NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar çok merak ettim, siz hep bahsediyorsunuz sıra beklemek zorunda kalıyorum filan diye ! İşte bu olay nasıl bişey yani emekli mağaşı sırası bekler gibi bekliyormusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 aynen öle birilerinin çıkmasını bekliyorsun ve kaçıncı sradaysan millet çıkcıkta sara sanada geliyor :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ohaa abi bu nedir yaa !!! yani adamın keyfini beklicez haa ! biraz zor bence adam çıkarmı WoW gibi bi oyundan. Bide oyunu sipariş ettim haa. Ee ozaman oyuna ben girersem birdaha hiç çıkmam 24 saat 1 hafta 1 ay hatta 1 yıl bilgisayarımı açık bırakırım. bu ne yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 level 45 im ve son derece baydim oyundan yani 121 kisilik sira 5 dakkada eriyor.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 yok fazla sorun olmuyor.Hele EU server'i acılsın bu gibi sorunların kalkıcağına inanıyorum.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeshiR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 İnşallah yaa, böyle olacağını bilseydim MatriX Online'ı alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 wowu hiçbişeye değişmem bu sorunlar iddaya girerim ortadan kalkacak[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Arkadaşlar, oyunu durmadan 24 saat oynarsanız, baymanız normal bence. Oyun çok fazla farklılık göstermiyor sonuçta.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: Engin2, 21 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: wowu hiçbişeye değişmem bu sorunlar iddaya girerim ortadan kalkacak gel girelim :) , blizzarda oyunculardan tepki gelmedii sürece, blizz çok çaba sarfetmiecek, zaten oyuncularının 1/10 i kalsa adamlar ömrü boyunca yetecek kadar para kırar. Arkadaşlar böle adamların her yaptına geçer, blizz naapsa helaldır demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 helaldir...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 helal helal 1-2 kişi ağlıyor diye bende ağlıcak değilim demi?[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 said: elladan, 21 Ocak 2005 23:43 tarihinde demiş ki: said: Engin2, 21 Ocak 2005 18:05 tarihinde demiş ki: wowu hiçbişeye değişmem bu sorunlar iddaya girerim ortadan kalkacak gel girelim :) , blizzarda oyunculardan tepki gelmedii sürece, blizz çok çaba sarfetmiecek, zaten oyuncularının 1/10 i kalsa adamlar ömrü boyunca yetecek kadar para kırar. Arkadaşlar böle adamların her yaptına geçer, blizz naapsa helaldır demeyin :) ben oyuncular tepki vermesin demiyorum elbette oyundaki sorunların bildirilmesi lazım blizze ama kalkıpda bunun için oyunu bırakacak değilim her yeni oyunda ilk başta böyle sorunlar olur, önemli olan bunların ilerde olmaması...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben kore betada 1000+ sıra görmüştüm dedim bari bi kahve yapayım. Kahvemi yapıp geldiğimde oyunda ve AFK modundaydım :) O kadar dert etmeyin sırayı çok çabuk geliyor sıra. Çabuk gitmese ne olur sanki UO daki gibi sürekli girmeye çalışmıyorsunuz ki kendisi sırası gelince giriyo alt+tab çok işe yarar öyle durumlarda :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bu arada herkes Blizzard'ın deli para yaptığını söylüyor da, bunun için tamamen bir tartışma söz konusu. 4 yıla yaklaşan bir emek (bütün çalışanlar) + backbone + serverlar vs. Blizzard'ın hala borcu olduğunu söyleyenler bile var.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the-end Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 betada varmı şuan sıra bekleme, varsa ne kadar sürüyo?[signature][hline]There is a war going on..; No one is young any more... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mozcan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben daha gormedim ama varmıs bana denk gelmedi simdiye kadar high population olan pvp6 da oynamama ragmen[signature][hline]True Love is like a ghost, Everyone talks of it but few have seen it........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 su an bekliyorum, tam bir sacmalik en sinir oldugum sey !! nubula ba uo oynarkende bole beklerdik eger bole bir sorun olursa fiyasko olur !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Sıra var ama oyle abartacak bi durum yok...[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: the-end, 29 Ocak 2005 18:51 tarihinde demiş ki: betada varmı şuan sıra bekleme, varsa ne kadar sürüyo? betada bugün girdim 120 civarı bi sıra vardı 30 saniyede falan sıra geldi ne çok çıkıyolar oyundan yaw sevmediler galba :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal) [Bu mesaj Mirluin tarafından 29 Ocak 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: Gangren, 22 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Bu arada herkes Blizzard'ın deli para yaptığını söylüyor da, bunun için tamamen bir tartışma söz konusu. 4 yıla yaklaşan bir emek (bütün çalışanlar) + backbone + serverlar vs. Blizzard'ın hala borcu olduğunu söyleyenler bile var. lol oyun daha çıkmadı ki :) hele bi oyun çıksın ilk beleş ay geçsin. 2.ayda kara geçerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 cikmadi mi ? biz neyi oynuyouz peki?[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Alla Alla ben sıra olayına filan rastlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Fazla heycan yapıyorsunuz :) Bütün çıkış dönemlerinde hep aynı sorun oldu ve 2-3 günde düzeldi. Aynı sıra sorununu FB başladığında 2 gün çekmiştik sanırım. Yine böyle olucak ve düzelicek :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Sıra beklemek bi sorun değil oyunun parçası. High population serverlarda prime time larda sira beklenir.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ewt ewt sorun degil max 2 dk bkliyosun np .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar