Venator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Caylak vs muhabbeti sizi rahatsız ediyosa beni de patideki balonlar rahatsız edebilir, madalyalar edebilir degil mi. Ha ikisi de etmiyo ama sonucta ikisi de aynı sey benim gozumde. Pati de o kadar demokratik, anti-elit bi platform degil ki eksiye elit vs diye laf atıyosunuz. Burası internet, ne sekilde olursa olsun elitler de olucak caylaklar da bu kadar garipsememek lazım diye dusunuyorum.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 7. nesil yazar alımı başlasın :( zaten okuyoruz alla alla...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 harbi zaten okuyoduk. 10 tane çaylak acc patladı yeter artık yazar olmak istiyorum ben![signature][hline]- hep kel kalacaksın!! - iki ekmek kap gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Venator, 13 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Caylak vs muhabbeti sizi rahatsız ediyosa beni de patideki balonlar rahatsız edebilir, madalyalar edebilir degil mi. Ha ikisi de etmiyo ama sonucta ikisi de aynı sey benim gozumde. Pati de o kadar demokratik, anti-elit bi platform degil ki eksiye elit vs diye laf atıyosunuz. Burası internet, ne sekilde olursa olsun elitler de olucak caylaklar da bu kadar garipsememek lazım diye dusunuyorum. patide kaç kere bölümlere veya belli kategorilere ayrılmış üye grupları gördün? patide kaç kere bu önce üye olmuş kesin öbürü haksızdır olayı gördün? patide kaç kere yetkililerin kafasına göre densiz iş yaptığını gördün.en önemliside bir insanın eline azıcık bir yetki geçince ilk halindeki tavrını sürdürmesi gerekir,sonradan hafif yoldan yükselirse elbet tepki alır.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Apache, 13 Haziran 2005 19:51 tarihinde demiş ki: said: Venator, 13 Haziran 2005 19:45 tarihinde demiş ki: Caylak vs muhabbeti sizi rahatsız ediyosa beni de patideki balonlar rahatsız edebilir, madalyalar edebilir degil mi. Ha ikisi de etmiyo ama sonucta ikisi de aynı sey benim gozumde. Pati de o kadar demokratik, anti-elit bi platform degil ki eksiye elit vs diye laf atıyosunuz. Burası internet, ne sekilde olursa olsun elitler de olucak caylaklar da bu kadar garipsememek lazım diye dusunuyorum. patide kaç kere bölümlere veya belli kategorilere ayrılmış üye grupları gördün? patide kaç kere bu önce üye olmuş kesin öbürü haksızdır olayı gördün? patide kaç kere yetkililerin kafasına göre densiz iş yaptığını gördün.en önemliside bir insanın eline azıcık bir yetki geçince ilk halindeki tavrını sürdürmesi gerekir,sonradan hafif yoldan yükselirse elbet tepki alır. Balonlu gelenler, 1000 mesaj atanlar atmayanlar, kayıt olma tarhinie bakıp da ben 2002den beri uyeyim sen 2005ten diyenler ( ya da tam tersi )... Forumun elit kesiminin yanlıs bi konu acılınca hemen flame yapması, yenilerin yanlıs bisi yaptıklarında hemen azarlanması vs vs. Bunlar yok mu patide? Yonetici hatası olarak kendi gorusum de peth'in banlanıp sora bi iki gun once ermenistan hakkında bi konunun kedi tarafından acılması var. Kedinin hakkıdır istedigini yapabilir bu onun forumu, ki zaten ic siyasetle dıs siyasetin ayrı oldugunu soylemis ona da sonsuz saygım var. Yine de ben yanlıs oldugunu dusunuyorum. Edit: Yanlıs anlasılmasın, patiyi kotulemek degil amacım. Ama eksi'ye o kadar laf atarken bence kendimize bakmamız lazım once. Ben sahsen pati ile eksinin kotuluk abuse vs acısından hicbi farkı oldugunu dusunmuyorum. İnternet ortamıdır burası her yerde her sekilde olucaktır. [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru [Bu mesaj Venator tarafından 13 Haziran 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: fizban, 13 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: çok kötü olmuş. karma olayı resmen abuse edilir. karma olayı için fake account patlaması olabilir o zman ekşide, gerçi e-mail onaylı, kaç tane kasabilirler ki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 e-mail sahibi olmak zor degilki.. // bu arada bu okur alimi daha cok reklam adina yapilmis bir adim gibi geldi bana.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nerde çokluk orada bokluğun 1. örneğidir ekşisözlük. Reklam yapmıyacaksın kardeşim öyle sitelere. Lamer sayısı adam gibi insanların sayısını aşınca ve eski lamerler elite kabul edilicek bir seviyeye gelince bok oluyo işte bukadar basit.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 okurların da oy verip, theme kullanması çok önceden beridir istenen şeyler. ondan yapılmıştır tahminimce. bi de bu nesil ayrımı olayı çok anlamlı değil, kurallar herkes için aynı. saygı görmek açısındansa neslin çok fazla anlamı yok, sonuçta yazdıklarının hepsi ortada.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Eski-Yeni kavgası malesef her yerde oluyor önüne geçilemez bu olayın. Ne zamaki insanlar egolarını bu tarz şeylerle tatmin etmekten vazgeçerler o zaman ortadan kalkar.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 13 Haziran 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Haber verdiğin için teşşekkürler..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Crane, 13 Haziran 2005 20:47 tarihinde demiş ki: bu arada bu okur alimi daha cok reklam adina yapilmis bir adim gibi geldi bana. hmmm...[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: cembone, 13 Haziran 2005 20:35 tarihinde demiş ki: çok yazık bir ortam. =) olayı nesillere bölmelerinden beri tasvip etmedim, hala da etmiyorum, yarattıkları database e ise hastayım...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 artık dikkat şahan çıkabilirde "sinirliyim , asabiyim , 1. nesil ekşisözlük okuruyum :P " denilebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 -Bu iş için ne gibi vasıflara sahipsiniz? -1. nesil sözlük yazarıyım. -Sıradaki...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Üye oldum sonunda bee :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: forgiver, 13 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: said: fizban, 13 Haziran 2005 20:23 tarihinde demiş ki: çok kötü olmuş. karma olayı resmen abuse edilir. karma olayı için fake account patlaması olabilir o zman ekşide, gerçi e-mail onaylı, kaç tane kasabilirler ki wow-turk.com ve doruan.com benim arkadaşım, benim sınırsız mailim var. [email protected]'a gönderdin mi bana gelir, [email protected]'a gönderdin mi bana gelir. Kısaca böyle :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 site açılmıyor şu anda ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Evet[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kompleks diyorum başka bişey demiyorum..ben de patideyim çünkü burası forum. ama sözlük'te başka bir ortam var bunu da herkes kabul etsin. ekşisözlük bir fenomendir. bu böyle biline.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 "fenomen" diyince aklıma sadece zuxxi gelir benim.. belki de ben ortaokuldayken çok popüler sitelerden biri olmasına rağmen kalitesini korumasından dolayı çok uzun süreler müdavimi olmamızdan da olabilir...[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 zuxxi güzeldi. ftuff güzeldi, gerçi şimdi yine açıldı ama o havası yok.. Kalmadı adam gibi community..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alvarez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 okuları siteye baglamak için yapılan reklam. onceleri iyiydi hoştu fakat artan reklam sayısıyla birlikte kişileri siteye baglamk için once tum çaylakları onayladılar şimdide bu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Tüm caylaklar onaylanmadi. Onaylansaydi okur diye birsey olmazdi bence..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Okurluktan sonra caylaklık sonra yazar olma gıbı bı durummu var tam bılmıyorum ben.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar