Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanaris Civarı Alliance için griffon varmı ?

Bleeding

Öne çıkan mesajlar

ben de yarı fiyatına lightforge belt almıştım, hırt şamanın biri koymuştu belli ki..

hırtlarla barış ve uyum içinde yaşayabileceğimizi gösteren şehirlerden biri gadgetzan, goblinlerden öğrenecek şeyleri var iki tarafın da.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

valla goblinden şahsen ticarı tiyolar alabilirim de barış ? hiç sanmıyorum hehe
öyle cin duruyolar ki arkamı döndüğüm anda dinamiti pantolonuma sokup patlatacakmış gibi bi sırıtışları var hehe
zaten az goblin kesmedik venture co. vs...

valla iş tanarise gelince, barış konusunda alliance lar sabıkalı.tanaris de son 10 uğrayışımda 1 kez bile elim popomda gezmediğimi hatırlamıyorum.bi de zerg gibi kalabalıksınız kardeşim BL de, bölünerek mi çoğalıyorsunuz nedir hehe[signature][hline]comand falied
Sosyal ağlarda paylaş

Ulen pis horde bi firsatta da aglamayin be :P

Ben de vakti zamaninda Gadgetzan'da cok genklendim serefsiz ud mageler tarafindan, her iki taraf da yapiyor bunu kardesim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...