Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu guild sıralamasının bi linki var mıdır ? bulamadım ben pekde aramadım ama neyse üşengeçlik diyebilirisniz :P[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sanırım warcraftrealms da war o sıralama elandra +1[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ahahahaha allah allah millet hasta yahu. Soru soruyoruz ne açıdan ele alıyosunuz büyüklügü diye. Gelen cevaplara bak.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=254[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bravo, kalabalıkta sıralamaya girmişsiniz, inşallah başarı sırasında da bir yerlere gelirsiniz :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ehe he he he Sagol abi napalım horde lar kadar organize ve pro olamadık henüz zamanla insallah onlarıda halledicez.. For the horde ehe ehehe hehehehehehe ps : ragnaros u kestiniz dimi siz ?[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Eternal, 13 Haziran 2005 20:41 tarihinde demiş ki: ahahahaha allah allah millet hasta yahu. Bir alan görevlisi olarak bu sekilde bir dil kullanmani kiniyorum. Insanlara nasil hitap edilecegini ögretmemize gerek yoktur umarim.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 BOs ısler bırakın guıldı fılan erkeklı tek takılmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar öncelikli olarak biz bırakın oyunu forumlarda bile birbirimize tahammül edemiyoruz burada açılan topic lerin yüzde 90 ında tartışma çıkıyor.İş 2 kişinin çekişmesine dönüyor.Herkes çok bilmek yada doğru bilmek zorunda değil herkesin kendine göre doğruları var.Ayrıca bir üslup sorunumuz olduğuda kesin.Örneğin hangi guilddi hatırlamıyorum ama şöyle bi diyalog olmuştu.Arkadaşın birisi online olduğunda tüm guildi şöyle selamlamıştı. -Naber lan guild!! -... -*!?*^+ Aynı dili konuştuğumuz için aynı guildlerde olmamızda büyük avantaj olacaktır;ama maalesef hepimizin liderlik vasfının olması ve hat safhalardaki herşeyden nem kapma huyumuz bunu pek mümkün kılmıyor...[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 en güzeli solo , friendlisti çağır yap adam gibi instanceni.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 SEVEN en iyi 2. guild ?? lol diyorum bu SEVEN Mc de ilk bossa gelemeden 16. wipe tan sonra master ın hala i ve new plan dedigi guild degilmi gercekten buyuk hemde coook hll valla..[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 allaskina cocukca benim babam senin babani döver kavgasi etmeyin ya, nolur.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence öyle olmaz insan ne zmn geyik yapacagını ne zmn ciddi oynayacagınıda bilmeli her yerde 10 kere ölünce eglenmiyosun..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ne biliim öyle bi yazmışsın ki :D[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kusura bakma olmaz oğlan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kara-anarchy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: cintonick, 14 Haziran 2005 04:31 tarihinde demiş ki: SEVEN en iyi 2. guild ?? lol diyorum bu SEVEN Mc de ilk bossa gelemeden 16. wipe tan sonra master ın hala i ve new plan dedigi guild degilmi gercekten buyuk hemde coook hll valla.. sende mı ordaydın yoksa anlatan cokmu ballandırdıda tadı damagında kaldı hala unutamadın?[signature][hline]41 yard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nihilum clan protistas infernal affairs grimsoul legion birkere bu guildler tüm serverdaki en iyi guildler bunu kafaya kazımak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Erkeklik Tek takılmak da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: cintonick, 14 Haziran 2005 04:31 tarihinde demiş ki: SEVEN en iyi 2. guild ?? lol diyorum bu SEVEN Mc de ilk bossa gelemeden 16. wipe tan sonra master ın hala i ve new plan dedigi guild degilmi gercekten buyuk hemde coook hll valla.. said: cintonick, 14 Haziran 2005 04:31 tarihinde demiş ki: SEVEN en iyi 2. guild ?? lol diyorum bu SEVEN Mc de ilk bossa gelemeden 16. wipe tan sonra master ın hala i ve new plan dedigi guild degilmi gercekten buyuk hemde coook hll valla.. Merak ettim tek posta gore mi yaziyorsun ? Okudun mu tamamini attigim postlarin yoksa birisi `olm bak xxx e sole demishler ben yetemiyorum tek bashima gel sende 2 laf sok sunlara` diye mi cagirdi seni buraya? Birisi demish ki Turkler guild kuramiyorlar bende buna gore bir ornek verdim orda biryerde ayrica bir link daha var census kullananlar hakkkinda orada da 3. Gozukuyor. ? Mc de 30 kishi bir guildin buyuklugunu deyishirmez.`Iyi guild derler buyuk guild demezler`. Herhangi bir sabahin 6 sinda 40 tane online adami olan guilde `buyuk guild bu saate bile adam oluyor oynayacak` derler.Iyi ve Buyuk kavramlarini karishtirmayin. Neyse siz daha uzaga isersiniz. Ps : O census moduna gore de benim guildim 46. Burada aha onnar kotu bak mc bile yapamiyorlar tek bashlarina diye millte laf sokacagima gorunce sevindim bunu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Türk görmüştüm geçende slm dedim adam bana "sie git işim gücüm var diyo", işte böyle bir milletiz. Daha böyle birşeyi hiçbir yabancı dememiştir bana.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sie git olayı guzelmis :) Nick verebilirmisin?[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Seven iyidir ya , bence o kadar türkün( arada 3 5 yabancı olsada ) bir arada durması bile başarı malum asrden sonra ister istemez iyi türk oyuncuların takım çalışmasından çok solo gitmeye yatkın olduklarını düşünür oldum . En azından alliance için durum böyle . Bence horde'un takım bazında daha başarılı olmasının nedeni genelde serverlarda horde sayısının az olması . Sayıca az olduklarından ister istemez takım çalışması yapmak zorunda kaldılar oyun başından beri , şimdide meyvelerini topluyorlar . Tabi shaman gibi instant heal , shock , ve melee gidebilen charlarda takımda kim eksikse yerine bir shaman atılabilmesini mümkün kılıyor bu gerçeğide gözden çıkarmamak lazım .[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: BonePART, 14 Haziran 2005 05:00 tarihinde demiş ki: lol sorun iste abi dediğim gibi bi oynu hayattan onemli sayan adamla iş olmaz 2kişi levelinden 5 yuksek elite mobu kesmek icin 10 kez olup olm hade son kez deneyelim bak bu kez heal aetcem lan hade diye saatlerce kopup gene ölüyosan o adamla olur iste guild eh ole adamlarda az zaten friendlist yeterli oluyo imza.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sölediklerinizin hepsinin dogruluk payı var.Anlamadıgım olay şudur.Oyun cıkmadan önce neden bir cok planlar yapıldı?Neden insanlar bi takım şeylerin olması için organize olmaya çalışdı onu söleyin ozaman.Oyunda herkez bir noktaya gelmiş zate bir araya gelmek gibi bir amaç bu saatde zor gözüküyor.Bircok insan internet sayfası yaptı emek harcadı.Planlar yaptı avrupada ünlü guildlerle rekabet etme cabasında oldu.Dikkat çekmek istediğim konu budur.Başka birşey değil.Bunu siz ister milliyetcilik alın isterse başka yönlerden algılayın.Kesin olan şu birliktelik için horde ve allince da çalışmalar yapıldı ve hepsi boşa gitti.Bu guildlerin amaçı bir güclü hatda daha fazla güclü guildlerin olmasını sağlamak ve rekabet edebilmek ve keyif almak idi.İnsanlar sözlerinde durmadı veya duramadı.Yazık oldu herşey.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Elandra, 13 Haziran 2005 03:39 tarihinde demiş ki: Sirp bir arkadasim var, gecen gün Strat 5 man yapacaz 4 ümüz türküz adami unuttuk sohbete daldik, sora nerdesiniz falan dedi. Türk oldugumuzu ögrenince "neden türkler sirplardan nefret ediyor bu kadar" diye sordu adam. Sasirdik hepimiz, sorduk ne oldu diye, adam da "Gecen gün bi raid gruptan sirp oldugumu anlayinca attilar beni Türkler, anlam veremedim" falan dedi. Biz dedik yok öyle bisi bizde : ) Sonra sakalasmaya, kasasindaki yesil itemlardan gerekir mi diye sormaya falan basladi : ) Kisacasi, belki basit bir oyun gözüyle bakiyorsunuz ama su anda bu oyunu oynayanlar ileride ülkelerinde en basitinden en güclüsüne makamlarda bulunacaklar. Aslinda cok garip ama uluslararasi baglar kuruyoruz bu sekilde, zedelememek lazim. Ornegin oda arkadasim warcraft sayesinde tanistigi Fin ve Estonyali 2 arkadasiyla görüsmeye gidiyor yurtdisina bu yaz : ) serbianpsyco ehah kafa adam aslinda =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar