RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abi çok üzülüyorum Paticik SWG sitesi tekrar ne zaman açılır yaw bi bilginiz varmı! :([signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sadece swg sitesi değil, diğer bütün siteler de kapalı şu an. yakında site için yeni sağlam bi server bulunduğunda yeni sisteme geçilicek çünkü. şu an eski server a fazla yük binmemesi için forumlar dışında hiç bi sayfa aktif değil, mmo siteleri, albüm, sözlük...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Abi açılsın açılmasınada.Önemli olan dönüşünün sağlam olması. Dönerken, allakhazam kadar sağlam ve kapsamlı bi site olmasını beklerim doğrusu... :)[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 katkıda bulunan olursa eğer üyelerden, o dediğin günler kısa bir süre içinde gerçekleşir.. şey, allakhazam kadar olamasa da, gayet iyi olur. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İnşallah bütün temennimizde o zaten.[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Coldwind, 14 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki: katkıda bulunan olursa eğer üyelerden, o dediğin günler kısa bir süre içinde gerçekleşir.. şey, allakhazam kadar olamasa da, gayet iyi olur. :) ne gerekiyosa yaparız ama türkçeye çevirme işini yapacak birini bulmalıyız sorunum: ingilizce bişeyi okuduğumda yada duyduğumda anlayıp uygulayabiliyorum . AMA türkçeye çeviremiyorum işşallah o kadar garip bi sorun diildir...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Gwindon ne garip aynısı bende de var hemen hemen :D İngilizce bir şeyi anlayabiliyorum ama cevap veremiyorum.Yanı Ingilizce cümle kuramıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
frenquit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 türkçeye çeviririm bol bol ben de ayıp yani çalmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Çalmak değil o yaa çevirmek. Badgeleri sitelerden aynen kopyalasakta ne fark eder bir yerde? :)[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hiç nası olsa aynı quest dimi?? o zaman ben quest toplamaya başlayimmi yapılacaksa???[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBullBursa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi toplayinda türkçe olarak badgelerin tam çözümlerini yazalım bence...[signature][hline]I'm fragmaster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 badge ler için öyle hummalı bi çalışma yapılmasına gerek yok ki neden bu kadar dert ettiniz? eğer content badge lerindeki (theme parklar yani) quest lerin tam çözümlerinden bahsediyosanız, böyle bişeye pek gerek yok çünkü ekstra kolaylar. en kötü ihtimalle de 1 değil 2 kişi çok rahat geçilebilicek questler. ha ama eğer warren, death watch bunker, corellian corvette gibi zor bitirilen badge lerden bahsediyosanız, onlar için daha çok erken çünkü şu an bug ları var ve değiştirilcek çok şeyi var bu badge lerin, şu an yazıcağımız bi makale yakında outdate olucaktır yani[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Pilotluğa oldukça meraklıyım. Biraz ilerledikten sonra pilotluk ile ilgili yardımcı döküman hazırlayabilirim (eğer yoksa)[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Immortalman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Bencede pilotlukla ilgili bir yazı çok iyi olurdu. bende pilotluğa çıok meraklıyım ama hakkında hiçbirşey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar