Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

frans1za as1k oldum yard1m ed1n ya

tashmoo

Öne çıkan mesajlar

Fr@ns1zl@r m1ll1yetç1d1r. Kend1 1rkl@r1nd@n b@şk@l@r1n1 @ş@ğ1l@m@y1 pek severler. H@tt@ s@dece onl@r evr1m1n1 t@m@ml@m1ş g1b1 d@vr@n1rl@r. B1r de üstüne b1r Türk'e kes1nl1kle yüz vermezler. Hele k1 üstüne l33t'sen..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

MartinLGore saol ab1 ya ac1p moral werdin.bu arada karakterlerle yazmay1 sewg1g1mden deg1l Londraday1m ben el1m al1sm1s normal I ya bas1nca 1 yaziyo yoksa bende g1c1gim.:D _imdi hepsini iyle yaz1y1m dedim ama oda elime cok uzak geliyo ya :D
yaf nolur yardim oluyorm yaf :D abi bu kadar tatli bisi olmas bea
Sosyal ağlarda paylaş

ha fransiz ha türk haa kürt hayret bisi..!
ya fransiz olmasi neyi bu kadar zorlastiriyoki? o'da insan sonucta abi. kiz fransiz diye eifel kulesine cikartmak zorunda diilsin ki . gidip normal bi kizla konustugun gibi onunlada konusursun.
git teklif et..
onunda sana karsi bi ilgisi varsa ,istiyosa, evet der...
''cik benimle bitiyorum sana ''
icabinda
''je t'aime , je t'adore ''de isi bitir..
''hayir'' dersede git bi fransizca küfür ögren ,edersin..
nesi bu kadar zor ki anlamiyorum
okkkeaaaaaaa m1 b@b?[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır.
O_o

Gülmekten geberdim![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Werewolf, 15 Haziran 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
Fransız olmasının çıkardığı zorluklardan birisi taharet anlayışının bulunmamasıdır.
O_o

ahahahahahaahahabahahhaaahahahhahahahahahahah öldürdün beni zalim. güldürdün beni zalim..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...