Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bir oyuncuya (class seçiminde) istediğim skillclass'ı nasıl verebilirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 .events +class_hede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hmm yaptıracaksın ama istediğin class verilecek nasıl bir seçim olacak. Bak bunun için arsivde bulunan ırk ve class scriptlerini kullanabilirsin oradan bakıp nasıl yapacağını anlarsın zaten tabi script okuyabiliyorsan.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bi ara db source'den çekmiştim ama geçti gitti. Benim istediğim spheretables.scp 'de skillclass 0 var.Diyelim bende skillclass 1 yaptım ve max.skill stat'ı ayarladım. Player'lara o skillclass'ı uygulamam için mesela On=1 src.skillclass 1 atıyorum. Burdaki komut ne olcak?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Aynen oyle olacak :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ne guzel iste kendi sorunu cevaplamissin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game.. so, Forget the name... Play the Game.. Kendimi öldürüp intihar süsü vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ben denedim console'de hata verdi ama dur bidaha bakam :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kullandigin versiona bagli, 99'larda skillclasslar event haline geldi sanirim. 55i turevi kullaniyorsan oyle ama, skillclass zaten bir tane, yenisini verirken eskisini almak gibi bir olay yok event gibi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 evet 55i'de [skillclass x] şeklinde kullanılıyor. bir defname verip o şekilde vermeyide deneyebilirsin. src.skillclass name gibi.[signature][hline]Sevmek yarı ölmektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Yaf diyorum eminim src.skillclass'tı yapıyorum console'de hata meğer spheretables.scp'de [skillclass 1] diye definition vermemişiz :) Tekrar özür diliyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_GaRGoYLe_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 İki saat oldu race/class sistem arıyorum sitelerde tek tek :) Neyse artık scripte başlıyayım. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 peki src.skillclass 1 i verdikten sonra adama skillclass 0 silinicekmi ben mage ksamasisini istemiyorum meslea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 event gibi değil, skillclass'lar verilmiyor, bir kişi için skillclass belirleniyor. set skillclass 1 dediğin zaman o kişinin skillclassı 1 olur başka skillclasslardan kopar :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar