geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Evet bu film de çekilmeye başlandı. Başrolde Tom Cruise var yine. Sevgilisi rolunde ise Michelle Monagon diye bir hatun. Filmin birincisi de ikincisi de fostu bana göre. Umarım bir değişiklik olur.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 "Pop corn" sineması olarak tabir edilen sinema çeşitinin keyifli örneklerinden biriydi M:I serisi. 3üncüsünü de zevkle izliyeceğim. Ayrıca haberin kaynağını söylersen sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tom cruise ölmeden 3 liyim demiş son bi 10x. jenerasyonuma para sakliim hesabı.[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Michelle Monagon diye arattım google da bi tek resmi çıkmadı. nasıl yazılıyor bu kızın ismi."Michelle Monagon" değil bi kere =P[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kaynak kızın adı Michelle Monaghan bu arada.MR. and MRS. Smith'te Gwen rolünde az da olsa görüyoruz. aynı zamanda şu tüm Douglas ailesinin yahudi bir aileyi oynadığı filmde de oynuyordu. resim: bu arada şu anda filmin iptali söz konusu..tom cruise'un tavırları ve hayranlar nedeniyle iptal edildi dedikoduları varmış.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Yönetmen J.J. Abrams Senaryo Frank Darabont , Dean Georgaris Müzik Lalo Schifrin 2005, ABD Oyuncular Tom Cruise (Ethan Hunt) , Carrie-Anne Moss , Ving Rhames (Luther Stickell) , Kenneth Branagh , Scarlett Johansson , J.J. Abrams (Yönetmen)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben de çekildi diye biliodum, hatta Tom çekimler esnasında bi kaç olay yaratmıştı diye duymuştum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kızı çok iyi hatırlıyorum bi yerden ama nerden.. dedim, google'a baktım, boston public'miş :) sonradan giriyordu öğretmen olarak, hastası olmuştum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 evett sinemada traiserını gördüm veeee kendimden geçtim ilk konuşmada bu ne lam dedim arkadan o müzik gelince için kıpır kıpır oldu lam :p . çok heyecanlıyım =) bu arada 05.05.2006 da vizyonda az kaldı azzz dit dit dit dit dii dit dit dit dit dit di diiitt :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Şimdi Starda maçı beklerken gördüm, nasıl film yapıyorlar böyle ya bildiin 15 yaşa yönelik aksiyon, pis herif havadan para kazanıyo yeminlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sen buyudun diye 15 yasa yonelik film yapilmasin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iyide hery potır değil bu, millet her yaştan gidiyor macera filmi diye. tüm dünyaya çakıyorlar herifler saçmalığı neyse kanalı değiştirdim sinirim geçti, saol şükrücüüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 üçüncü film en iyisi gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar