Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frans1za as1k oldum yard1m ed1n ya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardes 1k1nc1 kes oluyo ya ned1r bu frans1zlardan cekt1g1m ulan b1 dil bi kizin agzina bu kadarmi yaki_ir ne kadar tatli oluyor ya o fransiz aksaniyla ingilisce konususu warya bitiriyor beni yokmudur bi yolu tavlasak su kizi?
Mesaj tarihi:
anlayamadım hangi fransız?
sen fransızcasına aşık olmuşun kıza değil al bi ses kaydı otur ağla :=)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Mesaj tarihi:
MartinLGore saol ab1 ya ac1p moral werdin.bu arada karakterlerle yazmay1 sewg1g1mden deg1l Londraday1m ben el1m al1sm1s normal I ya bas1nca 1 yaziyo yoksa bende g1c1gim.:D _imdi hepsini iyle yaz1y1m dedim ama oda elime cok uzak geliyo ya :D
yaf nolur yardim oluyorm yaf :D abi bu kadar tatli bisi olmas bea
Mesaj tarihi:
ha fransiz ha türk haa kürt hayret bisi..!
ya fransiz olmasi neyi bu kadar zorlastiriyoki? o'da insan sonucta abi. kiz fransiz diye eifel kulesine cikartmak zorunda diilsin ki . gidip normal bi kizla konustugun gibi onunlada konusursun.
git teklif et..
onunda sana karsi bi ilgisi varsa ,istiyosa, evet der...
''cik benimle bitiyorum sana ''
icabinda
''je t'aime , je t'adore ''de isi bitir..
''hayir'' dersede git bi fransizca küfür ögren ,edersin..
nesi bu kadar zor ki anlamiyorum
okkkeaaaaaaa m1 b@b?[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Mesaj tarihi:
Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır.
O_o[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
said:
Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır.
O_o

Gülmekten geberdim![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
said:
Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
O_o

ahahahahahaahahabahahhaaahahahhahahahahahahah öldürdün beni zalim. güldürdün beni zalim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
  • Yeni Oluştur...