Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kredi olayı şu: dersler seçmeli oluyor enazından bi kısmı ve bunların kredisi oluyor. Atıyorum odtüde a dersini seçiyosun 6 kredi, b dersini seçiyosun 4 kredi.4 senede mesela 30 kredi toplaman gerek mezun olabilmen için.30 kredi toplarsan istersen 2 sene okumus ol mezun olursun.kredili sistem bu.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fistan, 09 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: topici yanlış yere açmışsın. ban talep ediyorum.. öylemi ? pardon o zmn.. nereye açmalıydım ?[signature][hline]Vurdum ben bu dünyanın dibine... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Valla yarışmada 1. olduk die 5 tane sınava girmeden sınıf geçtim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fistan, 09 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: topici yanlış yere açmışsın. ban talep ediyorum.. Dominic ne demiş bak yukarıda. Ban talep ediyorum.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: karabocek, 09 Haziran 2005 23:33 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 09 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: topici yanlış yere açmışsın. ban talep ediyorum.. öylemi ? pardon o zmn.. nereye açmalıydım ? bak nereye açılacagını bile bilmiyo. bonzi avatarı talep ediyorum.=P eğitim olcak..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Werewolf, 09 Haziran 2005 23:34 tarihinde demiş ki: said: Fistan, 09 Haziran 2005 23:31 tarihinde demiş ki: topici yanlış yere açmışsın. ban talep ediyorum.. Dominic ne demiş bak yukarıda. Ban talep ediyorum. ben onun söylediğini tercih etmedim nolcak yani?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: karabocek, 09 Haziran 2005 22:52 tarihinde demiş ki: Evet bir dönemin daha sonuna geldik,yrn karneneler alınıyor-neler hissediorsunuz,nasıl bir karne bekliorsunuz,okuldan mezun olanlar üzülüormu vs..vs.. duygu ve düşüncelerinizi alalım efem bende bugun böle bi topic açim diyodum benden önce davranmışsın gelelim karneye ing:4(aslında 5 ama 1 dönem boyunca ödev yapmayınca böyle oluyo) alm:2 gerisi önemsiz dersler ztn türkçe fln :)[signature][hline] açımm açç karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. I'm Guybrush Threepwood, a mighty pirate. Hmmm...No . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 BOnzi Bonzi Bonziii[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Fistan, 09 Haziran 2005 23:35 tarihinde demiş ki: ben onun söylediğini tercih etmedim nolcak yani? Weapon of choice diyorsun yani.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 kötü gibi galiba :( ingilizce almanca 3 türkçe 4 o kdr :P baska ders yok ki ztn :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ilerde beden 5 başka ders yok ki demeyin de :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Pentheselia'lar banlanmasın.. (abarttık mı ne) Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Arden, 09 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki: fransızcadan ortalam 42 ile sınıfta bıraktı kadın (deli oldum) arkımın notlar benden düşük geçio adam. Napalım buda eğitim sistemi işte ne yparsın neyse Bütünlemeye kaldım :( hangi okul?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: shapshal, 09 Haziran 2005 23:39 tarihinde demiş ki: ilerde beden 5 başka ders yok ki demeyin de :D ya cidden yok ama bak ingilizce,türkçe,almanca,beden,resim,müzik :) baska ders yok ben napiim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: 10ur, 09 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki: almanca dışında hepsi 3-4-5 almanca 1 puhah buda iyidir AYNEN LAN!!! ehehe[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 karnemi almıcam okuldan gerci gecitm ama almıcam useniyom okula gitmeye evde uyumak rulz :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 3 tane 4 veya 2 tane gerüsü 5...(Lise 2)[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. [Bu mesaj Cd- tarafından 10 Haziran 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bizde hersey fransızca oldugundan biraz zor gecti bu sene neyse lise 2 yim direk gectim ustune burs aldım gerisini siz dusunun :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 dijital>>a- bilgisayar>>a- calculus>>b- fizik>>b- ingilizce>>b 3.14 geldi ortalamam[signature][hline]{==:{*__*}:==} Arama motorları, hepsi burda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 karne almaya sayılı saatler kaldı.. bakalım ne olcek..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bzm karnelerı 13 unde verceklermı$ peh. 4-5 tane 4 olucak gerısı 5.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 fizik 5 fizik uyg5 ing 5 milli güvenlik 5 tarih 5 beden 5 din5 mat 4 bio 4 bio uyg. 4 kimya 4 kimya uyg. 4 edebiyat 4 4.45 edio galiba... benı hep nba live bitirdi bu sene[signature][hline]NEVER give up... [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 10 Haziran 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 2 tane zayifim var yasasin biyolojiyle analitik heyyoo[signature][hline]aramiza katilin bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz tiklayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 4.40-4.55 arası gelicek duruma göre takdir şansımda var özledim takdir almayı :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 bizim okulda geçen sene ÖSS'yi kazandığı halde s(d :D)iploma alamayan arkadaşlar vardı ;) şimdi durum çok karışık , 2 zayıf da gelebilir , teşekkür de gelebilir hiç belli değil...ama en az 1 zayıf gelme ihtimali kuvvetli , o da din dersi :S[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 10 Haziran 2005 08:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Mat 3 inglizce 3 Sosyoloji 4 Uzay geometri 4 Dierleri 5 Lise 3 ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar