Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askere giden neden?

kam3r

Öne çıkan mesajlar

Trişka :)

Osman merak etme ben seni beklerim

Valla sen bilin gozelim sen bilin[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Kişiye göre degisiyor be kocum.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 14 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
Erkek ayrılıyosa, hazır bahane bulmuşken yolu vereyim diyordur.
Kız ayrılıyorsa, askerliğin boyutuna göre 6-12 ay kız arkadaşlarına sevgilimle bugün bunu yaptık diyemeyeceği içindir.

asker aglıyorsa bana uymaz ama kızın 12 ay beklemesi gerçekten zor olması gerek kız olmadıgımız için belkide dusunemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalan işler bunlar
demekki ortada bi ciddiyet yokki kızda fırsat bulmuş ayrılıyo
sen askerdeykende kafası rahat sonuçta
tam tersi olsa aranızda süper bi ilişki aşk olsa niye yapsın
çok örneğini gördüm değil askerliği 3 sene bekleyenini gördüm amerikada iş nedeniyle yerleşmişti ve geri döndüklerinde de evlendiler mutlu bi şekilde peah
bizi de bulsa böyle bişi lan
cnm çekti[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

dandik kiz arkadas bulursan kendine ayrilirsin tabii .

aslinda bunda uzulecek degil sevinecek konu daha onemli .sen askerdeyken yurumeyen iliski is ciddiye binince nasil yuruyecek ? askerlik esasen cok konuda insanin kendine ceki duzen vermesine yardimci oluyor .

istatistik yapilsa dediginde haklisin askere gidip gelen adam evlenecem ben bu kizla dediginde bile yanildigini bir sekilde anliyor . askerlik ilginc bir sey hakkaten[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 14 Haziran 2005 23:07 tarihinde demiş ki:
asik olan 16 diil 17 ay bile bekler

16 ay bekleyen 18de bekler ztn :) yani ne alaka 17 ay? 1 aydan nolcak ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

ya uf espri yaptm amma uzattnnz ya dovseydiniz

*bohuueueheuhe aglayarak kacar*[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-)
sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem:
hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz:
-horace sirayi bozma
ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...