Joker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya bu normalmi? ilk defa duz kaydet te 256 adsl de 27 görüyorumda... :) Adsl hızlanmışmı nolmuş :P[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Normal normal düzelir sora balına denk gelmistir ben birkeresinde test yapmıstım 3 kere baglantımı 512 gösterdi hopparinanay die hopladım ardından 256 oldu yine.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Flashget le 30 da kaldım yarımsaat Revconnect te ama hiç 24 ün altına düşmüyorum upload olmazssa tabi[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bana da oluyo baze 27 28 e vuruya ama 2 3 saniye sonra düşüyo hmn merak etme öle kalmaz..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben ne yapayım ha 128 kable ile 15 in ustune cıktıgı yok pehhh[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben 25.5 kb/s çekiyorum ort.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bnde ortalama 24-26 arası değişiyo,testlerde 27 max diyo aslında normali 32ama işte altyapı v.s. telekommmm hop hop telekom dop telekom :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 flashget le 27 civarı gezer normaldir[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende niye yavaş diceksin sandım topice girerken euheuhe. ben 29-30 la çekiyorum normalde flashget le 30-31. niye böyle?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Kablonet sağolsun valla 29'dan aşağıya düşmüyor Flashget ile indirirken ama son günlerde nedensiz kopmalar çok arttı sinir bozucu olmaya başladı.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 KabloNet'de bu hizlar normal ama ADSL icin normalden biraz yuksek olabilir. KabloNet'in ADSL'e gore daha randimanli calistigi bir gercek.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Crane, 14 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: KabloNet'de bu hizlar normal ama ADSL icin normalden biraz yuksek olabilir. KabloNet'in ADSL'e gore daha randimanli calistigi bir gercek. tbiki altyapı meselesi kaç yıldır var ki adsl bu arada küçük bir bilgi 10 sene önce türkiyenin internet çıkışı kaç kb sizce? 64kbit gülsem miiii ağlasaamm mıııı alla alla ya :D[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Joker, 14 Haziran 2005 21:34 tarihinde demiş ki: ya bu normalmi? ilk defa duz kaydet te 256 adsl de 27 görüyorumda... :) Adsl hızlanmışmı nolmuş :P siteye de bağlı o hız. ondandır heralde[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 e tabikide ben bazı sitelerden zorlana zorlana 2kb 2kb cektigimde oluyor :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benim 48e çıkıyo 2sn boyunca fln leechgetle fln 256k[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sapıtınca 40-50 gidiyor (halbuki 40-50 ile nerde çekiyoruz) :) Normal aslında 27 kb, bizde ortalama 24-26 arasi değişiyor 28-30 larada çıkıyor arada seviniyoruz :) ama eskiye nazaran daha iyi sanki hatlar.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Seperate, 14 Haziran 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: Crane, 14 Haziran 2005 22:34 tarihinde demiş ki: KabloNet'de bu hizlar normal ama ADSL icin normalden biraz yuksek olabilir. KabloNet'in ADSL'e gore daha randimanli calistigi bir gercek. tbiki altyapı meselesi kaç yıldır var ki adsl bu arada küçük bir bilgi 10 sene önce türkiyenin internet çıkışı kaç kb sizce? 64kbit gülsem miiii ağlasaamm mıııı alla alla ya :D ADSL'in kac sene olduguyla alakasi yok, calisma sistemi ve bandgenisligi acisindan dezavantajlara sahip.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 eheuh alican 2mbit sorunsuz takılcan neymiş öyle 26-27 kb saniyede :D 56k ile geçindiğimiz zamanları hatırlayın bi :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bazen gerçekten sapıtıyor ADSL. Benim hat 512, bi ara 2 veya 3 gün boyunca 1900 küsür deydi. 2048 e yakın işte o şekilde baya bi abartmıştım download olayını, o zaman içerisinde :) 300 kbit/sn hatta daha üstündeydi bazen [signature][hline]...Techno Cocaine... [Bu mesaj Ciginix tarafından 15 Haziran 2005 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet oyle arada zıplıyo flasget ile başlayınca sonra 25 30 arası gidiyo , buarada 256 30 Kb normal yani şaşırmamıza gerek yok hehe[signature][hline]www.gamerbug.net www.underground3.com www.animetr.com www.gtatr.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oha ya ben 120 ile çekiom yawaş gelio :-P 27 k ya fln nası dayanıonuz?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 alışkanlık meselesi :)[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Korax, 15 Haziran 2005 22:26 tarihinde demiş ki: eheuh alican 2mbit sorunsuz takılcan neymiş öyle 26-27 kb saniyede :D 56k ile geçindiğimiz zamanları hatırlayın bi :) 56k'mı ıyyyyyyyy :) Senelerce süründük, internete girmeye çalışıyorum "Aradığınız yöndeki tüm kanallar doludur lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" şeklinde yarım saat uğraşmak deli ediyordu adamı bazı zamanlar. Sürekli kopmalar, hattın yavaşlığıı ıyyyyy hiç hatırlamasak daha iyi :D[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben hep 27 ile cekiom anormal bi taraf goremedim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar