armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bu da neymiş arkadaş ? kime drain soul atsak bu düşüyor çantama. http://www.thottbot.com/?i=445 ben bişe anlamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: armra, 15 Haziran 2005 20:38 tarihinde demiş ki: bu da neymiş arkadaş ? kime drain soul atsak bu düşüyor çantama. http://www.thottbot.com/?i=445 ben bişe anlamadım dalga mi geciorsunuz insanlarla?nedir bu[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Soulshard'ları bazı büyüleri yapmak için kullanıyorsun. Aynı zamanda imp dışındaki yaratıkları summon etmek için. Bu başlık zıvanadan çıkacak sanırım. Yapmayın etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Qui, 15 Haziran 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Soulshard'ları bazı büyüleri yapmak için kullanıyorsun. Aynı zamanda imp dışındaki yaratıkları summon etmek için. Bu başlık zıvanadan çıkacak sanırım. Yapmayın etmeyin.. thottbot dan link vermeyi bilip soulshard in ne oldgunu bilmemek.. kasitli atilmis bi post :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ne kastı kardeşim buraya msj atan insanlar sen bu yazıları oku da zevke gel yok sinirlen yok zıvanadan çık diye atmıyor. o çantama düşen şeyler resmen bug gibi bişe zaten comments a bakarsan neyden bahsettiğimi anlarsın.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 uo ya dön kardeş wow sana göre değil , shard filan boş işler ;)[signature][hline] [Bu mesaj Dalamar tarafından 15 Haziran 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki hemen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arkadas ciddi sanirim.onlar bug deil.health stone yapmak ve petlerini summon etmek icin kullanicaksin ne kadar cok olursa o kadar iyi.thottbot u biliyorsun madem oradan warlock un skillerine bir göz at[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Dalamar, 15 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: uo ya dön kardeş wow sana göre değil , shard filan boş işler ;) sen log in oldugun ikinci gun instance da rare kasıyodun herhalde?[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Benim Guess acc. ile dun basladi arkadas oyuna. Thott vs. gibi seyleri ben anlattım ama warlock oynamadıgım icin class konusunda cok yardımcı olamadım. Sanırım buraya sormakla hata etmis. Herkes uber oldu ne de olsa. İlk basladıgı gunleri unutmus millet. Ha bir de Uo ya don diyen arkadas, Uo da oynadıgı charları duysa hungur hungur aglardı sanırım o da ayrı. Cevap verecek olanlar yazsın. Cevap yerine saçmalayacak olanlar ya da işi gücü olmayıp can sıkıntısından post kasanlar baska baslıklara yonlensinler bi zahmet. Ne oyunda ne de burada ukalalığa ve kendini üstün görmeye tahammulum yok. Oyunda denk getirirsem dersini veriyorum burada da mudahele ederim![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 şurada "nerf shaman!, imba paladin!!" geyiği üzerine bilmem kaç sayfa boş yazı yazabiliyorsunuz ama adam akıllı bir soruya (oyuna yeni başlayan birisinin bilmemesi çok doğal) cevap veremediğiniz gibi boş kelimelerinizle ortalığı kirletiyorsunuz (ki forumunu amacı sorulara cevap bulmak). dallamer misiniz? ayıptır, günahtır. [soulshard'la ilgili soruya cevap verilmiş sanırım, benim ki konu dışına saptı. kusuruma bakmayın dayanamadım][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Wendigo, 15 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Sanırım buraya sormakla hata etmis. Herkes uber oldu ne de olsa. ya ben bişiler yazıcaktım da baktım millet dalga geçmiş. "acaba komik birşey mi var, bunlar arkadaş da geyik mi yapıyor, şimdi birşeyler yazarsam kesin madara olurum.. yok yok en iyisi yazmayım" dedim ama madem durum bu, basit bir iki şey yazayım. soulshard, warlockların bir özelliği. drain soul büyüsü ile elde edebiliyorsun. büyü bir süre channeling yapıyor, birisi sana vurup damage verirse, diğer channeling büyüleri gibi süresi bir miktar azalıyor. işte yaratığın canı azken bunu yaparsan, ve channeling sırasında yaratık ölürse, bir soulshard, çantanda beliriyor. soulshardlar stack olmuyor, yani üstüste birikmiyor. ama warlocklar için çok gerekli büyüler, çantanı ve soulshardları iyi idare etmen gerekli. voidwalker gibi petleri summon ederken ve soulstone gibi büyüleri yaparken, reagent olarak soulshard istiyor. bunları yapabilmek için illa bir soulshard gerekiyor yani. soulshard disenchant olmuyor. ancak ordaki "xxx stone" büyüleri için mutlaka gerekli şeyler. onun dışında dediğim gibi voidwalker gibi petler için de soulshard gerekli. umarım yardımcı olmuşumdur. bug değil yani[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ayrıca soulshard unstackable bir item'dır. çantada üstüste binmemesi ( aslında gereksi bir açıklama, bunu görmüşsündür :) ) çok fazla yer kaplamasına yer açar. tabii bunun yanında soulshard ile yaptığın bazı büyülerde (iki tane yüksek hasarlı aoe -alan etkili- büyüsü var-mış-) buna göre çok güçlüdür.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 warlock güçlü büyüleri ve ilginç critleri ( o shadow bolt gibi) yanında soul shard denilen malzemeye ihtiyaç duyan bir classtır. imp dışındaki petleri (void , succubus , felhunter) gibi summon edebilmek için soulshard ister. aynı zamanda bu soulshardları health veren healthstone , pasif crit şansı arttıran ama kullanıldığında belli bir damage absorb eden spellstone , veya fire damage yükselten firestone'a çevirebilir. warlockun en beğenilen (!) özelliği ise dünyanın neresinde olursa olsun 2 kişi yardımıyla istenen kişiyi önüne summon edebilmesi , bu işlem için de soul shard gerekiyor. soulshard warlockun bir büyüsü ile öldürdüğü yaratıklardan inventory'e düşüyor. yeni patch ile honorable kill aldığın zaman da soulshard oluşuyor artık. gibi , tam adlarını bilmiyorum ama yardımcı olmaya çalıştım.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 soulshard isteyen aoe büyülerinden biri hellfire , ateş yağdırıyor bide magelerin arcane expi gibi kendi healthinden yiyen bir aoeleri var patlaya patlaya gidiyolar.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Wendigo, 15 Haziran 2005 22:18 tarihinde demiş ki: said: Dalamar, 15 Haziran 2005 22:00 tarihinde demiş ki: uo ya dön kardeş wow sana göre değil , shard filan boş işler ;) sen log in oldugun ikinci gun instance da rare kasıyodun herhalde? Nerden bileyim ben arkadaşın yeni başladığıın , bana thottbotu bilipte warlock olup shardı bilmemesi abuk geldi. Yoksa yeni başlayan biriyle niye alay edeyim ? Milletle alay eden biri sandım..[signature][hline] [Bu mesaj Dalamar tarafından 15 Haziran 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de biri dalga geciyor sandim ilk basta, wendigoyu okuyunca anladim isin aslini. Head iyi aciklamis, UO oynadiysan kisaca güclü büyüler icin gerekli bir reagnent diyebiliriz.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ya aslında yetkiler gorevlerini cok guzel kullanabilir bole dalga gecenlere..XX kisisi dalga mı gecti hemen search ten ararsın bu adam nasıl topicler acmıs koyarsın aha sende bole topic acmıssın diye adam dumur olur kalır baskasını rezil etmeye calısırken kendisi rezil olur..tabiki bu dedigim su tur topicler le daga gecenlere uygulanmaması gerekiyo:arkadaslar .. class acacam talent plz bi de meslek soleyin de hic bisi yapmadan sırf oyuna girip kasıyım bunla dalga gecilir ama oyunla ilgili bisi soranlarla dalga gecilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 olayı çözdüm, healthstone (minor) yapıyomuşsun bununla. leveli gelince bu açılıyomuş. gidip trainerdan öğreneceksin. dikkat etmeli, trainerdaki menünün altları dolu. draini görmüşüm altındaki deamonology dalaveresini görememişim. o dalavere de oraya denk gelmiş. doğal olarak çözememişim. ;) bi de acaip pahalı bu yeni büyüler. dostlar sağolsun, yokluk çekmedik evelallah. bir maceraymış amerika. bu kadar ayrıntı da yazmıyor yani thott da. höh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sadece healthstone değil ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: armra, 16 Haziran 2005 01:45 tarihinde demiş ki: bi de acaip pahalı bu yeni büyüler. Bugün 2. karakterle 60 olunca büyü basina 4.15 gold mu ne verdim, saka mi yapiyosun ya :( tam aliyodum epic mountu, yine yalan oldu :)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Kısaca acikliyayim sana Shard olaylarini. Shard lar 2 turlu temin ediliyor. Oncelikle shard cikarabilecegin durumlari soleyecegim. Experience alabildigin mob lardan yada honorable kill alabildigin playerlardan drain soul ile cikiyor. Drain sirasinda mob un yada playerin olmesi lazim ki inventory ne shard dussun. Yada Talent la alinan "Shadowburn" buyusu ile shard cikarabilirsin. Bu buyu kendisi shard kullanir 15sec cooldown i vardir ve instant cast tir. Eger bu büyü ile target in olurse gene yukarda yazilan target lardan biri olmasi lazim (exp alacagin veya HK alacagin) kullandigin shard i geri alirsin. Shard larin kullanildigi yerler. Stonelar HealthStone - xxx ila xxx miltar arasi heal olursun. Critical heal olma sansin var. SpellStone - Passive ozelligi %1 spell critical sansi vermesidir off-hand de koyabiliyorsun. Kullandigin zaman uzerindeki tum magic efectleri buff yada debuff olsun uzerinden alir ve XXX miktar dmg absorb saglar. FireStone - Equip edildigi zaman xx miktar Fire dmg larinda artis saglar ve main hand deki weapon i xx ila xxx miktar fire dmg la enchant eder. Yani belli br sansla melee vurdugun zaman ekstra dan fire dmg vurma sansin var. SoulStone - 30dk cooldown i var. Kullanilan target in kendi kendine resurrect edilmesini saglar. yuksek HP ve Mana ile rez olur target. 1 kisi ustunde kullanilir trade edilemez. Stone lar stack lenmez trade edilmez (Healthstone haric trade edilebilir) conjured item lardir 15dk offline oldugun taktirde yok olurlar. Ayrica Ritual Of Summoning adi verilen bir spell ile istedigin kisiyi group unda yaninda ekstra dan 2 kisi olmak sartiyla bulundugun yere Summon (teleport) edebilirsin. Enslave Demon ile player demon lari haric NPC demon lari belli bi lvl a kadar Enslave edebilirsin shard kullanir shard in yoksa enslave edemezsin. lvl55 e geldiginde quest e alinan Infernal ve Ritual of Doom ile Infernal ve DoomGuard summon edebilirsin. Infernal ilk summon da enslave lidir 5dk garanti kontrolun altinda durur sonra tekrardan enslave etmen lazim. Ritual Of Doom da 5 kisi le DoomGuard summon edersin Enslave etmen gerekir. Birde Soul Fire diye bir spell var. 1dk cooldown i var. 6sec casting time li. yuksek dmg vurur ama genelde kullanissizdir 6sn Mob disinda karsinizda duracak pek adam olmadigindan genelde kullanilmaz. Ama fire dmg arttiran itemlar ve talentdan aldigin Ruin ile eger critical vurursan sanirim oyundaki en fazla dmg i verebilecek kapasiteye sahip spell dir. duel de rogue un birine 3.2k dmg vurdugumu hatirliyorum. Sadece curse of elements vardi uzerinde. Onun disinda soulshard isteyen baska bir spell imiz yok. 60 warlock um var baska merak ettigin bisi olursa seve seve cevaplarim. Unutmadan ekliyeyim İmp disindaki tum demon larin Voidwalker Sucubbus ve Felhunter i summon edebilmen icin Shard gerekir. [Bu mesaj Dethatt tarafından 16 Haziran 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar