mdma Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 davul evet gerçekten iyi vokalin ise sesi titriyor. sanki bir önceki gün gs-fb macında cok bağırmış. gitar klavye flnsa fena değil.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Arkadaşlar Bu arada kayıt nasıl olmuş sizce...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben dream tv de izledim de harbiden harcanıyorsun be redall..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 En kısa sürede birşeyler yapmaya başlıcam kanka merak etme :) Bu arada demin markete kadar indim benim yaşlarımda çok tatlı bir kız seni tv de gördüm çok iyi din süper çalıyorsun dedi :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 davulculara da veriyolar yani lol.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hehe daha ne ki o :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilerde konserlerden sora şöle diceksin kızlara : - sen gel , sen de gel , seni beğenmedim sen kal. :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yok yaw inan böyle olmuyacağım yani bugune kadar çok konsere çıktım Kadıköy shaft bar da kaç kere konser verdim bir çok fırsat geçti elime ama yok böyle yapamıyorum bi tane bulmak ve onda takılmak en iyisi... Zamanında çamlıca kız lisesinde vermiş oldugum konserde böyle bir hata yaptım yaklaşık 3 tane ondan sonra başımı beladan belaya soktum :) aman uzak dursun[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 lan bu ne söyleyene ingilizce öğretemediniz mi?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 amatör kayıt standartlarından biraz aşağıda kayıt kalitesi.. daha iyi olabilirmiş. vokalin ses problemi yok bence sadece gramer eksiği var, olmayacak birşey değil. davul gayet güzel oturmuş yerli yerinde, gitar kayıttan dolayı arka planda kalmış ama tonları hoş. ikinci defa bu kaydı aldığınızda (alırsanız tabi) daha güzel olacağını tahmin ediyorum.. bu arada kayıt hangi stüdyodan aldığınızı söylersen sevinirim. iyi çalışmalar, bol şans.[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: horacegoesskiing, 06 Haziran 2005 21:06 tarihinde demiş ki: redall şunu söyliyim bu grup senmişsin. :) eline sağlık. valla aynısını söyleyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bence 2. olan problem-torn kat kat guzelmı$ bundan.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Vokal pek hoşuma gitmedi. Belki bu tarzdan ve özellikle system of a down dan nefret etmemden kaynaklanıyor olabilir ama mümkün olduğunca objektif yazmaya çalışıyorum. Vokalist çok fazla alınmasın laflarıma benim görüşüm bu.. "Herne kadar türk bayraana işeyen bir grup hakkında ne kadar objektif olabilirsem.." Davul temiz çalmış. Şarkıyı az çok biliyorum güzel çalmış eline sağlık. Klavye hoş olmuş değişik bi hava katmış Gitarlarda fena diil. Keşke korn falan coverlasaydınız yahu.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 adamlar beğenmiş coverlamışlar işte...Korn'dan neyi coverlayacaklar , peh :) Redall , "başka şarkı bulamadınız mı la bayrağımıza işeyenleri coverlamışınız vatan hainleri !" diyenler oldu mu ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Vatan hainliyile bunun pek bi alakası yok ya.. Yani System of a down dinliip coverlayabilir insan Türk yada Japon olaraktan.. Bu onların vatan haini olduğunu göstermez.. System of a Down ın terbiyesiz, Kuş beyinli insanlardan oluştuğunu gösterir sadece.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Sıkılmadınızmı hala eleştirmekten yaw. Olmuş bitmiş işte söylenebilcek herşey söylendi bence. Aynı şeyleri söyleye söyle 100msjı buldu...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ya çok komikmiş vokaldeki adam :D. Bize ayrı şarkılarda sölesin, dinledikçe gülelim adamı, muhahhahahasfds... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 canlı performansınız daha iyiydi... özellikle vokal.. ya tamam her türlü kötüde bu kayıtta daha bi kötüymüş yani :D[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Alakası yok vatan hainliğiyle de , okulun festivalinde bir iki şarkılarını çaldıktan sonra saçma sapan şeyler söylendi... Neyse Redall , başarılar abicim...DT konserine de bekliyoruz ehe :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: philoxenus, 10 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki:vokalin ses problemi yok bence sadece gramer eksiği var lol adam sozleri tekrar mı yazıyor gramer eksikligi olsun. telaffuz eksikligi var sadece.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathblow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 hule bizim okul (haydarpaşa anadolu) 15 günlük bi davulcuyla ve bass olmadan sahneye çıkıp 4. olmuş vay bea :D bu arada radall iyiydiniz özellikle sen ama o şarkıyı soad gelse söylese 1.nci olamaz yani :D daha kolay ve güzel bişey seçebilirdiniz bence.. ve 2. olan hacı ömer tahran lisesi (torn söylediler) 1.liği haketmişti..[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: philoxenus, 10 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki: amatör kayıt standartlarından biraz aşağıda kayıt kalitesi.. daha iyi olabilirmiş. Abi yapma bea kanal kayıt bu hucumlar kulagına dahamı iyi geliyor...[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 'RedallHoor' abi o zaman kayıtı alan arkadaş ya bilmiyor yada işini ziklemiyor çünkü kanal kayıt olmasına rağmen gerçekten yani vasat bir kayıt ve herkes demiş tekrarlamıyım ama genede söyliyim, davullar iyi klavye ve gitar çok arkada kalmış..[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* [Bu mesaj arian tarafından 13 Haziran 2005 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İyi de kanal kayıtta ses kısılıp arttırılamıyor mu, eq ayarı yapılamıyor mu? Niye arkada kalmış ki, sırf davul iyi olduğu için diğerlerini arkada bırakmışlar :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar