Everman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 aşik oldum sanirim aa. sesi güzel . tarzi harika olmasa bile şarkilarini beyendim . ablam şok olmuş şekilde sen böle şeler dinler miydin die bana bakio :) . ünlenmeden önce sanirim punk filan takilan biri imiş . bakalim 1 sene sora britney gibi olcak mi . bu arada ben böle her çikan güzel müzisyeni güzel die beyenmiyorum ilk defa oldu . şu ana kadar hepsinden nefret etmiştim, britney,shakira, no doubt, pink vs vs . ama bu farkli aaaaahhh dünyanin en güzel insani yani bana göre liv tyler in uzun süren tahtini yikti beraberinde beni de ah avril :P
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 bana da oldu 1,5 ay once aynı sey baka baka gecio üzülme...şimdi cok yawsak gelio kız bana...[hline]SATILIK CiLLOP GiBi ELEKTRO GiTAR[indirim yaptım]
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 valla ben de gördüm hastası oldum, "complicated" pek açmadı ama fena da değil. kendi çalması ve yazması itibariyle britney ile falan kıyas edilmesi yanlış olur. yani gidip bateri felan çalsaydım yanında hiç fena olmazdı ;)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 bu konuda katılıorum...hatta ben bole kız bulup grup kurdugumu faln hayal etmiştim..gerisini ananrısnız işte =)[hline]SATILIK CiLLOP GiBi ELEKTRO GiTAR[indirim yaptım]
jankis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 p.s. : bilmeyenlere 17 yaşında[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 kesinlikle yanındaki tipsizlerden biriyle yer değiştirmem gerek :)[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 neyse halledebildim sonunda, bayanımız bu, web sitesi de bu [Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2002 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sam tarafından 01 Eylül 2002 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yaw cıkmamı ama bilmeyenlere soliim sarı saçlı mawi gozlu 17 yasında punk takılıo tatlı mı tatlı bi bayandır kendisi =) ayrıca gitar çalışırken arkadan gelen kısık volume lu sesi baya bi motive eder...[hline]SATILIK CiLLOP GiBi ELEKTRO GiTAR[indirim yaptım]
Everman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 inanilmaz yaaa kafayi yiyorum abi dehşet gzel :) liv tyler i kendimi bildim bileli seviodum bu yerini aldi onun yani çok ilginç 1.5 ayda geççek gibi diil deamon ben sevdim mi tam severim :P
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 efenim onun yerine şöyle yanar döner bir kim smith, daha sora şöyle yemek üstüne bir christina karembeu, sorada hazmetmemiz için bir jennifer lopez/anniston combosu alıoruz ondan sora bakın şu davul üstüne donuyla oturan kıza gerek kalıo mu ? ha ben hala açım diyenlere bide sky lopez[tanımayanlar ölsün :p][hline]5. aşamaya gelene kadar, ayıya dayı diyecen...bu kadar ! -Meph
Everman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 davul üstüne donuyla mi oturuyo ki avril ? britney e laf filan atmiş çünkü sokağa sütyenle çikio ben öle diilim filan die ? arti ben kizin suratiyla ilgileniyorum jen'in poposu beni enterese etmio hiç ama hiç
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2002 banada çok şirin geldi o kız ama ne bileyim britney gibi deil hakeden bu başka güzel :) şarkılarınıda beğendim[hline]S.E.N.K.O.: Synthetic Electronic Nocturnal Killing Organism
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2002 İlk gördüğümde bu kızda iş var dedim, gitti mtv en iyi yeni sanatçı ödülünü aldı, eh olsun o kadar.. Hem güzel, hem de kendi türünde çok sağlam müziği.. Yani dinlediklerim içerisinde. ;) PS: Bu arada sitede ana sayfanın ortasına onlarca resimden bula bula koydukları iğrenç resmi kınıyorum.[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2002 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 said: Everman, 01 Eylül 2002 18:14 tarihinde demiş ki: aşik oldum sanirim aa. sesi güzel . tarzi harika olmasa bile şarkilarini beyendim . ablam şok olmuş şekilde sen böle şeler dinler miydin die bana bakio :) . ünlenmeden önce sanirim punk filan takilan biri imiş . bakalim 1 sene sora britney gibi olcak mi . bu arada ben böle her çikan güzel müzisyeni güzel die beyenmiyorum ilk defa oldu . şu ana kadar hepsinden nefret etmiştim, britney,shakira, no doubt, pink vs vs . ama bu farkli aaaaahhh dünyanin en güzel insani yani bana göre liv tyler in uzun süren tahtini yikti beraberinde beni de ah avril :P cok $irin bi kIz.. yuzu cok harika.. ama cok kIsa[hline]Geem[?]
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2002 said: GeeM, 10 Eylül 2002 16:00 tarihinde demiş ki: said: Everman, 01 Eylül 2002 18:14 tarihinde demiş ki: aşik oldum sanirim aa. sesi güzel . tarzi harika olmasa bile şarkilarini beyendim . ablam şok olmuş şekilde sen böle şeler dinler miydin die bana bakio :) . ünlenmeden önce sanirim punk filan takilan biri imiş . bakalim 1 sene sora britney gibi olcak mi . bu arada ben böle her çikan güzel müzisyeni güzel die beyenmiyorum ilk defa oldu . şu ana kadar hepsinden nefret etmiştim, britney,shakira, no doubt, pink vs vs . ama bu farkli aaaaahhh dünyanin en güzel insani yani bana göre liv tyler in uzun süren tahtini yikti beraberinde beni de ah avril :P cok $irin bi kIz.. yuzu cok harika.. ama cok kIsa[hline]Geem[?] eehhe adama bak buldu da kısa diyo :p[hline]Mies del dolor Tu fruto creció En helada tierra de pesar Cuando muera la luz La noche invernal Vendrá
Caine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Lavunya delikanlıyı bozar... nez dururken sirinlik mirinlik de neymis..pehheeee...geciniz.. nerde Nez cemaati bakim yıkın su threadi bunların basına...[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 nez kim yaa.. sen onun agzIna baktIn mI hic.. di$ler irenc yaa arasIndan kamyon gecio[hline]Geem[?]
Caine Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2002 pasam sen de tom cruise'un kopyasısın galiba:) hatta hey girldeki son habere gore j.lopezle kornikova senin icin birbirlerine girmisler?[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
Sam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 nez de kimmiş avril bacımız varken, birine dünyanın yarısı tapıyor diğerine dünyanın ikiyüzde biri :-p[hline]Uncle Sam needs YOU! For Justıce, for Freedom and Mom's Apple Pıe.
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 okadar makyajI bende yaposam banada asIk olursunuz![hline]My Eyelids Sink Into The Blackened Canvas Where The Dreams Are Painted
Caine Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 avril de gel kızım beee..avril de gel beee...kosss beee...hadi beee...son 400'un tekisin sen... p.s. nez beyaz bayrak ayna atıdır o ayrı:)[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis...
GeeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Guzelligi gotun yarI capIyla dogru orantIlI olan insanlarI sevmiorum[hline]Geem[?]
Othranx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 ehhe bu da güzelliğinle zekanın çarpımı 1 e eşittir gibin oldu(gameshoW) gene nostalci yaptım eheh ya bende hasta oldum kıza ne zmn çıksa televisyonaa yapısıom eheh:)[hline]Çünkü dosluk bulunması kolay bir cevher değildir dedim ya, bulunsa bile olgunlaşması bütün bir çağ sürebilir.Daha da kötüsü gerçek dostların diğerlerinden ayrılması için kanla,ateşle,yıkımla,ölümle,binbir emekle,sonsuz zorlukla sınanması gerekir.Tıpkı demir işlemek,çelik elde etmek gibidir bu.Koca bir fırının içinde tüm o demir cevheri ölümüne bir ateşle yakılır,eritilir.İşe yaramayan cürüf akıp giderken , geriye kıymetli çelik parçaları direnir,akkor halinde geride kalıp, pırıl pırıl ışıldayarak kendilerini belli ederler.
Everman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2002 said: GeeM, 12 Eylül 2002 13:23 tarihinde demiş ki: Guzelligi gotun yarI capIyla dogru orantIlI olan insanlarI sevmiorum[hline]Geem[?] işte bu nefret ettiiim türk abazalari hakkinda düşündükllerim budur .
Öne çıkan mesajlar