Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kopya çekmek ...

Mavi

Öne çıkan mesajlar

• 3 yıl sonra ...
biz sınavlarda 5-6 kişi grup oluyoruz yan yana oturuyoruz yapıyoruz genelde.Az kopya çeken biriyim,Tarih'im vs. iyi olduğu için tüm sınıf 5 farklı tarih dersi yazılılarında benim kankam oluyor nedense :P bende onlara bir kankalık yapıp 1 doğru 1 yanlış cevap veriyorum,sene sonu görecekler,...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
...Tarih'im vs. iyi olduğu için tüm sınıf 5 farklı tarih dersi yazılılarında benim kankam oluyor nedense :P bende onlara bir kankalık yapıp 1 doğru 1 yanlış cevap veriyorum,sene sonu görecekler,...

şu yazıdan senin sınıfın eziği olduğunu, tarih sınavları hariç herkesin seni ezdiği kanısına varıyorum. ha nickindeki büyük-küçük harflerden de varılabilir tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda 2 kez yakalandım..biri bugünkü vizeydi

Napiim çincede çatır çutur okunmuyo..kitlenip kaldım kağıda okuyamadım bi türlü ..Hoca çaktı vaziyeti tabi..
Gelde anlat işin yoksa...

[ Mesaj 26 Nisan 2007, Perşembe - 18:02 tarihinde, trapt tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Chiptech

-Ortalaması 4.3 olan tüm okula göre %70 daha başarılı bir sınıftayım,özel sınıf.

-Sınıfın tarih dersleri dışında olan tüm dersleri 5 ortalama iken tarihler düşük ve tarihte 5.0 ortalaması olan üç öğrenciden biriyim sınıfımda.Tarihi düşük olan sınıfta bu ilginin görülmesi normal.

-Orada sınavlarda kanka oluyorlar deyimi de şudur aslında,lise sıralarından hepimiz geçmişizdir eminim ve lisede yaşanan olayları hepiniz bilirsiniz.Bir çeşit gruplaşma vardır.Birbirine çok bağlı olduklarını sanan arkadaş grupları zamanı gelince hiç konuşmadıkları adamlarla kan kardeşi olurlar,kopya isterler.

Ben de bu durumda ceza kesmeyi çok seven biriyim.Kendi yakın arkadaşlarıma asla böyle bir şey yapmayacağım gibi tamamen sevmediğim diğer sınıf arkadaşlarıma böyle davranırım.Gayet iyi bir arkadaş çevremde var sınıfta hiçte ezilen veya sevilmeyen biri olmadım.

Ha dersen sende taş attığın gruplaşmanın içinde değilmisin.Evet içindeyim bu yüzden istediğiniz lafı sokabilirsiniz ama kopya topiğinin böyle bir tartışmaya dönüşmesini istemem.

Aslında hata bende yukarıdaki yazıyı yazmamalıyım.Kopya kötüdür,kişinin kendini kandırmasıdır.Benim orada ":P,:D" gibi smileylerle bunu yazmam gerçekten seviyesizce durmuş,bende başkasının yerinde olsam aynı şeyleri düşünürdüm,özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
"oha nette gezerken süper bir kalem buldum, hemen patiye gireyim fi tarihinden kalma bir topic i uplayayım ki herkes (s)övsün beni."

said:
şu yazıdan senin sınıfın eziği olduğunu, tarih sınavları hariç herkesin seni ezdiği kanısına varıyorum. ha nickindeki büyük-küçük harflerden de varılabilir tabi.

said:
bence o kalemleri sen ithal ediyorsun, yani reklam yapıyorsun.

kahretsin yine varsayım oldu
:(

valla her yoruma ayar vermeye çalışmışsında asıl allah sana akıl fikir versin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...