inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 En son ilk kez yaptığınız birşeyi söylesenize..!!![hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 french kissing=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 na bunlar :P said: www.ultimatr.com www.ultimatr.com/sozluk www.pepelek.com/komik www.pepelek.com/edebiyat www.pepelek.com/scripts www.pepelek.com/eve www.pepelek.com/ao www.pepelek.com/wow www.pepelek.com/dcourt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 CM De sonunda başarılı oldum... (lig şampiyonu oldum şampiyonlar liginde çeyrek final oynadım boru mu... [benim için tabii {ben=CM özürlüsü}]) [Bu mesaj karpuz tarafından 09 Şubat 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Banyo oldum nihgehehehehehehehe[hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 lodosa karşı sahilde yere 40 derecelik açı ile yürümek[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: magecy, 09 Şubat 2003 23:29 tarihinde demiş ki: Banyo oldum Banyo olmak? Zuahaha güzel... Ben de demin bilgisayar oluyodum bi anda kapı oldu bi baktım annem olmuş...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 hayır olaya o yönden bakılacaksa bizimde bir kız ark var geçen gğn falan oldu...öldüresim geldi...nasıl olunur ki falan...falan olmak...öl bi öl...[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 nihehee ne güzel ben genelde masa ve sandelye olurdum ama işte en son ilk banyo oldum[hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben hala başlıkta gizli anlamlar aramaktayım[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 açmak lazım aslında biraz...hayatınızda ilk kez yaptığınız birşeyi sordum...ama en son bunu yapmış olman lazım bu aralar...bu çok ezik bir durum ya...açıklattırılırmı lam bu...of[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 bişi anlamadım :) yumurtamı tavuktan çıkıyodu şimdi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıklayan elleriniz dert görmesin allah lossus , lagsız net bağlantıları bahşetsin. pcne virüs bulaşmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Makineye Format attım :) . Windows Xp' yi Yukledim. 3 tane windows'um wardı 1'e indirdim borumu kardesim bunnar ( yane benim icin ) Gr@L Benim. O kadar :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: magecy, 09 Şubat 2003 23:43 tarihinde demiş ki: nihehee ne güzel ben genelde masa ve sandelye olurdum ama işte en son ilk banyo oldum[hline]Image is everything, so play with it. Koptummm!!! :tebrikz:[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 3 windowsmu, nasıl yane. İkiyi duymuştum ama 3 biraz abartı değilmi?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 domain adı aldım :)[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 cep takas ettim dün eha[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Ilk defa boyle felsefik bir topic gordum.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 felsefik?? neyse ilk defa www.pepelek.com/komik'e girdim[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inaktifuye Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bir anlık dalgınlığıma geldi...çıktı bir anda...ben de anlayamadım...bayılmış olmalıyım..[hline]Tyler Durden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 sewdiğim bi kızdan ayrıldım :) başka sewdiim bi kızı 1 senedir ilk defa gördüüm gün oldu ama o :) ehhe[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 herif sevdiğim bi kızdan ayrıldım derken gülüyo bea helal olsun .. ironik adam dorusu[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 En Son İlk Kez : Cukura Dü$tüm[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Baksana basligi anlamak icin bile bayagi ugrasmak gerekiyor.[hline]nukbasliklikiz, 31 Ocak 2003 16:28 tarihinde demiş ki: pazartesi o gorili nikimin altında görürsem yandınız demokratik olun benim elimde sizin nikinizin altına goril koyma imkanım yok! işte ama siz bana goril koyar ben size koyamazsam bu adil ve demokratik olmaz! onun için silmelisiniz goril i! Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: Delanoresse, 10 Şubat 2003 00:37 tarihinde demiş ki: zengin oldum, piyangodan para cikti[hline]I know I can't stay by your side forever, But I know I won't forget your beauty... Suck My Axe! bana da biraz versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar