Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uo Bittimi ( Bence Evet )

Manloth

Öne çıkan mesajlar

Uzunca bir aradan sonra paticiğin tekrar online olaması sevindirici.

Neden böyle bir başlık açtığımı merak edenler olursa onlarada açıklama yapayım hemen. Yurdum insanının ısrarla Ultima Online'ın peşinden koşmasına bir anlam veremediğim içindir.

Uo Neden Bitti: Eski sunucuların Slyveria, Rol, Quaxis, Hg, Snn gibi köklü bu oyundan ve en azından dilinden anlayan sunucuların tamamen veya kısmen kapanmış olması.

Sphere yöneticilerinin Teot gibi bir programa çözüm üretmek için bir çabasının olmaması aksine koruma programını para ile vermeye çalışması.

Ultima Online türü MMORPG oyunların oldukça artması. Bkz. Wow, Ko, L2 vs

Hiç bir host firmasının bu kadar bant genişliği kullanan bir oyuna host hizmeti vermeye yanaşmaması. ( zaten ultima online kendisine hiç bir zaman sponsor bulamamış bir oyundur )

Ultima online'ın bitiş sebepleri bence bunlardır.

PS: Teot tarzı programların sphereserver yapımcıları dışından biri tarafından yapıldığına da inanmıyorum.

Sizde artık Uo sayfasını kapatıp geçmişin bir yerinde bırakın gitsin uğraştığınıza değmez...

Saygılar[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Sosyal ağlarda paylaş

Boş hayaller peşinde koşmak istiyorsanız buyrun pist sizin istediğiniz kadar turlayın...

Aradan biraz daha zaman geçtikten sonra sizde benim gibi düşünmeye başlarsanız bu beni sevindirir :)

Oyunu yaşatmak istiyorsunuz güzel ama oyunun yaşamaya niyeti yok.[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 04 Haziran 2005 13:11 tarihinde demiş ki:
Boş hayaller peşinde koşmak istiyorsanız buyrun pist sizin istediğiniz kadar turlayın...

Aradan biraz daha zaman geçtikten sonra sizde benim gibi düşünmeye başlarsanız bu beni sevindirir :)

Oyunu yaşatmak istiyorsunuz güzel ama oyunun yaşamaya niyeti yok.

Ya kac kez aynı topıc acıldı dıyor yukaradakı mesaj sana sen hala oldumu olmedımı dıyosun ..tamam oldu bıttı hadı uzatma artık..[signature][hline]Nereghal Catviezel....

Nothing is real But pain now...

MSN:[email protected]...
Sosyal ağlarda paylaş

Peki arkadaşım uzatmıyorum. Kaç kere açılıp açılmadığı beni pek ilgilendirmiyor. Burası bilgilerin görüşlerin paylaşıldığı bir yer. Daha önceki konulara katılmadım bunlarda benim fikirlerim! Uzatıp uzatmamak benim değil sizin elinizde YAZMAZSINI olur biter..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thelegbra, 04 Haziran 2005 13:12 tarihinde demiş ki:
pencerenin köşesindeki X butonuna basmak bu kadar mı zor? neden kafa şişiriyorsunuz?

+1

uo bitmedi,ve böyle bir kitle olduğu sürecede uzun sürede bitmez.ayrıca uo birtek sphere demekde değil.teot vs. vs. runUO'da çalışmıyor bilindiği üzere,runUO sphere kadar bant yemiyor.sphere'in ömrü çok uzun olmayabilir ama runUO'nun ömrü oldukça uzun.[signature][hline]Lucas

Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki:
taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..

[Bu mesaj Lucas tarafından 04 Haziran 2005 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lucas bende tam runuo dan bahsetcektim

ya Madem uo bitti diyorsunuz Age of shadows Exp packli serverlarda oynayın ozaman konuşun

uo bitmişmiş hadi ordan
[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları

[Bu mesaj Erutan tarafından 04 Haziran 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

OFF ALLAHIM şunlara bak yaaa çok biliyorlarmış gibi runuo nun ömrü az diyosun OHA ya! bu nasıl bir zihniyettir

Runuoda sonu gelmeyen bi item döngüsü var Ama Sphere da En fazla mitril yada valorite + 15 giyebiliyorken Runuoda tercihe göre değişen + lar - ler le dolu bi item giyebiliyorsun BILIP BILMEDEN KONUŞMAYIN ŞIPIR RULZ Falan diye adamın sinirini bozmayın[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

runUO'da güçlülük kişiden kişiye değişiyor,runUO gerçekten muhteşemn bir döngü'ye sahip.ama sphere ? bir kişi tüm craft skillerini kasıp kimseye ihtiyacı olmadan paşalar gibi oynuyabiliyor.ama runUO ?

bence runUO daha uzun bir zaman taht'tan inmez.heleki şu aralar nebula'nın runUO'ya yönelmesiyle player kitleside hızla artıyor.[signature][hline]Lucas

Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki:
taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşınların mesajını okumadım...ama bence runuo sphereye alışmış biri için iğrençtir..mesela ben...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

TAAAA ilk uo rönesans ı oynayan insanlar bu oyun hakkında ne kadar sağlıklı açıklama yapabilirki? Samurai Empire cıktıydı onu bile oynama fırsatım olmadı yeni bi pack daha cıkıo ehae Aman sonu Eq gibi olmasında 7 8 xp pack :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları
Sosyal ağlarda paylaş

legbra cıkı$ tarihi hakkında bilgin varmı hic?

bu arada niye aynı topic veya benzeri sanki klon gibi 54654 kere açılıyor anlamıyorum.Bitti diyorsan bu bölümede takılma.Adamların demesiyle direk biticek sanki de..[signature][hline]Pyro
Andoria

[Bu mesaj Pyro tarafından 04 Haziran 2005 13:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pyro, 04 Haziran 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
legbra cıkı$ tarihi hakkında bilgin varmı hic?

bu arada niye aynı topic veya benzeri sanki klon gibi 54654 kere açılıyor anlamıyorum.Bitti diyorsan bu bölümede takılma.Adamların demesiyle direk biticek sanki de..

Zaten bu bölümdeki son başlığım bu! Bir daha hiç bir yerine yazı yazmayacağımdan emin olabilirsiniz..[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Manloth, 04 Haziran 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Sphere yöneticilerinin Teot gibi bir programa çözüm üretmek için bir çabasının olmaması aksine koruma programını para ile vermeye çalışması.
PS: Teot tarzı programların sphereserver yapımcıları dışından biri tarafından yapıldığına da inanmıyorum.

bana sorarsan hiç bir konuda bilgisi olmayanların böle anlamsız topicleri açmamaları gerekiyo dimi?[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre UO öldü gibi,UO hayatımda en eğlenceli anılarımı geçirdiğim sunucu Sylveria kısmen kapandığından sonra açıldığından beri o zevki alamadım bu oyundan birçok sunucuda denedim ama UO'nun dirilmesi için artık yenilik gerek klasik sunucuların ölme dönemi başladı.[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD
karma$ik insanimsi ya$am formu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...