Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanaris Civarı Alliance için griffon varmı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gadgetztan horde şehri diilmi geçen kapısına gittim damsız almıyoruz dediler bi de dövdüler üstüne :([signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
Mesaj tarihi:
Gadgetzan nötr bir şehir ve hem Horde, hem de Alliance için Flight Point var.
Sadece şehire girdiğinde, karşı tarafa saldırma, yoksa guardlar da sana saldırır.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Mesaj tarihi:
alyanslar dalıo valla guard falan dinlemeyip

tanaris de AH dan item sattım ya, ne yalan söyliyim böyle level atlamış gibi hissettim, acaip bi deneyimdi hehe.[signature][hline]comand falied
Mesaj tarihi:
ben de yarı fiyatına lightforge belt almıştım, hırt şamanın biri koymuştu belli ki..

hırtlarla barış ve uyum içinde yaşayabileceğimizi gösteren şehirlerden biri gadgetzan, goblinlerden öğrenecek şeyleri var iki tarafın da.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
valla goblinden şahsen ticarı tiyolar alabilirim de barış ? hiç sanmıyorum hehe
öyle cin duruyolar ki arkamı döndüğüm anda dinamiti pantolonuma sokup patlatacakmış gibi bi sırıtışları var hehe
zaten az goblin kesmedik venture co. vs...

valla iş tanarise gelince, barış konusunda alliance lar sabıkalı.tanaris de son 10 uğrayışımda 1 kez bile elim popomda gezmediğimi hatırlamıyorum.bi de zerg gibi kalabalıksınız kardeşim BL de, bölünerek mi çoğalıyorsunuz nedir hehe[signature][hline]comand falied
Mesaj tarihi:
arcane o dedigin everlookta cok yapiyoruz ozellikle sap atiyorum salaklar saptan cikinca daliyo direk goblinlerle daliyorzu birde 4 5 rogue toplanip direk dalip vanish basiyoruz sonra hehe[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day.
Mesaj tarihi:
Ulen pis horde bi firsatta da aglamayin be :P

Ben de vakti zamaninda Gadgetzan'da cok genklendim serefsiz ud mageler tarafindan, her iki taraf da yapiyor bunu kardesim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 15 Haziran 2005 06:21 tarihinde demiş ki:
arkamı döndüğüm anda dinamiti pantolonuma sokup patlatacakmış gibi bi sırıtışları var hehe

o goblin fishing pole muesseseden[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
haa ben orda Horde için boss griffon master dan tırsmışım demekki ondan girmemişim dövmemişler o zaman beni holey :D dün gece açtım griffonu teşekkür[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada.
  • Yeni Oluştur...