Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Son 6 aydır falan oyuna hiç bakmadım. Acaba hala oynayanlar bir yazabilir mi yeni olayları ? ÇOk merak ettim de :). Mesala RvR nasıl ? yeni class var mı ? Nerf'ler kimlerin canı kimlerin cananı oldu ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben bıraktım. Artık zevk vermiyor oyun. Catacombs alacağıma WoW alırım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wow denedim ben 2 ay önce rezil bi oyun, daoc oynuyan birinin wow oynaması acaip düşük bi orantı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: asdasd, 24 Mayıs 2005 21:45 tarihinde demiş ki: wow denedim ben 2 ay önce rezil bi oyun, daoc oynuyan birinin wow oynaması acaip düşük bi orantı... Ne sacma bi genelleme bu :) 2 yildan sonra WoWa gectim ve bircok kiside gecti. (dusundugunden cok fazla) Ama her oyun bayiyo bi zaman sonra degisiklik sart..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 SWG basligi altinda bir konuda bir kac soru sormustum. Ne yazik ki cevap veren olmadi, burda da sorayim. Cevaplarsaniz cok sevinirim. :D (Copy / Paste) Simdi bos zamanlarimda söyle bir takilacak bir mmorpg ariyorum. Bir iki sorum var: 1) Oyunun DVD versiyonunda coklu dil destegi var mi Ben almanya`dayim, burda almanca box alsam (sirf almanca satiliyor zaten), yüklerken ingilizce secebilir miyim? Ya da ingilizceyi netten indirebilir miyim? Anlayacaginiz gibi ingilizce oynamak istiyorum. 2) Oyundan az oynayarak da zevk alinabilir mi? Artik "char kasma" dönemleri cok bayiyor beni. Ayrica cok zamanim da yok. 3) En önemlisi hala yeterince oynayan var mi? Türk olmasi önemli degil, sunucularda adam olsun, rahat grup bulunsun, pazarlar bos olmasin yeter. 4) Özellikle düsük level`lar icin aktiviteler var mi? Olay düsük level da yaratik kes - level atladan mi ibaret? Olay high-end`de mi basliyor? Tesekkürler.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Zegna haklısın animistle öle öle baygınlık geldi,yeni char da yapamadım sıkıldım sonunda. Fakat bide şöyle bişey de vardı,Daoc bana Sanki çok iyi yazılmış karmaşık bir program gibi geliyor oyundan ziyade. Artifactiydi şeyiydi yok Ra'sıydı karmankarışık bisürü şey içinden çıkılmaz kombinasyonlar! Bide saatlerce kas kas bitmez bu meret. Bilgisayarım da biraz kasıyo du tam performans alamıyordum.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Az oynayarak zevk alirsin ama uodan gelmediysen :) Uodan gelen bizlerde genelde megolamanlik oldugu icin hep en iyisi olmaya kasiyoruz oda hardcore playing gerektiriyo ama sen kendine hirs yapmayip oynarsan gayetde guzel zevk alirsin :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 warlockla vampir yapılabilcek en büyük hataydı bence... zaten buffbot olayıyla para verin yada ortamda dolaşın 2-3 rp leechlersiniz belki denirken 2 rp 2 rp bu gidişle rr5 olcak bunlar diyip bu classları koydular ya para verin yada hiç vermeyin en iyisi dediler.. bıraktım tek başına 4 kişiyi alan 42 sorcererımı baktım tek vampir 3ümüzü birden kesiyo, warlock bi dotta matter resistim capliyken tamamen dolu sağlıklı adamı öldürebiliyo, gittim wowa açtım druidi heal over timelı ayı olarak geziom öyle mutlu mutlu :p[signature][hline]trees and i are one... Mirloth 31 Night Elf druid of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 US de nerf geldi warlocka ama hala uberlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Hib olsam bi vamp kasardim az kisinin oyandigi serverlarda cidden kal alirlar oyle mlee char olmaz olsun keza warlock cidden beter bi char ellerinin ayarlari yok resmen albiyon playerlari icin uzuldum yeni charlari bi bk a benzemiyor[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ben bu mantigi anlamiorum bi dot atio full hp adami goturuo. arkadasim solo dusunmeyin su oyunu dot yiyosan heallanirsin veya geberiosan purge lersin. ha hicbiri yoksa ne diim /release yapar bi daha warlock un campladigi yerden gecmezsin 1-2 saat warlockun uberliginden bahsediceginize bainshelere bakin. bizim serverda rr10 bainshee oldu warlock rr8 fln sanirim. neden cunku bainshee gruplarda kral warlock da ole ama 8vs8 de warlock "HEYO BEN BI warlock um " die bariz belli ettiginden ilk geberen onlar oluo[signature][hline]Bafbof - Buffer Shammy - Merlin Mid Ece - PvE Whore Sexiest Norse - Merlin Mid Svigt - Zephyri 15dk. yapan zihniyet beni Perfecter yapti - Merlin Mid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ahah zegna öyle deme warlock un dotunu hiç bir şey geçemez :) 15 mi 20 mi ne 150+ tick vuruyor ki 290 dot vurani da gordugum[signature][hline]Qui dedit beneficium taceat; narret qui accepit. Aepy rr5 drood Exc/Hib [Bu mesaj Curunir tarafından 12 Haziran 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla warlocklu mid grupları millete illallah dedirtiyo şu sıralar. hele kay serverindeki mid grupları stun + warlock pbaeyi kesfettiler ki warlock dot yanında sıfır kalır. ne relicleri geri alabiliyoruz ne frontierimizde ölmeden 2 adım atabiliyoruz :P[signature][hline]Qal 50 Armsman 9L1 Qalzzzz 50 Sorc 9L5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kendim warlockum die sülemiom güzel class :P lvl 48 de buffsız buffsız bolaşıodum bitane bufflı rr8 ml10 sorcerer aldım :P[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: asdasd, 13 Haziran 2005 09:58 tarihinde demiş ki: kendim warlockum die sülemiom güzel class :P lvl 48 de buffsız buffsız bolaşıodum bitane bufflı rr8 ml10 sorcerer aldım :P oooo warlocklar nerfin allahini yedi senin warlock senelik bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Nerfli halleriyle bile hala op'edlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: PiNg, 13 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: said: asdasd, 13 Haziran 2005 09:58 tarihinde demiş ki: kendim warlockum die sülemiom güzel class :P lvl 48 de buffsız buffsız bolaşıodum bitane bufflı rr8 ml10 sorcerer aldım :P oooo warlocklar nerfin allahini yedi senin warlock senelik bea bunu nerfli haliyle yaptım...[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar