Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

????Ne Zaman....???

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

sadece swg sitesi değil, diğer bütün siteler de kapalı şu an. yakında site için yeni sağlam bi server bulunduğunda yeni sisteme geçilicek çünkü. şu an eski server a fazla yük binmemesi için forumlar dışında hiç bi sayfa aktif değil, mmo siteleri, albüm, sözlük...[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Coldwind, 14 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
katkıda bulunan olursa eğer üyelerden, o dediğin günler kısa bir süre içinde gerçekleşir..

şey, allakhazam kadar olamasa da, gayet iyi olur. :)

ne gerekiyosa yaparız
ama türkçeye çevirme işini yapacak birini bulmalıyız
sorunum: ingilizce bişeyi okuduğumda yada duyduğumda anlayıp uygulayabiliyorum . AMA türkçeye çeviremiyorum işşallah o kadar garip bi sorun diildir...[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Sosyal ağlarda paylaş

badge ler için öyle hummalı bi çalışma yapılmasına gerek yok ki neden bu kadar dert ettiniz? eğer content badge lerindeki (theme parklar yani) quest lerin tam çözümlerinden bahsediyosanız, böyle bişeye pek gerek yok çünkü ekstra kolaylar. en kötü ihtimalle de 1 değil 2 kişi çok rahat geçilebilicek questler. ha ama eğer warren, death watch bunker, corellian corvette gibi zor bitirilen badge lerden bahsediyosanız, onlar için daha çok erken çünkü şu an bug ları var ve değiştirilcek çok şeyi var bu badge lerin, şu an yazıcağımız bi makale yakında outdate olucaktır yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...