Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 lol süpermiş bu, ben görmemiştim iyi ki uplanmış. Bence de dursun bugün, sonra taşırım ben OSI'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Bu thread pepelek efsaneleri arasında yerini çoktan aldı.[hline]Ey yumurtaya can veren Allah yeşil biberi nasıl yarattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 said: Popeye, 25 Kasım 2002 03:02 tarihinde demiş ki: aslında osi bölümüne taşımak lazımda görmeyenlere okusun diye bi kaç gün dursun burda :) kedinin mesaji oldugu icin boyle bir torpil yapiyorsun tabi. hep diyorum bu forumda cifte standart var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2002 sanane len var işte çifte standart senin threadin olsaydı direk sallardım tabi osi bölümüne tırnaklarımıda gösterirdim hatta[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 lol pop u tanimiomusun dark , adam yalakaliktan olucek zaten.[hline]I am here in town to kick ass and chew bubblegum and i am all out of gum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Evet, çifte standart buraya kadar. Taşıyorum artık OSI'ye. Ema'nın olsaydı topic ilelebet bırakırdım burada ama Kedi'nin olduğuna göre taşıyabiliriz artık. Yalnız yeniden okudum, uzun zamandır bu kadar keyifli okuduğum başka bir topic yoktu herhalde. Arada uplamak lazım bunu =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2002 Darksun valla ingilterede kesilmiyo falan deme gecen cumartesi burda (amerika) bile kesildi iki ruzgar cikti diye. (ruzgar agaclarin kokunu sokse bile kesildiya sonucta) bilgisayarim yansaydi kafalarina yikardim amerikalarini ****lerin :) bu arada cok komedi bi olay heralde uzun zamandir hic usenmeden sonuna kadar okudugum ilk thread olsa gerek? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2002 canım o kadar da olur yani insaf fırtınada elektrik kesilmese asıl o zaman kafalarına yıkacak bir canın olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladin2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 bende karakedinin yaptigi gibi bir evi almistim.. Tom beni evin onune goturdu hide olmayi ogretti ve yikilana kadar sakin burdan ayrilma dedi.. ve devamli alistirma yap bas dur evi koymaya calis yoksa uyusursun dedi.. tam 9487239739287447 tik yaptim eve.. 10 kisi gelip basinda muıhabet ediyodu.. ben hidedim.. ev yikildi 2 3 sn yebir sok yasadim. toparladim ve Turk un gucunu gostererek adamlarin tam kafasina diktim evi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2002 ehe şanslıymışsın çünkü manyak elemanlar gelince evin yıkıldıgını anlıyamıyosun :) bi bakıyosun bi anda başka bi ev var orda heriflerde ping sorunu yok o yüzden noldugunu anlayamadan evi dikiyolar teyyy 2 kere ev kaçırdım öyle bi kere two story bi kerede small tower ne oldugunu bi anlamamıştım 1 sn geç koysalar ben koyucaktım ehe[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2002 Bunu öncedende okumuştum 1 saat önce bir arkadaş yolladı link olarak gene okudum blackcat in eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 eh bu topiğin uplanma zamanı gelmişte geçmiş bilem :-P[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 ehue ultimatr tarihinin en baba hikayelerindendir bu :)[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 eheh karakedi :) yalnız adama helal, saglam yürek varmıs. öle beklerken o koca yazıları nası yazmıs acaba, o sırada çökeydi ev harelde esas komedi o zaman olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Subat 2003 rule Bir efsane devam edio[hline]İnsan bu dünyaya bir kere gelir o yüzden UO yu bırak yaşamaya bak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martini Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2003 :tebrikz: En başından sonuna kadar kafamı kaldırmadan okudum helal valla kitap okuma isteği uyandırdı içimde, bu arada 18 saat beklemek!! ben olsam çoktaaaan uyurdum :)[hline]Balıklara ölüm!(Anlayan anladı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Dammed newbee[hline]...............................................................Şafak demiş 68 Kuzey Irak'a gidiyorum derken Ankaraya Genkur'a yolladılar zaten piskopat olmuşum.. Hasta etmeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 bir kez daha strikes back :D[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Laurelin Duilwen-Alliance of Light-Mix RebornUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 bu uplanmazsa ne uplanır.başka bişey ararken gördüm, okumadan edemedim.hastasıyız bu konunun.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oof oof okudum da, hakikaten şahaneymiş bu ya :)[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 valla iyiki de uplamışın arcane :) ben kaçırmışım bu topici pek bi eğlendim pek bi tebessüm ettim okurken. karakedinin eline sağlık! dikkatimi çekti bu da güzelmiş bu arada; said: Lixad, 08 Haziran 2001 23:39 tarihinde demiş ki: ......nede olsa üye sayısı 936 oldu okumuyanlar olabilir şiddetle tavsiye edilir. ;) [Bu mesaj OguzAmca tarafından 22 Temmuz 2004 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 :) [Bu mesaj OguzAmca tarafından 22 Temmuz 2004 13:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aeuaheuhae mükemmel yaaa[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cok ii abi ya bu arada aranıza yeni katildim..herkese selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 LOL nasil unuturum o gunleri, bende bir log cabini 15 saat bekledikten sonra tuvalete gittim 30 saniye, o sirada düsmüstü delirmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar