revhas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Jedi sız bir server heşey sıfır... tekrar newbie günlerini yaşıycaz... kimler katılır bize?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 deminki posttada yazmıştım.. ben her türlü eglenceye açığım... illa yeni bir server olması gerekmiyor bunun için. dışardan yardım almadan sadece kendi içimizde oynıyarakta eski newbie günlerdeki eglenceyi yakalayabilirz..[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
treadors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 beles olursa gelirim (babam oyun oynamama zaten kızıyo bi de bnn icin para verirsem oldurur beni) *!ben de SWG oynamak istiyorum*[signature][hline]Do you belive in fate İ belive And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda İ belive i have force in me but i can't use it When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben ben ben ben ben gercekten newbieyim :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya beyler infinity i yenimi acıldı rahat party bulurmuyum acaba eclipsede cok turk var diye girdim hunting icin group bulamıyorum gelsem oraya bulumuyum birde orda jedi felan cokmu eclipsede bir party bazen 3-4 jedi geliyor :([signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Düşünce güzel , ilk oynadığım zamanlar güzeldi gerçekten , herkes yabancıydı oyuna falan. Ama ben karakterime iki yıldır emek harcıyorum. Onu bırakıp da başka bir servera geçemem çünkü her zaman bu tip oyunlarda tek char kullanılmasından yanayım , ikisine bence emek harcamak zor. Ama baktım ki gerçekten iyi bir ortam yaratmışşsınız , gelir bakarım tabi.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 revhas ben böyle bi server a gelmek isterdim, newbielik zamanlarını tekrar yaşamak güzel olurdu ama bunun uğruna hayalet şehir gibi bomboş bi server a geçmek de istemem. ha eğer yeni açılmış ve nüfus potansiyeli olarak da iyi bi server olsaydı olabilirdi.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben varım. Yani kesin gelirim böyle bişey olursa.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 suan 5 kisi hazir :) biraz daha zorlasak bence 10 oluruz :) hem bole hepimiz aynı anda baslarsak belki gorev dagılımı da yaprız simdidden soyliyim sehir kurcaksak cok buyuk olmasin kasba buyuklugunde bir shuttle cantine ve hastane yete fazla apratmana bina zarar icie olsun hersey :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bencede zevkli olur ama deno haklı...[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Deno +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi rev bu fikir nerde çıktı ambrosio yemeklerimizde konuşuyorduk da acaba bir yerden swgden birileri ile bir ilişki içerisinde misin?? ayrıca seni aradım çünkü geri dönüyorum abi bir yandan wow bir yandan da swg takılacağım biraz zor olacak ama zaten sinomir 57 oldu o yüzden swg de yeni character yeni başlangıç yapacağım ve de kararımı verdim jedi olana kadar durmak yok ne dersin katılsana bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 deno+1 diyosunuda adam onlari silmeyin demiyoki baslamak guzel olmazmiydi diyor baslamak size kalmis birsey ki zaten ortada yeni server yok[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bizim gibi düşünen biçok kiş vardır bence belki offical forumlarda yandaş toplayabilirsek soe bu konuda bişey yapar[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of burning legion (level 54 paladin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mümkün olsa serverları birleştirecek hale gelmişken bi de yeni server? İmkansız.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar