Forseti Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bizim okulda hep aynı sınav kağıtlarına yapılır sınav bi keresinde salak bi hocadan kaptık 15 tane fln kağıt doldurduk içini koyduk sıranın altına hoca dağıtınca değiştik bayağı güzel oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Şimdi geldim üni'den . Bu hafta içinde toplam 5 final'e girdim. 5 te 5 5'indende çektim kopya alışmışız pf[hline]Kuzu¯²¬. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bu ürün işe yarayabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 aradan geçen 4 yılda adam evlenmiş çouk çocuğa karışmıştır sen öneride bulunuyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 "oha nette gezerken süper bir kalem buldum, hemen patiye gireyim fi tarihinden kalma bir topic i uplayayım ki herkes (s)övsün beni." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 biz sınavlarda 5-6 kişi grup oluyoruz yan yana oturuyoruz yapıyoruz genelde.Az kopya çeken biriyim,Tarih'im vs. iyi olduğu için tüm sınıf 5 farklı tarih dersi yazılılarında benim kankam oluyor nedense :P bende onlara bir kankalık yapıp 1 doğru 1 yanlış cevap veriyorum,sene sonu görecekler,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 helal sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 daha bu gün psikoloji sınavında çektim hemde sadece 15 dakikada hazırladıgım 2 kagıtla 90 falan bekliyoruz 8 kişi olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: ...Tarih'im vs. iyi olduğu için tüm sınıf 5 farklı tarih dersi yazılılarında benim kankam oluyor nedense :P bende onlara bir kankalık yapıp 1 doğru 1 yanlış cevap veriyorum,sene sonu görecekler,... şu yazıdan senin sınıfın eziği olduğunu, tarih sınavları hariç herkesin seni ezdiği kanısına varıyorum. ha nickindeki büyük-küçük harflerden de varılabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hayatımda 2 kez yakalandım..biri bugünkü vizeydi Napiim çincede çatır çutur okunmuyo..kitlenip kaldım kağıda okuyamadım bi türlü ..Hoca çaktı vaziyeti tabi.. Gelde anlat işin yoksa... [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:02 tarihinde, trapt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 5 kişi bir kağıt doldursanız, 40-50 alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 "oha nette gezerken süper bir kalem buldum, hemen patiye gireyim fi tarihinden kalma bir topic i uplayayım ki herkes (s)övsün beni." yeni başlık açmadım sadece.. arattım bunu buldum.. artniyetli bi hödük olmana veyahut benim yerime varsayımlarda bulunmana gerek yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Kopya çektiğin bir sınavın açıklanma anı heyecanını özledim beeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bence o kalemleri sen ithal ediyorsun, yani reklam yapıyorsun. kahretsin yine varsayım oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 chiptech insanlara ayar verme gibi bi görevin mi var burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 lütfen genelleme yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 @Chiptech -Ortalaması 4.3 olan tüm okula göre %70 daha başarılı bir sınıftayım,özel sınıf. -Sınıfın tarih dersleri dışında olan tüm dersleri 5 ortalama iken tarihler düşük ve tarihte 5.0 ortalaması olan üç öğrenciden biriyim sınıfımda.Tarihi düşük olan sınıfta bu ilginin görülmesi normal. -Orada sınavlarda kanka oluyorlar deyimi de şudur aslında,lise sıralarından hepimiz geçmişizdir eminim ve lisede yaşanan olayları hepiniz bilirsiniz.Bir çeşit gruplaşma vardır.Birbirine çok bağlı olduklarını sanan arkadaş grupları zamanı gelince hiç konuşmadıkları adamlarla kan kardeşi olurlar,kopya isterler. Ben de bu durumda ceza kesmeyi çok seven biriyim.Kendi yakın arkadaşlarıma asla böyle bir şey yapmayacağım gibi tamamen sevmediğim diğer sınıf arkadaşlarıma böyle davranırım.Gayet iyi bir arkadaş çevremde var sınıfta hiçte ezilen veya sevilmeyen biri olmadım. Ha dersen sende taş attığın gruplaşmanın içinde değilmisin.Evet içindeyim bu yüzden istediğiniz lafı sokabilirsiniz ama kopya topiğinin böyle bir tartışmaya dönüşmesini istemem. Aslında hata bende yukarıdaki yazıyı yazmamalıyım.Kopya kötüdür,kişinin kendini kandırmasıdır.Benim orada ":P,:D" gibi smileylerle bunu yazmam gerçekten seviyesizce durmuş,bende başkasının yerinde olsam aynı şeyleri düşünürdüm,özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 bazen(aslında her zaman :p ) insanın içinden ders calısası gelmio.işte o zamanlarda kopya tek kurtarıcımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ayar vermeyi başarabilse ne ala.. lakin yontulmamış kütük parçası gibi milletin ayağına dolaşıyor sadece.. ithalat ihracat yapmıyorum da marangozhanem var.. yontalım seni bi.. de bi boka yara bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 lol, internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 (bkz. ben aptal degilim makine muhendisiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 said: "oha nette gezerken süper bir kalem buldum, hemen patiye gireyim fi tarihinden kalma bir topic i uplayayım ki herkes (s)övsün beni." said: şu yazıdan senin sınıfın eziği olduğunu, tarih sınavları hariç herkesin seni ezdiği kanısına varıyorum. ha nickindeki büyük-küçük harflerden de varılabilir tabi. said: bence o kalemleri sen ithal ediyorsun, yani reklam yapıyorsun. kahretsin yine varsayım oldu :( valla her yoruma ayar vermeye çalışmışsında asıl allah sana akıl fikir versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 hep kurtlar vadisi yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 UO oynadığın internet kafede, özel katta özel masan mı vardı? [ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:15 tarihinde, silencer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 kopya ticareti yapmak da zevkli bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar