eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya bu cocuk çok iyidi baya da gelişmiş antalyaspordayken bu dünya kupasında da harika oynuyor biz bunu direk alsak kadroya 2 sene sora yeni emre olur bu kadar uğraşıcağımıza işte süper oyuncu... vardır belki bi bildiği aziz baskanımızın ama değerlendirilse çok iyi olur bence ya cocuk ciddi süper ve yas 19[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ewt katılıyorum türkiyedeki en önemli gelecek vadedenlerden bence ama şimdi fenerde forma giymesi zor...kemal bile yedek beklerken olcanın oynaması imkansız gibi :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Daum oynatmaz onu komplex yapar veya güvenmez.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 daum kıllıgına gider en kritik macta oynatır 6-7 farkla önde oldugumuz maclar yerine...cocukta hata yaptıktan sonra olcan beni dehşete düşürüo die demeç werir..daum bu herseyi yapar[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara [Bu mesaj wook tarafından 14 Haziran 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla GS'de çok sağlam altyapı var gelecek için onu görüyoduk hep de, Olcan yeni çıktı hakkaten piyasaya... Şimdi emreyle kıyaslamamak lazım emre bunun yaşındayken bırak ilk 11i ilk 18i uefa kupasında oynuyordu o ayrı da bu çocukta da ışık var... FB'de kadroya giremez zaten. Ama bu sene bi 2. lig seneye de bi 1.lig takımına kiralanırsa kendini çok geliştirir... Umarım yetenek kasabı FB onu da harcamaz...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o kadarda iyi bi futbolcu değil olcan. ben antalyada 12 maçını falan canlı izledim. cok kosuyor ama cok fantaziye kaçıyordu antalyasporda. cokmu fifa oynuyor onu bilememde olanaksız görünen pasları atmaya çalışıyodu tribünde çıldırıyorduk biz. fiziki bakımdanda yetersiz ufak tefek bişey.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Fiziksel olarak bilmem de o fantazi zaten olgunlaşıp biraz piştikçe normale döner. Hem biraz uçukluk iyidir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Fenerbahçede kendini kanıtlamamış futbolcu zor oynar hele hele bu seneki fenerde[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 antalyasporda kendini gösterme derdinde olduğu icin öyle şeyler olabilir henüz 19 yaşında tecrübe kazandıkça düzelecektir[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 işte böyle durumlarda daha 2 yıl evvel dediğim gibi keşke Fatih Terim bizde olsa diyorum...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Fistan, 14 Haziran 2005 23:59 tarihinde demiş ki: cok kosuyor ama cok fantaziye kaçıyordu antalyasporda. cokmu fifa oynuyor onu bilememde olanaksız görünen pasları atmaya çalışıyodu eheh bu bölüme koptum.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar