Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni cd'nin verdigi can

dunno

Öne çıkan mesajlar

arkadasim cd cekmis mp3 yapmis bisuru sarki koymus içine. yeni albumler yeni sarkılar ve yeni sozler. guzel bi gun gecirdim ve simdi evde yalnızken bu muzikleri dinlemek yenilendiriyor beni. hafif hissediyorum. azicik cok az da ictim bugn. arkadasim bana bisi aldi ben başka bi arkadaşima poster aldim odasina. "choose life" dio tanidik? eski gunler gibiydi bugün. saf basit mutlu. arkadasim garipti ama. bişiler caldi. kucuk seyler ama yine de... küpe ve yüzük calmiş bana. yakalansa? yakalanmasa bile... onun dışında guzeldi tamamen bırakmama kendimi bikac gun kaldı sıkıyorum dişimi kendimi
so sick and tired of pictures of me diyo bu yeni sarkılardan biri. değişirim ben de. kolay değismek. değismeyi istemek, karar vermek zor. biri okicak ve "yani?" dicek yine. buraya ait olmasi için bu yazinin bisiler ekleyebilirim gereksiz belki yalan olan. bi cocuk gordum cok tastı napicam falan derim ama bos olur... muzik, ilk kezs duydugum notalarin sureleri azalior, muzik hızlaniyor iyice. clubber fln diil ama canlandiriyor beni. ayaga kalkiyorum ayna onunde gostermek icin dans figurlerimi kendime... soyliyemiyorum sarkilari normaldeki gibi baira baira... yeni bunlar!
Sosyal ağlarda paylaş

napicam adama cidden ya... komik bi tip falan... bunu da eglenmek icin yaptıgını solio ama ya olmaz ki... rozet seker falan calio... ben de grounce napiosun olum diyorum anlamiyo... ouff... yakalansa benim de basım derde giricek. kayıp esya bolumunden 2 saat aldı gecen gun falan... napicam ben de sasirdim
Sosyal ağlarda paylaş

yeni mp3 cd si varya bilgisayar konusunda beni en çok heyecanlandıran ve mutlu eden şey...ama uzun zamandır hiç yeni cd almadım....

(hep bu hymn salağı yüzünden...adam resmen cd vermem diyo ya deliricem...)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...