Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

300-400ytl arası en kaliteli telefon

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

şöyle bir baktım da bu fiyata alınacak en kaliteli telefonu bi türlü bulamadım. video kaydı falan da olsun istiyorum. önerisi olan?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all
Sosyal ağlarda paylaş

Motorola E398 dicem "0" ı pahalı. 2. El arkadaş almış 350milyona yok yok telefonda.
SonyEricsson K500i desem? 350ytl ye?
http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=613147&aType=product&catId=3473[signature][hline]youth only zone!
Akvaryum Tutorial
paramı kazanmak istion? al buraya üye ol
sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA
Sosyal ağlarda paylaş

Bence once ihtiyaclarını belirlemelisin. Artık cok fazla ozellik ve cok telefon var. Her sey ustunde olsun dersen o zaman biraz zorlanırsın cunku bir iki model o sınıfa yakın ki onlar da 1,5 milyar civarında. Olmazsa olmaz özellikleri ve onem sirasını belirttikten sonra daha kolay buunabilir sana telefon.
Sosyal ağlarda paylaş

6630 6600 7610 tarz telefonları asla önermiyorum. kesinlikle kalite yoksunu telefonlar. bir symbian koyacaz diye normal telefondan etmişler o kadar para gerçekten boşa.
onun yerine 6230i alın hem hızlı hemde ne ararsanız var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

kapaklı bi motorola var fiyatı 320 ytl mi ne ama ozellıkleri tum nokıalardan daha guzel bence mıcrosoft uyg ları vs herbisi var kapaklı siyah, agır bisi ama modelini unutum, ve dukkanlarda satılmıyo sadece netten siparıs ediliyo superonlıne sitesinde bi e shop şeysi var ordan bakarsanız bulabilirsiniz bence bi goz atın..

[Bu mesaj Morlock tarafından 28 Mayıs 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...