Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir server açılsa kimler bizimle başlamak ister lütfen mesaj yazın... (düşünün jedi olmayan bir

revhas

Öne çıkan mesajlar

deminki posttada yazmıştım.. ben her türlü eglenceye açığım... illa yeni bir server olması gerekmiyor bunun için. dışardan yardım almadan sadece kendi içimizde oynıyarakta eski newbie günlerdeki eglenceyi yakalayabilirz..[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

beles olursa gelirim (babam oyun oynamama zaten kızıyo bi de bnn icin para verirsem oldurur beni) *!ben de SWG oynamak istiyorum*[signature][hline]Do you belive in fate
İ belive
And i belive that i will be a Master Jedi likeYoda
İ belive i have force in me but i can't use it
When you see the light in the future there will be a jedi and that jedi will be me
And never turn your lights of that is the way that goes to the dark side.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşünce güzel , ilk oynadığım zamanlar güzeldi gerçekten , herkes yabancıydı oyuna falan. Ama ben karakterime iki yıldır emek harcıyorum. Onu bırakıp da başka bir servera geçemem çünkü her zaman bu tip oyunlarda tek char kullanılmasından yanayım , ikisine bence emek harcamak zor. Ama baktım ki gerçekten iyi bir ortam yaratmışşsınız , gelir bakarım tabi.[signature][hline]Deno O'Connor - Eclipse - FrF

Sosyal ağlarda paylaş

revhas ben böyle bi server a gelmek isterdim, newbielik zamanlarını tekrar yaşamak güzel olurdu ama bunun uğruna hayalet şehir gibi bomboş bi server a geçmek de istemem. ha eğer yeni açılmış ve nüfus potansiyeli olarak da iyi bi server olsaydı olabilirdi.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

suan 5 kisi hazir :) biraz daha zorlasak bence 10 oluruz :) hem bole hepimiz aynı anda baslarsak belki gorev dagılımı da yaprız simdidden soyliyim sehir kurcaksak cok buyuk olmasin kasba buyuklugunde bir shuttle cantine ve hastane yete fazla apratmana bina zarar icie olsun hersey :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

abi rev bu fikir nerde çıktı ambrosio yemeklerimizde konuşuyorduk da acaba bir yerden swgden birileri ile bir ilişki içerisinde misin?? ayrıca seni aradım çünkü geri dönüyorum abi bir yandan wow bir yandan da swg takılacağım biraz zor olacak ama zaten sinomir 57 oldu o yüzden swg de yeni character yeni başlangıç yapacağım ve de kararımı verdim jedi olana kadar durmak yok ne dersin katılsana bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...