Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıra bekleme olayı ?

NeshiR

Öne çıkan mesajlar

ohaa abi bu nedir yaa !!! yani adamın keyfini beklicez haa ! biraz zor bence adam çıkarmı WoW gibi bi oyundan. Bide oyunu sipariş ettim haa. Ee ozaman oyuna ben girersem birdaha hiç çıkmam 24 saat 1 hafta 1 ay hatta 1 yıl bilgisayarımı açık bırakırım. bu ne yaa :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 21 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
wowu hiçbişeye değişmem bu sorunlar iddaya girerim ortadan kalkacak

gel girelim :) , blizzarda oyunculardan tepki gelmedii sürece, blizz çok çaba sarfetmiecek, zaten oyuncularının 1/10 i kalsa adamlar ömrü boyunca yetecek kadar para kırar.
Arkadaşlar böle adamların her yaptına geçer, blizz naapsa helaldır demeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elladan, 21 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki:
said:
Engin2, 21 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki:
wowu hiçbişeye değişmem bu sorunlar iddaya girerim ortadan kalkacak

gel girelim :) , blizzarda oyunculardan tepki gelmedii sürece, blizz çok çaba sarfetmiecek, zaten oyuncularının 1/10 i kalsa adamlar ömrü boyunca yetecek kadar para kırar.
Arkadaşlar böle adamların her yaptına geçer, blizz naapsa helaldır demeyin :)
ben oyuncular tepki vermesin demiyorum elbette oyundaki sorunların bildirilmesi lazım blizze ama kalkıpda bunun için oyunu bırakacak değilim her yeni oyunda ilk başta böyle sorunlar olur, önemli olan bunların ilerde olmaması...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kore betada 1000+ sıra görmüştüm dedim bari bi kahve yapayım. Kahvemi yapıp geldiğimde oyunda ve AFK modundaydım :)
O kadar dert etmeyin sırayı çok çabuk geliyor sıra. Çabuk gitmese ne olur sanki UO daki gibi sürekli girmeye çalışmıyorsunuz ki kendisi sırası gelince giriyo alt+tab çok işe yarar öyle durumlarda :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
the-end, 29 Ocak 2005 18:51 tarihinde demiş ki:
betada varmı şuan sıra bekleme, varsa ne kadar sürüyo?

betada bugün girdim 120 civarı bi sıra vardı 30 saniyede falan sıra geldi ne çok çıkıyolar oyundan yaw sevmediler galba :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)

[Bu mesaj Mirluin tarafından 29 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 22 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Bu arada herkes Blizzard'ın deli para yaptığını söylüyor da, bunun için tamamen bir tartışma söz konusu.

4 yıla yaklaşan bir emek (bütün çalışanlar) + backbone + serverlar vs.
Blizzard'ın hala borcu olduğunu söyleyenler bile var.
lol oyun daha çıkmadı ki :) hele bi oyun çıksın ilk beleş ay geçsin. 2.ayda kara geçerler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...