Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Druid Fiziki özellikleri: 2.01m boy, 98 kilo.Esmer,yeşil gözlü. Ten renginde kulakları var :). YAkışıklı, genç bir ev druidi... 1978'de Belgrad ormanlarında doğdu. Annesi Nayt elflerin YoGi boyundan 3.druid, babası ise ormanda belgrad anlaşmasını imzalarken 3. druidle ilişkişkide bulunmuş(kısaca yiyişmiş:)) bir osmanlı devşirmesidir. Druid mağarada büyüdü. Ormanda hiç oxford olmadığından dolayı druid ilk öğrenimini Orman bakanlığına bağlı TEMA ilköğretimde yaptı. Yapılan sınavlarda başarılı olamyan druid, bir baltaya sap olamicağı için pis arkadaşlarıyla eşkiyalığa başladı. 7 leşi olan druid bu işleri bırakıp durulduktan sonra, "Taşı toprağı MaNa" diyerekten İstanbul'a göç etti. Unkapanında çaycılık yaparken Mahsun kırmızıgül tarafından keşfedildi. "MaNa sızım - haksızım" adlı şarkıyla ünlendi. 1994 yılında bir Sorceress ile evlendi. 2 çocuk babası...Ancak 2. çocuğun bir Paladine benzemesi Druidi kıllandırdı ve bir "Roar" çekerek Sorc.'a daldı, talihsiz kadın hayatını kaybetti. Bir süre hapiste yattı. Şimdilerde Eskişehirde bir grup gencin FRP oyununda yer alıyor.... Saygılar... Eleştirilerinizi bekliyorum....:)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hos, sevdim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 çocuklar nooludu?[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bilmem. onu da arkası yarın yapalım mı :)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 cocuklar sutcuden zaten salla onlari[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 baya iyi bunun gibi konular hakkında bi sitede yarısma vardı[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 link?[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost650 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hatırlamıyorum ya daha o zaman RoC vardı arthasla ilgili geyik 1. olmuştu[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katja Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 LVL'in forumlarınada yazmışlar 3-5 tane böyle hikayeler[hline]-I shall be your eyes- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tek kelime ile mükemmel öldüm gülmkten bravo[hline]ŞEREFİM YAŞAMIMDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ben bu hikayeyi daha önce bi yerde okumustum ?[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Ne biçim hikaye bu bi paladin yapmaz öyle şey.Kesin sorceres ona büyü yaptı[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Kötü. Çok kötü hemde. Ben ilk okuldayken daha güzel hikayeler yazıyordum. Komik de değil ki..[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 :) Eleştiri için teşekkürler. Ama 5dk içinde daha iyisi uydurulmuyo. "Geyik" olsun diye yazdım. Haklısın..Ama biras olsun gülümsemeni istedim :)[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 axe şaka yapıo galiba deilse de bütn shadowbane yazarları nerdeyse o şekilde konuşuo diim genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ehe. okudum tebessüm ettim. up :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 başta başarısız bi esiri denemesi zannedip sinirlendim(bolca var bunalrdan) ama okudukça rahatladım. komikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 İlginç ve hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ilginçte yeri burası değil bence bunun[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Sert çıkmışım, gereksiz olmuş :) Heralde yatağın ters tarafından kalkmıştım o gün.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Harika ya :D[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bunu yazan arkadaş zaten bizim okuldaki konuşmalarımızdan 2-3 kelime duyup bunları birleştirmeyi başarmış ilginç bi insan :) fantastik dünya ile ilgili hiç bişey bilmio aslında :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 teey tey zamanında Açtığımız topiğe bak sen. Süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 said: Ben ilk okuldayken daha güzel hikayeler yazıyordum. Böyle bi cümle kurduğuma inanmıyorum ya eheh. Ayrıca yazı çok kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Dedim bir an dynun,night elf druidini satisa mi çikardi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar