Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görevimiz Tehlike 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu film de çekilmeye başlandı. Başrolde Tom Cruise var yine. Sevgilisi rolunde ise Michelle Monagon diye bir hatun. Filmin birincisi de ikincisi de fostu bana göre. Umarım bir değişiklik olur.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae
G3NK-Ster paradayz!
Mesaj tarihi:
"Pop corn" sineması olarak tabir edilen sinema çeşitinin keyifli örneklerinden biriydi M:I serisi. 3üncüsünü de zevkle izliyeceğim. Ayrıca haberin kaynağını söylersen sevinirim.
Mesaj tarihi:
kaynak

kızın adı Michelle Monaghan bu arada.MR. and MRS. Smith'te Gwen rolünde az da olsa görüyoruz.
aynı zamanda şu tüm Douglas ailesinin yahudi bir aileyi oynadığı filmde de oynuyordu.

resim:

bu arada şu anda filmin iptali söz konusu..tom cruise'un tavırları ve hayranlar nedeniyle iptal edildi dedikoduları varmış.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Mesaj tarihi:
Yönetmen
J.J. Abrams
Senaryo
Frank Darabont , Dean Georgaris
Müzik
Lalo Schifrin

2005, ABD
Oyuncular
Tom Cruise (Ethan Hunt) , Carrie-Anne Moss , Ving Rhames (Luther Stickell) , Kenneth Branagh , Scarlett Johansson , J.J. Abrams (Yönetmen)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Mesaj tarihi:
Ben de çekildi diye biliodum, hatta Tom çekimler esnasında bi kaç olay yaratmıştı diye duymuştum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evett sinemada traiserını gördüm veeee kendimden geçtim ilk konuşmada bu ne lam dedim arkadan o müzik gelince için kıpır kıpır oldu lam :p . çok heyecanlıyım =) bu arada

05.05.2006 da vizyonda az kaldı azzz

dit dit dit dit dii dit dit dit dit dit di diiitt

:p
  • 6 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...