Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir görüntü...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

buyur ucan kardeş;

http://x300.putfile.com/videos/c9-13716314390.wmv
erkek kardesini cekmisler, izle bakam tanıcanmı.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 14 Haziran 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Eheahaeheau aşmış güzel ya.. Bizim İsmail Nacardan bile daha ballı bi din muhabbeti dönmüş burda.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

bizim tek ruhumuz sensin, sen ucuyorsun be baba o yeter :)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ucanadam, 14 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
said:
Mayhem, 14 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
buyur ucan kardeş;
teşekkürler, site açılmıyor, video iniyor... cık cık cık

neyse uzun zamandır ruh görmüyordum bi bakayım.

en son ne zaman gördün[signature][hline]Morotetori Kaitennage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
moriteri, 14 Haziran 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
said:
ucanadam, 14 Haziran 2005 19:29 tarihinde demiş ki:
said:
Mayhem, 14 Haziran 2005 19:28 tarihinde demiş ki:
buyur ucan kardeş;
teşekkürler, site açılmıyor, video iniyor... cık cık cık

neyse uzun zamandır ruh görmüyordum bi bakayım.

en son ne zaman gördün
bunun sorulacağını tahmin edememiştim :)

quoteleri ayıklamaya üşendim kusura bakmayın[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum

[Bu mesaj ucanadam tarafından 14 Haziran 2005 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu amcaya Mydonose kolekşından milyon dolarlık teklif gelmiş stand up için diye duydum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

ucanadam gel len biz ruh, cin cagırakta, video, resim ne varsa cekelim sunları döt edelim.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
[Bu mesaj Mayhem tarafından 14 Haziran 2005 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek o gerçek..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Loli-pop, 14 Haziran 2005 20:34 tarihinde demiş ki:
kadın anlatırken ruha benzeyen bi varlıga benziyo diyo sanki ruh görmüşler de.. fesupanallah..
ne güzel dedin ya... yani ruh niye böyle duman gibi yarı saydam bişe olsun ki? Ne bliim sivrisinek gibi bişedir belki. ya da kurbağa. Ruha nasıl "benzetilebilir" ki görüntü??[signature][hline]Morotetori Kaitennage

[Bu mesaj moriteri tarafından 14 Haziran 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ztn adam sonradan anlatıyo islam dünyasnda ruhu görmek için ilim yok diye cin ya da başka bi warlık deniliyo ama belli olmaz yani..ben inaanmadım şahsen..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

efsane ağaçtaki yaratık cnm :)
bu arada ben dumanı zor farkettim adamlar ruh olduğunu nasıl anlıyolar onu anlamadım ilginç valla
sigara içerken bende görüyom bazen böyle üflerken ruh muh[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt

[Bu mesaj kermit tarafından 14 Haziran 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bilirim...[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam konusamıyorki daha dogru düzgün, bir lafı toparlamak icin ne terler döktü.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...