Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daha once bile calistirdigim oyunlarin hic biri calismiyor. sorun nerede imdaaaak!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecen yukledigim rome total var bile

148192 yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

gibisinden bir hata veriyor, kafayı yiyecem imdak![signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki:
benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Mesaj tarihi:
pcye format atali daha 1 ay olmadi. kesin bu serefsiz anti-viruslar ad-aware ler yapiyo. KAHROLSUN FİREWALLAR, KAHROLSUN ANTI-VIRUSLAR, YASASIN VIRUSLAR, YASASIN FORMAT![signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir...
Mesaj tarihi:
format aticam yedekledim bile butun dosyalari.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir...
Mesaj tarihi:
Yalnız Kernel dosyan hatalıysa başka şeylerin de çalışmaması lazım ki bu dosya bios un kurulumunu sağlıyor ama tabi standart bir directx tabanlı hata da olabilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
format attim gicir gicir.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaslar bu olay bir program kendini görev yöneticisinden gizlemeye çalistigi zamanlar meydana gelen tahminim isletim sisteminiz Windows Xp ve windows xp servis pack 1 ile birlikte bu yöntemle yap1lan islem gizlenmelerini engelledi ve bu hata olusmasini sagladi. Siz görev yöneticinizce çalisan programlari inceleyin. ve gereksizleri silin.
  • Yeni Oluştur...