Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tanaris Civarı Alliance için griffon varmı ?[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eradicator Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gadgetzan mı ne öle bi şehir var işte onun guneyinde hemen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gadgetztan horde şehri diilmi geçen kapısına gittim damsız almıyoruz dediler bi de dövdüler üstüne :([signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Gadgetzan nötr bir şehir ve hem Horde, hem de Alliance için Flight Point var. Sadece şehire girdiğinde, karşı tarafa saldırma, yoksa guardlar da sana saldırır.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 alyanslar dalıo valla guard falan dinlemeyip tanaris de AH dan item sattım ya, ne yalan söyliyim böyle level atlamış gibi hissettim, acaip bi deneyimdi hehe.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ben de yarı fiyatına lightforge belt almıştım, hırt şamanın biri koymuştu belli ki.. hırtlarla barış ve uyum içinde yaşayabileceğimizi gösteren şehirlerden biri gadgetzan, goblinlerden öğrenecek şeyleri var iki tarafın da.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla goblinden şahsen ticarı tiyolar alabilirim de barış ? hiç sanmıyorum hehe öyle cin duruyolar ki arkamı döndüğüm anda dinamiti pantolonuma sokup patlatacakmış gibi bi sırıtışları var hehe zaten az goblin kesmedik venture co. vs... valla iş tanarise gelince, barış konusunda alliance lar sabıkalı.tanaris de son 10 uğrayışımda 1 kez bile elim popomda gezmediğimi hatırlamıyorum.bi de zerg gibi kalabalıksınız kardeşim BL de, bölünerek mi çoğalıyorsunuz nedir hehe[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 arcane o dedigin everlookta cok yapiyoruz ozellikle sap atiyorum salaklar saptan cikinca daliyo direk goblinlerle daliyorzu birde 4 5 rogue toplanip direk dalip vanish basiyoruz sonra hehe[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Nerf!!11![signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ulen pis horde bi firsatta da aglamayin be :P Ben de vakti zamaninda Gadgetzan'da cok genklendim serefsiz ud mageler tarafindan, her iki taraf da yapiyor bunu kardesim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arcane, 15 Haziran 2005 06:21 tarihinde demiş ki: arkamı döndüğüm anda dinamiti pantolonuma sokup patlatacakmış gibi bi sırıtışları var hehe o goblin fishing pole muesseseden[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 haa ben orda Horde için boss griffon master dan tırsmışım demekki ondan girmemişim dövmemişler o zaman beni holey :D dün gece açtım griffonu teşekkür[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 aha benı gadgetzanda bir mage goblin control blbla ile dışarı çıkarıp kesmişti hehe aşmış adamın hali başka oluyor :P[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar