Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ortalamam maaşallah da analitik 1. Alamıyorum takdir makdir.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Lise 2, Ortalama 4,55 Takdir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ewet su anda karnem elimde ve 2 zayıfım war. geometri ve din.. dinciyi ztn bi yakalarsam..war ya adam dinden beni bıraktı yaa olmaz böle bişey..nese digeri pekde önemli diil ztn..görünüm itibariyle karne ii..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bizim karneler pazartesi verilcekmiş bu sabah maç izledim kalkamadım erken 11 de gittim okula iiki de kalkamamışm yoksa ne küfür ederdim:D ben hazırlığım zati dilim de ii hepsi 5 geliyo:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 5.0 geldi. Lise Son'da aklı başına gelen öğrenci modeliyim ben. (:[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İtalyanca zayıf ama ortalama 4.18. Ortalamayı görenler teşekkür nerde lan? diye soruyolar ama napalım :([signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz Yumruklar dalgalanıyor göklerde Kızıl bantlı şehitlerimizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 benim aotalama 3 ü wurmuyo bee...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mtematikç sever beni:) karneme 24,5'ten 45 verdi. heh heh. Ne ballıyım yaa. üstelik ben gs liyim, o fb li. Hep takım tartışmasi yapardik. Kimya 1, yılsonu ortalamam 3,50![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bugun karneler mi veriliyodu ya?[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ewt:)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 öeh hiç haberim yok yaw. sonradan alsam olur dimi okullar kaçına kadar açık acaba??[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 walla benim bildiim, istediğin zmn müdür yardımcıından alabiliyosun[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 iyi o zaman kaç aydır okula gittiğim yok haberim de olmadı tabii haliyle. gerçi bügün okulların kapanacağını bilmem gerekirdi tabii ama onu bile bilmiodum.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 :) lise son musun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yesfa Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hava atmak gibi olmasın amma... hepsinin 5 gelmesinin de ayrı bi tadı var... =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Karpuz helal valla isikta 5 ortalama:) Ben de Ayazaadayim 4.3 :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yabancı dildeyim, edebiyatım, tarihim ve takviyeli yabancı dilim 4 geldi edebiyatı bekliyordum tarihte hocanın insafına kalmıştım ancak takviyeli yabancı dil de ah ah ilk dönem haftada 4 saat olan bir ders için tek sözlü notu kullanan hoca aslında daha fazlasını haketmeme ragmen sözlü notumu 90 verir, ve ben ilk dönem 84 den 4 alırım ikinci dönem notlarım daha da düşer, en son sınavda da göçerim(65), ilk sözlü notum 80dir, ikincisini 100 verince 83 gelecektir ortalamam, sınav notunu ögrenip sınıfı terk ettiğimde arkamdan, "kurtarırız onun notunu kanaatla falan" demiştir kendisi. Amma velakin ikinci dönem t. yabancı dil dersim karneme 83 den 4 gelmiştir. Bütün bunların üstüne yabancı dil departmanının sınıfta en cok umut bagladığı 2 ögrenciden biri olduğum, aobp nin benim için ne kadar önemli olduğu, ve y. dil departmanının y. dil ögrencilerinin(ki başlarının üstlerinde yerimiz var kendilerinin) başarı bekledikleri ögrencilerinin notlarını kırmamaları gerektiği düşünülecek olunursa.... ...hançer derine saplandı, çok derine saplandı...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 hehe oss cının halı baska oluyor[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 oFF oFF 3 dene kırık war bı de ustune ortalama da bı haylı dusuk ah bıde o karnenın yanına yazmıslar oys ye gırcek dıye pFF gel bıde ugras ne gunahımız wardı bu arada geometrı hocasına komplo kurmayı dusunuom naapsam acaba ortalamam 52 gelıodu ustune tam 10 sayfalık donem odewım wardı gıttı bıraktı benı gecen sene de boyle bı sey olmustum konusmustum hoca gecırmıstı bu sene de aynı rezıllıgı yapcaz sewmıyorum bu Lise yı ya yeter..!![signature][hline]The Night is Long The Music is Strong The DJ is Here..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 4,36 geldi bu sene geçen seneler berbattı ama okul puanı baya düşcek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Yesfa, 10 Haziran 2005 18:47 tarihinde demiş ki: hava atmak gibi olmasın amma... hepsinin 5 gelmesinin de ayrı bi tadı var... =)) döverim seni =) almanca 66dan 3 geldi.. bi de ingilizce 4, diğerleri 5. ama not yükseltmelere giricem tabi ki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 . 5.00 geldi benim. yuppiiie[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 4.44:) lise son olmanın, okulun bu sene son senesinin olmasının, ve hocaların içinde bulundukları duygusal buhranın etkisiyle gani gani dağıttıkları notlardan yararlanmanın sonucu:) tabi bizim sınıfın zeka katsayısı yerlerde olduğundan şaka gibi sınavlara ve misler gibi sözlülere rağmen takdir bilem alamayan abiler de yok değil, kendilerine selam ediyorum burdan ehaeuh okul puanım artıcak ona seviniyorum aslında, yoksa takdir gelmiş, bi tane üç varmış kalanı 4-5miş, umrumda değil. ama işime yaradı cidden:) inşallah artar okul puanım şöyle 6-7 puan da dişe dokunur bişeyler eklenir ham puanıma.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 :( :( son karnemi aldım... okul bitti insan inanamıyor... ben okulumu istiyorum yaaa tabii bunun en önemli etkeninin 4 yıl evden ayrı olduktan ve össyi kazanamadıktan sonra tırıs tırıs eve dönmek zorunda olmam zannedersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Heffer, 11 Haziran 2005 11:08 tarihinde demiş ki: 4.44:) lise son olmanın, okulun bu sene son senesinin olmasının, ve hocaların içinde bulundukları duygusal buhranın etkisiyle gani gani dağıttıkları notlardan yararlanmanın sonucu:) tabi bizim sınıfın zeka katsayısı yerlerde olduğundan şaka gibi sınavlara ve misler gibi sözlülere rağmen takdir bilem alamayan abiler de yok değil, kendilerine selam ediyorum burdan ehaeuh okul puanım artıcak ona seviniyorum aslında, yoksa takdir gelmiş, bi tane üç varmış kalanı 4-5miş, umrumda değil. ama işime yaradı cidden:) inşallah artar okul puanım şöyle 6-7 puan da dişe dokunur bişeyler eklenir ham puanıma. hangi okul? walla bnm 3 den düşük gelcek ama geçmek için 3 yapmam lazım bunun için de matı 3 yapmam lazım :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar