 b@b?[signature][hline][b]It is so real So full of light When nocturna steals the night ... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 icabında ruslara nataşa diyince böyle demiyosunuz ama[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır. O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır. O_o Gülmekten geberdim![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır. O_o ahahahahahaahahabahahhaaahahahhahahahahahahah öldürdün beni zalim. güldürdün beni zalim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ahahaa pis[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandir Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sen kıza sırf Je'taime de yeterr... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 hadi beyler rush[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar