Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En son ilk kez yaptığınız birşeyi söylesenize

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
na bunlar :P

said:
www.ultimatr.com
www.ultimatr.com/sozluk
www.pepelek.com/komik
www.pepelek.com/edebiyat
www.pepelek.com/scripts
www.pepelek.com/eve
www.pepelek.com/ao
www.pepelek.com/wow
www.pepelek.com/dcourt
Mesaj tarihi:
CM De sonunda başarılı oldum...
(lig şampiyonu oldum şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım boru mu... [benim için tabii {ben=CM özürlüsü}])

[Bu mesaj karpuz tarafından 09 Şubat 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
magecy, 09 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki:
Banyo oldum

Banyo olmak? Zuahaha güzel... Ben de demin bilgisayar oluyodum bi anda kapı oldu bi baktım annem olmuş...[hline]....
Mesaj tarihi:
hayır olaya o yönden bakılacaksa bizimde bir kız ark var geçen gğn falan oldu...öldüresim geldi...nasıl olunur ki falan...falan olmak...öl bi öl...[hline]Tyler Durden
Mesaj tarihi:
ben hala başlıkta gizli anlamlar aramaktayım[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
açmak lazım aslında biraz...hayatınızda ilk kez yaptığınız birşeyi sordum...ama en son bunu yapmış olman lazım bu aralar...bu çok ezik bir durum ya...açıklattırılırmı lam bu...of[hline]Tyler Durden
Mesaj tarihi:
Makineye Format attım :) . Windows Xp' yi Yukledim. 3 tane windows'um wardı 1'e indirdim borumu kardesim bunnar ( yane benim icin ) Gr@L Benim. O kadar :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Mesaj tarihi:
said:
magecy, 09 Şubat 2003 23:43 tarihinde demiş ki:
nihehee ne güzel ben genelde masa ve sandelye olurdum ama işte en son ilk banyo oldum[hline]Image is everything, so play with it.

Koptummm!!! :tebrikz:[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Mesaj tarihi:
Ilk defa boyle felsefik bir topic gordum.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
Mesaj tarihi:
sewdiğim bi kızdan ayrıldım :)
başka sewdiim bi kızı 1 senedir ilk defa gördüüm gün oldu ama o :) ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
herif sevdiğim bi kızdan ayrıldım derken gülüyo bea
helal olsun ..
ironik adam dorusu[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler.
Mesaj tarihi:
Baksana basligi anlamak icin bile bayagi ugrasmak gerekiyor.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız
demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i!

Querquobad Quane [SnowLords]
  • Yeni Oluştur...