Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stunlock fantazisi

Sethlor

Öne çıkan mesajlar

Bütün chainlerde cs ss ss kidney olarak basliyo ama 2. ssden sonra 1-1.5 saniye bosluk kaliyo arada oyunu vasat olarak oynayan her classda trinketsiz kurutluyo o zamanda yok fear yok blienk bilmemne bu stunlock bana yalan gibi geldi bunu deneyen ve basarili olan birisi varmi varsa nası oluyo[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir olayın düzenli olarak (şans faktöründen ayrılmış şekilde) başarılı olmasını bekliyorsunuz yani?

blizzard'dan thungbot'un çok net bir açıklaması vardı: "hiç bir sınıfın, diğer herhangi bir sınıfı, tepki veremesine müsade etmeden öldürmesini istemiyoruz"

ne kadar saçma bir cümle oldu di mi? öyle birşey dedi işte. yani stunlock, fearlock, hedelock hayal. yok hayalden çıkarsa stunlar arasına resist getirecekler. poly'ye ve root efektlere yaptıkları gibi.

root effect'i root efekt diye tercüme etmek de güzel olmuş[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Haziran 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

nasil oluyor bilmiyorum da, gecenlerde instance cikisinda (argent dawn insignia ile eye of the beast var trinket olarak tabi, alliance trinketini takmiyorum sonucta instanceda) giderken böyle birden stun yedim. Sonra adam 3 küsur bin xp (full buffliydim) yi beni bir kere hareket ettirmeden bitirdi.
Böyle oturdum izledim.
Ama 15% resist veren talentim da oldugundan, berki her rogue bunu deniyor ama anca sansi tutan yapiyor yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü

[Bu mesaj Elandra tarafından 16 Haziran 2005 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Imp CS ye 2 Talent harcadım ben.

CS SS Gouge ı adam stundan çıkmadan yani arada hiç boşluuk olmadan vurabiliyorum. Gouge ada talent verdiğim için 75 energy im olana kadar bekleyip KS vuruyorum. Sonrasında 2 SS vurup Blind atabiliyorum.
Sonra tekrar başa dönüyosun :)

Bazılarıda Hemorage ile combo point topluyor SS yerine daha az energy istediğinden.

Ama bende Imp CS olmasına rağmen bile CS den sonr 2 SS vurup Sonrasında KS yi adam hiç hareket etmeden vuramıyorum.

İlla öyle yapacam dersen Tea kullanırsın ama yinede devamında energy sıkıntısı çekersin sanırım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Yok o sekilde degerlendirme yanlış olur ama Rogue un eline güzel aletler verirsen ve daggercıysa cloth userları dövebilir.Bakın duelden bahsetmiyorum PvP den bahsediyorum.
Ama iyi bir mage i veya priest i rogue un dövmesi zordur haliyle.Özellikle frost mage ve shadow priest se karşısındaki[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Miss ler sorun olmuyordu çünkü %10 falan missliyordun.
Ama şimdi Warrior ve Priestlar ( %15 Stun resist talenti) çok fazla resistliyor. Orc olan düşmanlara saldırmadan bir daha düşünüyorum artık ( % 25 Stun resist ırksal olarak) :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

zamanında (ben lvl 59 kene) bir lvl 60 ne rouge ile if nin önünde duel yapmıştım

ölesine kapışıyoruz adamla. bende sırf deneme olsun diye divine shield açmadım. hammer of justice ile stun ederim öle heallerim kendimi diyordum. kısa yaol tam elimin altıında (2)

adam beni stunladı ben başladım stun ı spamlemeye. Şöle diyim duel bittiğinde hala spamliyordum. Aslıdan shield açıp kurtulabilirdim ama deneme açısından böle yapmıştım.

adam beni stundan hiç çıkartmadan yendi. Sonuçta yerimde başka bir class olsaydı ona da stunlock yapacaktı. (mage hariç)

sanırım patchlerden sorna ve trinketlardan sonra iş değişti. (bu olaydan sonra 3 tane büyük patch geçti) bir daha hiç stunlock yemedim zaten. ama hala unutamam 1 sn bile vermedi adam bana.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...