Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 paket sigara hmm

Estella

Öne çıkan mesajlar

bok yoluna kadar gibi gözüküyo ...
Bende 1 sene sigara ictim ,yaklasik 1aydirda icmiyorum.. biraktim
Degisik bi duyguymus , tekrar insan gibi hissetmeye basladim kendimi =P
bu arada kac yasindasin?
Farkina varman , ve bu durumu garipsemen güzel..
ilk adim farkina varmak
2. adim ise .. birakmaya calismak olabilir ?[signature][hline][b]It is so real
So full of light
When nocturna steals the night ...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

kendi cigerlerine, kalp damarlarına baglı bir olay..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sigara insan ömründen 11 dk götürüyormuş..
3*20=60 sigara günde
60*11=660 dk
yani 11 saat gidiyo mu günde? hö ?
neyse devam edelim...
365*11=4015 saat yılda
4015/24= 167 gün gidiyo yılda..

peki bişi sorucam bu sırada..

gün de 6.5 paket sigara içsem 24 saat götürüyo ömrümden şimdi hesapladım..
yani 30 yaşımda sigaraya başlasam 65 yaşına kadar içsem ve ölsem, içmesem 100 yaşına kadar yaşarım demektir bu..
peki buradan bi kaç sonuç çıkarabiliriz..

birincisi sigara içip ölen bir insanın içmeseydi kaç yaşına kadar yaşayabilirdi hesaplayabiliriz.
ikincisi sigara içmeyen birinin her zaman 100 yaşına kadar yaşama ihtimali vardır..
üçüncüsü bu tip istatistikler her zaman saçmalıktır[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

günde 3 paket gerçekten fazla,
ben genelde 1 paket ile yetinme taraftarıyım
ama içki içince illaki 2 paket içiyorum, hemen hemen hergün de içki içtiğim düşünülürse günde 2 paket içiyorum diyebiliriz.
evet farkındayım fazla ama 3 paket çok büyük abartı...

maddi olarak verdiği zararı hiç bi şekilde sallamıyorum ama 3 paket içmenin bi esprisi yok.
normal günde 3 paket içseydim alkol aldığım günlerde 4 hatta 5 paket içerdim herhalde..
günde 3 paketi bitirip 4.yü aldığım günlerde oldu ama o kadar aç gibi içmiyorum çünkü 6-7 senedir içiyorum (paket taşıyorum)
artık bazı zararlarını, ani kalp sıkışmalarını, çabuk yorulmaları, bünyesel zayıflıkları hemen hemen hergün yaşar oldum
sigarayı çok seviyor büyük bir zevkle içiyorum ama 1 paketten az içtiğim günlerde mutlu oluyorum az içtim diye...[signature][hline]06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Penthesilea'yı Banlayanları Protesto Ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yeni yeni sigarayı bırakmaya calısıyorum ve etkileyici faktorler bayagı bir var ozellikle evde sigara bulundurdugun surece bırakılmıyor :d her gordugunde deliye donuyorsun ondan hepsini toplayıp dısarıya postaladım bir anda sonraaa para yı gordugun an sigara almaya gidesin geliyor oda sakat sigarayı bırakmak gercekten benim için bu aralar bayagı bir zor zaten cok sıkınnım nedenini bulamadıgım bir sıkınlıgın o nedenle her an yeminimi bozabilirim ama dayanacaz artık :)[signature][hline]S.E.N.
Sosyal ağlarda paylaş

babam 2-2.5 paket fln içiyodu akcigerinde kanser olusmus kemoteratpi radyoterapi fln goruyo su anda[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

abi sigaranin zevki ardarda icmekte diil , boyle tadini adeta unutmsken icmekte.gunde 4-5 den fazlasi zevk vermez,bosuna hamallik olur onu icmek.hem butceye hem agiz tadina,hem tum vucuda zarar.. illa da birakmam diyen en azidan 3-4 e falan indirsin gunde..Gunde 3 paket nasi icilir hala sasiorm??Abi o kadar zmn yok ztn,bi sigara kac dk surer ki?nerden baksan 3-4 dk suruo icmek,adam gunde 1 bucuk 2 saatini sigara icmeye ayiriyo :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

74 yasinda gunde 2 paket sigara icen bir tanidigim var . adam 12 yasindan beri zir tiryaki ona bir sey olmamis ama bu sana da bir sey olmayacagi anlamina gelmez . kanser zaten genetik genlerde yatkinlik yoksa 7 pakette icsen gunde bir sey olmaz ama bunun katran dolu cigeri var daralan damari var ben de iciyorum gerci ama kabul etmek lazim tam bir pislik[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kendinize yazık ediyosunuz. dayımın bacaklarına giden 2 ana damar 90% küsur tıkalı. ameliyattı bilmemneyle uğraşıyoruz. tek nedeni de sigara. ben de çok içerdim şimdi 1 paket nerdeyse 2 gün götürüyo beni.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...