n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Selam arkadaşlar; Wow-eu forumlarındada tartışılan bi mevzu bu olay şöleki shammy si olmayanlar ıcınde düz yazacagım sızınde fıkırlerınızı alalım dıe 60 lvl baz alarak yazıorum.. Sımdı Sılahımıza wındfury atınca yüzde 20 şansla ard arda 2 kere koyarak /melee attack power =665 oluor bu atışlar olurken tabı bu mu sızce daha guzel sonuc verır ? Yoksa 504 stabil bi attack power la oyunu oynamakmı daha karlı sızce sonuçta biri şans bırı devamlılık ? Anlık gücün zafer getırecegını hemde şans bazında sanmıorum bence gücün kalıcılıgı önemlidir.Benım shammy buıldım deısık bıraz ben stam agality ve az biraz int gidiorum.Crıtıc chance 14.xx cıvarı rockbıter kullanıorum talent overboost var tabı duellerde kendı lvllarıma hıc yenılmedım daha şansmıdır nedır bılmem ama bole 2h axe kullanıorum "http://thottbot.com/?i=13824" bu silahım 56-57 kusurlarda dps bıde crıtıc patlatınca sole dıyım 32 lvl ıken 34 35 warrıorı heal atmadan kendıme alıorum ara sıra normal buıldi olan shammy arkımla o furry ben rockbıter le duel attık hemde kac kere hep aldım kısaca gücün devamlısı ıyıdır dıyorum sızın dusuncelerınız nedır ehhe hemen bı ornek verım 330 bmw ıle 320 yı koyun yan yana 320 de Dry nos kit olsun 5km bı yol düşünün benım arabam 330 :) standart arkımın 320 dry nos lu kalkısta şansı yaver gıderse acıo boy fark atıo shot bıtıo sonra ben 3 km sonlarında yakalayıp gecmeye baslıorum cunki cc fazla benım motorda devamlılık var gibi gibi :) Priestı olan bıle bu acıklamalardan sonra fıkır yurutur sanırım :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Verdigin araba ornegini baz alarak yazacagim fikrimi. 3.30 u al derim (ama kalkis icin 3.20nos luyu al :))[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ozaman dıyebılırzkı gucu az olan adama fury ıle dal heheh[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Two hand silahta rockbiter, one hand da furry derim. Ne kadar cok hız o kadar cok vurma sansı oldugundan %20 lik kısım daha cok denk gelcektir tek el silahta Hele bende flurry axe varki furry ile manyak oluo :) [Bu mesaj aKuMa tarafından 14 Haziran 2005 11:02 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aKuMa tarafından 14 Haziran 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 herzaman wf derim.sağlam bir silahla proclayınca inanılmaz damagelerle rakibi yerle bir ediyorsun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 3.00'dan aşşa olan silahlarda kesinlikle windfurry kullanıyorum.Fakat speed daha fazla olursa artık ruh haline kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 RB işe yaramaz gibi görünüyo her zaman WF derim sen 400-400 dmgleri görmedim galiba RB ile her seferinde 250 vuracağıma WF ile 125 125 125 vururken procladığı anda 2 tane 400-500 arası dmg görmek insanı memnun ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mob la kapısırken tmm wf kullan ama bir player ile kapıstıgını dusun bir mage yada hunter in yanında ne kadar sure kalabilceksin. Yanına girdimmi saglam cakayım :)[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Rb ile Wf attack power farkı 40 cıvarı talent boost dahılken ondan dolayı fark yok attack power olarak öle fark etcek sadece 2 kere çat çat hızlı vuruosun bılmemle kac attack powerla sonucta şans yanı hıc acılmayada bılır bıde sole bısey var ben rockbıter kullandıgım ıcın agılıty gıttım mesela birbirlerini tamamlıor sıstem tek ellı sılahlarda kullanılabılır ama fury o cok mantıklı geldı ama 250 250 vuruorum ok ama agılıty gıden shaman cok yoktur :) 250 250 sonra koyucna krıtık 350 390 vs vs oluo flurry talentın varsa yuzde 30 daha hızlı kullanıosun sılahı bolece rb fecı bı sekılde dmg vermeye baslıo[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: yevaud, 14 Haziran 2005 12:01 tarihinde demiş ki: RB işe yaramaz gibi görünüyo her zaman WF derim sen 400-400 dmgleri görmedim galiba RB ile her seferinde 250 vuracağıma WF ile 125 125 125 vururken procladığı anda 2 tane 400-500 arası dmg görmek insanı memnun ediyo Dmg farkı kesınlıkle bukadar deıl 4x attack power farkından bole daglar kadar dmg farkı olmaz 350 rb ıse 400 kor wf devreye gırınce bakın dıyecegım su beastalker hunter setı gıyen bı shamman rockbıter le dagıtır bence bole sımdı offıcal forumlarda tartısılan konuyu verıorum ehhe "http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-shaman-en&t=13706&tmp=1#post13706" omfg dıycenız bı bakın adamlar hesap kitap yapıo[signature][hline]h3xtermineytır [Bu mesaj n3mrut tarafından 14 Haziran 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Her Türlü Wf Derim Ben En Olmadık Zamanlarda Kurtarıo Rockbick Öle Deil.Sürekli Aynı Dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Rockbıter sureklı aynı dmg te rockbıterle vurdugun dmg le wf devreye gırınce vurdugun dmg neredeyse aynı neredeyse yanı.. Hal bole olunca wf nın artısı sadece 2 kere extra cakman oluo ama wf her daım devreye gırcek dıe bı kuralda yok bıde rockbıterlı adam agılıty gıderse ve talenttan flurry almıssa normalde saglam koymayı bırak arada krıtık atıo ustune ustluk flurry talentı sayesınde krıtık attıktan sonrakı 3 attackı yuzde 30 daha hızlı oluo benım krıtık 14.xx kusur rockbıterle dagıtıorum normal str buıld shammy rockbıterle varlık pek gosteremez zaten agılıty vermesı lazım rockbıter takılacak shammy bence[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 winfury derim.. arcanite reaper + shock + windfury = death 20% sansta hic de oyle kucumsenecek birsey yok, bir windfury'e bakar bir cloth wearer'i yatirmam, 2 de mail icin..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lvl 60 olmadan gittigin talentın keyfini çıkar diorum :) 60 da restoration a dönüceksin allahın emri. eger flurry varsa talentında onla birlikte wf kullkandıgında havada uçusan dmg leri görmeni isterim bide :) genel kanı aslında yavas silaha karsı wf, dagger tarzı hızlı silahlarda da rb kullanmaktır. ama herkes istedigini kullanır dener tabi.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Duruma göre değişebilir. Bence rockbiter daha iyidir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 shaman olsam windfury giderdim normal savasirkern bile windfury ile warrior health inin yarısı kadar critlemek bana akıllıca geliyo :)/iyi dmgli bi two handed ile) elinizde dagger+shield varsa tabiki eliniz mahkum winfury yapmaya ama two handed da shaman deneyimim fazla olmadigi icin pek bisi soleyemiyecem ama bence her 2 silahta da windfury.. bi de komik bisi gozume carpti :) mage in yanında ne kadar kalıcaksın ki sozu beni benden aldı mage shaman i kendinden uzaklastırmak icin resmen anasından emdigi sut burnundan geliyo..ne yani hurraa dalıp buyu atacagı an earth shock atmak bu kadar zor mu?tabi ole bi buyunun bile talent ile 1 k crit ledigini dusunursek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Şimdi demişsin 56 dps var ortalama. Bu rockbiterli veya rockbitersiz ama. Eğerki o rockbitersiz ise wf koyarsan critlerin 200 civarı olur wf ile crit şansların çok fazla oluyor. 44 dps 1h 2.80 hızında mace var bende. buffsız ortalama 150 vuruyorum. Rockbiter ile 250lerde. (critler 350 400 arası). Wf ile gidersem critlerim 600lere varıor. Ki 2.80 hız olmasına rağmen çok da fazla wf yakalıorum. Eğerki blizz rockbiteri daha iyi düşünseydi rockbiteri lvl1 de wfyide lvl30da koymazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya ama siz hep devamlılık düşünüyosunuz devamlılık yok yuzde 20 şans var wf de bıde yuzde 20 şansı 5 vuruşta kesın acılacak olarak gormuosunuzdur umarım her atısta yuzde 20 oluor[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ha bide str gıden bı shamman olarak dusunmeyın agılıty gıden bı shaman dusunun element set gıyen deıl hunter setı beast setı gıyen olarak var sayın ben alışılmışın dışında bı buıldden bahsedıorum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yani ben arkadasin yalancisiyim bi keresinde warrior un tekine frost shock la baslamis sora two handed silahiyla 2 vurmus 2 si de windfury gg /rude bye olay bu :) windfury nin % si bence fazla hele dagger gibi cok hızlı silahlarda gercekten hissediliyo bu % de..%20 sans i cok az hic vurmuyo diyenlerde var tabi bunlarda kulahima anlatsinlar hehe :)windfury gibi bi + si olan class in 1.3-1.5 arasinda speed i olan silahlari kullanması ayrı bile olay oralara girmeyelim hic cıkılmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 daggerda wf kullanmak hiç dogru digil kanaatindeyim, zaten 1.50-1.80 arası speed e sahip bi silah ta %20 sansla wf kullanamanın bi anlamı yok, deniyin görün hak verirsiniz :)[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 % 20 şansı küçümsemeyin. Cripling poison %30 şans Mind numbing poison %20 ile rakibe etki ediyor hiç hadi be vur şu poisonu artık dediğiimihatırlamıyorum çatır çatır vuruyo çünkü. Hızlı bir silahla kullanırsanız pek bi anlamı kalmaz sanırım çünkü az DMG verir. 1. Postu atan kişi şunu unutmasın ki eğer sen düşmana sabit 500 vuruyorsan o düşman ne zaman ne yapacağını daha rahat anlar. Ama sen bi 100 bi 700 falan vurursan adam hp si düştükce ulan ya şimdi proclarsa falan diye psikolojik baskıya girer. Horde değilim allianceyim Bunu Paladinler ile yaptığım duellere dayanarak söylüyorum. 200 normal vuran bi paladin bi anda 1.5k vuruyor :) //WF nedir biliyorum ama hiç horde oynamadım falan yani deneyimim yok kağıt üstünde konuşuyorum birazda gördüklerime dayanarak.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Malibuya katılıorum 20% sansı sakın kucumseme. Mesela Flurry verdim demişsin çok iyi, Stormstrike(extra 1 attack 12 saniye boyunca) çalıştırdığını düşün üstüne windfury açıosun+ crit vuruosun ve flurry çalışıo, o sırada windfury de çalıştığında ne oluyor? Oyuncu gidio forumlarda, Shaman bi koydu öldüm. Nerf shaman!!, yazmaya baslıo. :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kesinlikle wf diyorum.2 hand yavas mace ler ya da axe ler ile kullanilacak improved windfury+crusader 100 streng verirse.benim poktam mace ile cloth giyenleri 1200 critledigim oldu :).mace de bakin profilden.windfury yavas silah,rockbiter hizli silahta iyidir.ama ben hep wf kullaniyorum.bir kere süpriz olayi var rakibinize karsi.bi anda darma dagin oluyor adam.ayrica windfury nin critlediginde verdigi zevk apayridir.neyse ghaza geldim girip biraz oyniyim hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 oyunda en imba oldugunu dusundugum skill/enchant/buff kesinlikle windfury... 3.8 speed axe/mace proc bi de allah muhafaza arada bir crit,shock spamm zaten allahin emri = instant kill. bundan olayi windfury.[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar