somebody Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 filme tom cruise oynuyor diye gittim. filmin müzikleri hakkında yorumlar yapmışlar arkadaşlar.bence müzikler çok güzeldi.çekim, teknik de çok güzel. oyuncular da iyi. senaryo ilginç diyaloglar ilginç güzel film.ama filmde birşeyler eksik gibiydi. ne eksik diye düşündüm cevap basit, film sanki yarım kaldı, konu eksik kaldı, aksiyon eksik kaldı, sanki zamanı yetiştirememişler gibi. dizi film gibi yani.giriş,gelişme,sonuç diye birşey yok.. tempoda fazla oynanmamış, yani giderek artan bir tempo yok filmde..aynı tempo. stable yani. gittiğime pişman değilim. ama film en iyiler arasında değil. denzel w. un man on fire ı kesinlikle daha güzeldi. filmde en hoşuma giden sahne; kırmızı ışıklarda duruken çakala benzeyen kurt köpekleri geçti önlerinden , gözleri acaip parlıyordu, bir sessizlik oldu geçerlerken kötü haberciler gibi sonra güzel bir müzik girdi ; işte o sahne kaliteydi bence. saygılar.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Senaryo ve kurgu iyi ama konu daha iyi işlenebilirmiş.Tom kruz yetersiz.[signature][hline]yalnızca iş arkadaşlarım bana "EMİLİO BULTRAGENİO" der!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: jankis, 21 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar bu filme hangi akla hizmet aksiyon filmi diyebiliyosunuz ? tom cruise ve elinde silahı varsa o film aksiyon mu olmak zorunda anlamadım ben .. gayet psikolojik gerilim bi filmdi psikolojik gerilim görmesek yutturacan yani :P[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 izledim. kendi türüne göre hoş olmuş.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 güzeel güzeel müzikleri ama :)[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 bence dandik bir filimdi sırf Tom Cruise karizmasından yaralanılmaya çalışılan. Yani bence televizyonda gösterilmeye daha uygundu heh[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 müzikler çok iyiydi bence. yönetmen de başarılı kesinlike, olaylara yaklaşım tarzı, çekim teknikleri klasik hollywood filmi olmaktan çıkarmış filmi. filme ağırlığını koyan iki oyuncuda çok başarılıydı. diyaloglar ise mükemmel. beni benden aldılar. karakterlerin felsefeleri çok iyi yansıtılmış. [spo1=izleyiciyle oynayan bir yanı da vardı]hikayeyi çözmek üzere olan polisin son ana kadar hikayede bir rolü varken, 1 sn'de ölmesi. filmlerdeki klasik ölümü uzatma, edebi hava katma kaygısından uzak, gerçekçi bir andı.[/spo] aksiyon filmi demek yanlış olur zaten collateral'a ve şu sıra kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden. her daim izlenmesi gereken filmlerden bence.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 İğrenç bir filmdi, hiç beğenmedim. Film bitti, "Eeee" falan oldum yaneeee. Beni Exorcist dururken zorla buna sokan arkadaşıma da kafam girsin pls.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yaw dc++ dan cektim iki cd teleciye. izleyecemburaya dusuncelerimi yazarim.[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ben de indireyim bakayım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bosuna ındırme hıc guzel bır fılm degıl[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ne bekliyorsunuz ki filmden. Tom Cruise ismini duyunca herhalde off dağıtıcak ortalığı falan diye düşünüyorsunuz. Kendi türünde iyi bir film hatta süper diyesim geliyor.. Bir katilin cinayetleri çok tatlı şekilde işlenmiş.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: fizban, 04 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: divxe saygı kuşağı... ?[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Halen Kurşunlar ve düşüş öldürdü lafının değişik vrsn larını kullanıyorum bkz Hoca sordu Kondansatör ve dif denklemleri soktu.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: fizban, 04 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: ...beğenmediyseniz sizin kalitesizliğinizdir efem. Sinema eleştirisi furyasını öldüğü an bu andır. :) Zuahua.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Alomatik_2k, 04 Ocak 2005 22:26 tarihinde demiş ki: said: fizban, 04 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: divxe saygı kuşağı... ? lol[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Rezalet bir filmdi, 2 defa uyumayı başardım. Hiç beğenmedim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: fizban, 04 Ocak 2005 19:09 tarihinde demiş ki: beğenmediyseniz sizin kalitesizliğinizdir efem. hehe[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Evet ama beni izlemeye 8.5 milyon vermiyor kimse =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tyler_gs, 11 Şubat 2005 18:49 tarihinde demiş ki: [spo1=spoiler]ilk defa bu kdar kotu bir film izledim konu senaryo film sonu en ufak guzelligi yok cok kotu idi. rastlantılar bu kadarda olmaz dedirtecek kadar sacmadır. tom oldurecegi kadının indigi taksiye binio ki taksicimiz ilerde bu kadının hayatını kurtarmak icin kendini riske atacak kadar cok sevio onu. LA de baska hastanenin morgu yokmus gibi dava hakkında bilgili ve yen,i islere de bakan polisle aynı asansore biniolar morg binanın 5. katında. 4. oldurecegi adamı kurtarmaya giden fbi ile adamın zaten ufak bir ordu olan adamları arasında catısma cıkıo ve catısmenın neden cıktıgı belli deil.bu sırada rastlantısal oalrak onemli bi adam bacagından vuruluo. filmin bir yerinde arabanın onunden bir kurt gecio. koskoca bina her tarafı yere kadar cam suikastci kadının yanına kadar gidio onu gectim baska cephesinde buro yokmus gibi aynı vephede hem kutuphane var hem kadnın burosu ve sansta bu ki taksi ci adamımız bu cephenin onunden iceriyi gorup cep telefonundan yardım edebilio. ha tabi baska bi sanssızlıkta bu ki cep telefonu sarj sorunu yasıo eheh. afedersiniz bazı zamanlarda gulmeden ayzamıorum aklıma geldikce. adam saglam bi baltayka saglam bi elektrik trafosunu- sigortasını parcalıo ve tek kat ısıgı kesiilio asansorler calısmaya devam edio ve bu ısık kesintisi tomun ne isine yarıo belli deil. sıp die hangi metroya bindiklerini anlıo fakat hic anlamıs gibi bakmıo ve sonu da ayrı bir fiasko adamlar birbirlerine ates edio bizim saf katilimiz zaten kimin ates edip etmeyeceini anlayamadıgı gibi bir de kursunlara hedef oldugu halde rakibine bir sıyrık bile atamıo bunalrda hos sahneler tabi. ve son bu bana ii ders oldu her zaman bir film de bisey olacagını hic bir filminde cok kotu olmadıgını umar ve etrafımla paylasırdım gordum gecirdim artık tecrubeliyim. iyiki seyretmisim.[/spo] [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 filmi geç te olsa bugun izledim. filmde oyunculuklar gerçekten çok hoşuma gitti. tom iyi oynamış ama jamie fox çok daha ii oynamış bana göre. konusu bana biraz çakal filmini andırdı.filmnin final sahnesine de kötü diyenler var. ben şunu anlamadım final sahnesini nasıl bekliyorlardı acaba ? yani klasik bi son değil en azından. yani 1 dk lık müthiş bir diyag sonrası film bitiyor. ''hey max adamın biri los angelesta metroda ölür' sence fark eden olacak mı ? '' lafından sonra filmin bitişi gerçekten cuk oturmuş. orda bi dejavu gibi koyulmuş çünkü başında da bunu kendi söylemişti. yani sonuç olarak ben beğendim. notum 10 üzerinden 8[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 SoulCube'ye katılıyorum.Sonu güzeldi bence. AMa 10 üzerinden 8 deil 7 likti bence :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar