Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karneleriniz nasıl gelecek ?

karabocek

Öne çıkan mesajlar

ewet su anda karnem elimde ve 2 zayıfım war. geometri ve din.. dinciyi ztn bi yakalarsam..war ya adam dinden beni bıraktı yaa olmaz böle bişey..nese digeri pekde önemli diil ztn..görünüm itibariyle karne ii..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

bizim karneler pazartesi verilcekmiş bu sabah maç izledim kalkamadım erken 11 de gittim okula iiki de kalkamamışm yoksa ne küfür ederdim:D

ben hazırlığım zati dilim de ii hepsi 5 geliyo:lol:[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı dildeyim, edebiyatım, tarihim ve takviyeli yabancı dilim 4 geldi

edebiyatı bekliyordum tarihte hocanın insafına kalmıştım
ancak takviyeli yabancı dil de

ah ah

ilk dönem haftada 4 saat olan bir ders için tek sözlü notu kullanan hoca aslında daha fazlasını haketmeme ragmen sözlü notumu 90 verir, ve ben ilk dönem 84 den 4 alırım

ikinci dönem notlarım daha da düşer, en son sınavda da göçerim(65), ilk sözlü notum 80dir, ikincisini 100 verince 83 gelecektir ortalamam, sınav notunu ögrenip sınıfı terk ettiğimde arkamdan, "kurtarırız onun notunu kanaatla falan" demiştir kendisi. Amma velakin ikinci dönem t. yabancı dil dersim karneme 83 den 4 gelmiştir.

Bütün bunların üstüne yabancı dil departmanının sınıfta en cok umut bagladığı 2 ögrenciden biri olduğum, aobp nin benim için ne kadar önemli olduğu, ve y. dil departmanının y. dil ögrencilerinin(ki başlarının üstlerinde yerimiz var kendilerinin) başarı bekledikleri ögrencilerinin notlarını kırmamaları gerektiği düşünülecek olunursa....

...hançer derine saplandı, çok derine saplandı...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

oFF oFF 3 dene kırık war bı de ustune ortalama da bı haylı dusuk ah bıde o karnenın yanına yazmıslar oys ye gırcek dıye pFF gel bıde ugras ne gunahımız wardı bu arada geometrı hocasına komplo kurmayı dusunuom naapsam acaba ortalamam 52 gelıodu ustune tam 10 sayfalık donem odewım wardı gıttı bıraktı benı gecen sene de boyle bı sey olmustum konusmustum hoca gecırmıstı bu sene de aynı rezıllıgı yapcaz sewmıyorum bu Lise yı ya yeter..!![signature][hline]The Night is Long
The Music is Strong
The DJ is Here..!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yesfa, 10 Haziran 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
hava atmak gibi olmasın amma...
hepsinin 5 gelmesinin de ayrı bi tadı var... =))

döverim seni =)

almanca 66dan 3 geldi.. bi de ingilizce 4, diğerleri 5.

ama not yükseltmelere giricem tabi ki[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

4.44:)
lise son olmanın, okulun bu sene son senesinin olmasının, ve hocaların içinde bulundukları duygusal buhranın etkisiyle gani gani dağıttıkları notlardan yararlanmanın sonucu:)
tabi bizim sınıfın zeka katsayısı yerlerde olduğundan şaka gibi sınavlara ve misler gibi sözlülere rağmen takdir bilem alamayan abiler de yok değil, kendilerine selam ediyorum burdan ehaeuh
okul puanım artıcak ona seviniyorum aslında, yoksa takdir gelmiş, bi tane üç varmış kalanı 4-5miş, umrumda değil. ama işime yaradı cidden:) inşallah artar okul puanım şöyle 6-7 puan da dişe dokunur bişeyler eklenir ham puanıma.[signature][hline]beş hececiler
H.B.E
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Heffer, 11 Haziran 2005 11:08 tarihinde demiş ki:
4.44:)
lise son olmanın, okulun bu sene son senesinin olmasının, ve hocaların içinde bulundukları duygusal buhranın etkisiyle gani gani dağıttıkları notlardan yararlanmanın sonucu:)
tabi bizim sınıfın zeka katsayısı yerlerde olduğundan şaka gibi sınavlara ve misler gibi sözlülere rağmen takdir bilem alamayan abiler de yok değil, kendilerine selam ediyorum burdan ehaeuh
okul puanım artıcak ona seviniyorum aslında, yoksa takdir gelmiş, bi tane üç varmış kalanı 4-5miş, umrumda değil. ama işime yaradı cidden:) inşallah artar okul puanım şöyle 6-7 puan da dişe dokunur bişeyler eklenir ham puanıma.

hangi okul?

walla bnm 3 den düşük gelcek ama geçmek için 3 yapmam lazım bunun için de matı 3 yapmam lazım :D[signature][hline]The circle is now complete...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...