elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 gecen yukledigim rome total var bile 148192 yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. gibisinden bir hata veriyor, kafayı yiyecem imdak![signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Ben böyle durumlarda genelde formatı tercih ederim tek tavswiyem budur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 pcye format atali daha 1 ay olmadi. kesin bu serefsiz anti-viruslar ad-aware ler yapiyo. KAHROLSUN FİREWALLAR, KAHROLSUN ANTI-VIRUSLAR, YASASIN VIRUSLAR, YASASIN FORMAT![signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 DirectX i bi tekrar yükle bence[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 format aticam yedekledim bile butun dosyalari.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 format always rule em all[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 dll mll dedimiydi format atıcan. format rulz evet.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Yalnız Kernel dosyan hatalıysa başka şeylerin de çalışmaması lazım ki bu dosya bios un kurulumunu sağlıyor ama tabi standart bir directx tabanlı hata da olabilir[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 format attim gicir gicir.[signature][hline][b]Ne kadar akilli da olsa bir robotun duygulari olamaz. İste ayrildigimiz yer de burasidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihangir_ozdemir Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Arkadaslar bu olay bir program kendini görev yöneticisinden gizlemeye çalistigi zamanlar meydana gelen tahminim isletim sisteminiz Windows Xp ve windows xp servis pack 1 ile birlikte bu yöntemle yap1lan islem gizlenmelerini engelledi ve bu hata olusmasini sagladi. Siz görev yöneticinizce çalisan programlari inceleyin. ve gereksizleri silin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar