MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 şöyle bir baktım da bu fiyata alınacak en kaliteli telefonu bi türlü bulamadım. video kaydı falan da olsun istiyorum. önerisi olan?[signature][hline]The smile on your face lets me know that you need me There's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall You say it best when you say nothing at all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Motorola E398 dicem "0" ı pahalı. 2. El arkadaş almış 350milyona yok yok telefonda. SonyEricsson K500i desem? 350ytl ye? http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&pId=613147&aType=product&catId=3473[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bence once ihtiyaclarını belirlemelisin. Artık cok fazla ozellik ve cok telefon var. Her sey ustunde olsun dersen o zaman biraz zorlanırsın cunku bir iki model o sınıfa yakın ki onlar da 1,5 milyar civarında. Olmazsa olmaz özellikleri ve onem sirasını belirttikten sonra daha kolay buunabilir sana telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
swswsw Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600 alabilirsin 2 ci Güvenmezsen kaçak alirsin.. Benim arkadaşim 280 milyonsa satiyordu 6600 :)[signature][hline]Gaius Julius Caesar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600 ın sarjı cok kotu onun yerine 6230 al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illusion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 3230 alabilirsin kaçak ama kaçak olan yerden : )[signature][hline] Ne yaLanIm Ne døLanIm $an $öhret sIzIn øLsun ben faLanIm fILanIm.. Hardgamer Illusion Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Siemens CX 65 var 11mb hafıza video kaydı vga kamera falan fıstık 350 küsür üstelik baya iyi...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600-6230-ve eğerkı para koyarm brasdaha dersn 6260 tbkı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600 sahibi olarak tavsiye etmiyorum hatta yarım saat önce sattım sahibide değilim ama :), 6230 alacağım tavsiye ederim.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 iridium al. ama resim çekmiyor =//.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 k500 al pısman olmazsın super bı tel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 420 430 civarı sx1 alabilirsin her konuda 6600dan üstün sesi stereo kamerası 66 ile aynı kimisi daha ii diyo radyosu var ve 130 mhz 66dan fazla işlemcisi.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Isırırım,bırakmam dT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600 alacağınız en son telefon olsun. Size bu şekilde özetleyim.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Şu aralar ben de tazok siemens mc60'tan kurtulmayı planlıyorum. Sizce 6630 750 milyona garantili almaya değer mi ? Yoksa daha düşük fiyatlara daha uygun ve garantili bir telefon mu tercih etmeli?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 6600[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 6630 spot alıcam ben, garanti için o kadar para vermeyi düşünmüyorum :d[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 6630 mükemmel ya..[signature][hline]Kimseye güvenmediğimiz dünyada güvendiğimiz kişiler arkamızdan vurdu.Ultima-Strike'ı kınıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 6630 6600 7610 tarz telefonları asla önermiyorum. kesinlikle kalite yoksunu telefonlar. bir symbian koyacaz diye normal telefondan etmişler o kadar para gerçekten boşa. onun yerine 6230i alın hem hızlı hemde ne ararsanız var.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 kapaklı bi motorola var fiyatı 320 ytl mi ne ama ozellıkleri tum nokıalardan daha guzel bence mıcrosoft uyg ları vs herbisi var kapaklı siyah, agır bisi ama modelini unutum, ve dukkanlarda satılmıyo sadece netten siparıs ediliyo superonlıne sitesinde bi e shop şeysi var ordan bakarsanız bulabilirsiniz bence bi goz atın.. [Bu mesaj Morlock tarafından 28 Mayıs 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 6610i nasıl telefon, kullanılır mı topice up! bu arada, bana da lazım oldu 350yi geçmemesi gerekyior nokia tercihen, cokd aha iyi var diyorsanız ona da kabul, ama nokia tercih sebebi[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 biraz daha eklersen 6630 un spotunu alabilirsin. spr bi telefon bence üstelik çok da hızlı..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 zaten normal fiyatlar üzerinden konusuyorum, bunların üzerine bir de spotlar girecek doğubanktan, orjinal fiyatlarına göre 6610i 319 milyondu 6630 ne kadar?[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 phillips 755 guzel bi telefona benziyo ustelik dokunmatik ekrani var! ben ilgileniyorum[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 6610i de bluetooth falan yokmuş onu gördüm biraz önce 6630 da estore da 730 milyon mu ne, spotu nun 350 falan olacagını sanmam, olsa da almam mümkün olmaz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 spotları ztn 500-600 arsi..ben bgn sordum messela 575 dediler..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar