Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski Dostlar .. Eski Dostlar.

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

haa daha yok yani öyle bi yer bide kaç mb onun patchini çekicezzz ama değer Lich King e valla umarım güzel yaparlar.. Undead karakter açıyım bari :D gerçi düşman onlar dimi WOW da ben biraz başlamıştımda level 6 undead im var galiba :D[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

umarım northrendle birlikte doğru düzgün scourge oynama şerefine varırız..
şuna bak. forsakenmış..
goblinler kovalasın sizi. necromancer olmayan undead'e undead demem ben. bi de varimarthas mıdır nedir bunak bişiyi almışlar yanlarında besliyorlar. öperim.[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 15 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
şuna bak. forsakenmış..
goblinler kovalasın sizi. necromancer olmayan undead'e undead demem ben. bi de varimarthas mıdır nedir bunak bişiyi almışlar yanlarında besliyorlar. öperim.

Hehe cidden ya çok kötü olmuş Undead ben biraz oynadım bıraktım sonra[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

necromancerlara sevgim vardı. ama arthas'ı görünce warcrafttaki undeadlere gıcık olmuştum.
oysa lich king'in aslen eski bir orc büyücüsü olduğunu öğrenince bir anda kanım kaynadı tekrardan.
scourge olup "you will taste the power of the lich kinnng" diye inlemek vardı...[signature][hline]Beş Hececiler
iamapieceofshit and ihatemyself
Sosyal ağlarda paylaş

Coğu necromancer zaten eski orc warlocklarından kaldırılır. Nerubianlarda kalitelidir aslıdna, tek falso scourge'daki Arthas aslında sevemedim damın tarzını bi turlu =) ikisininde adını unuttum ama crpty lord'da higj liche delikanlı adamlardır mesela[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
necromancerlara sevgim vardı. ama arthas'ı görünce warcrafttaki undeadlere gıcık olmuştum.
oysa lich king'in aslen eski bir orc büyücüsü olduğunu öğrenince bir anda kanım kaynadı tekrardan.
scourge olup "you will taste the power of the lich kinnng" diye inlemek vardı...

hadi ya bak bunu bilmiyodum :D[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 15 Haziran 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
şuna bak. forsakenmış..
goblinler kovalasın sizi. necromancer olmayan undead'e undead demem ben. bi de varimarthas mıdır nedir bunak bişiyi almışlar yanlarında besliyorlar. öperim.

Forsakeen olmak daha karizma "onları acnavar gibi avlayanları avlamak için ister insan olsun.. ister undead" şeklinde karizmatik bi sözün üstüne daha ne olsun bu sırada bence oyunun içinde genellikle tüm haritalar mevcurt ama Burning legion geri dönse bile oyuncuların o tarafta olması zor . çünkü o zaman BL>Alli>horde olacak (tabii o zaman horde ile ally yeniden birleşmezse)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...