dunno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadasim cd cekmis mp3 yapmis bisuru sarki koymus içine. yeni albumler yeni sarkılar ve yeni sozler. guzel bi gun gecirdim ve simdi evde yalnızken bu muzikleri dinlemek yenilendiriyor beni. hafif hissediyorum. azicik cok az da ictim bugn. arkadasim bana bisi aldi ben başka bi arkadaşima poster aldim odasina. "choose life" dio tanidik? eski gunler gibiydi bugün. saf basit mutlu. arkadasim garipti ama. bişiler caldi. kucuk seyler ama yine de... küpe ve yüzük calmiş bana. yakalansa? yakalanmasa bile... onun dışında guzeldi tamamen bırakmama kendimi bikac gun kaldı sıkıyorum dişimi kendimi so sick and tired of pictures of me diyo bu yeni sarkılardan biri. değişirim ben de. kolay değismek. değismeyi istemek, karar vermek zor. biri okicak ve "yani?" dicek yine. buraya ait olmasi için bu yazinin bisiler ekleyebilirim gereksiz belki yalan olan. bi cocuk gordum cok tastı napicam falan derim ama bos olur... muzik, ilk kezs duydugum notalarin sureleri azalior, muzik hızlaniyor iyice. clubber fln diil ama canlandiriyor beni. ayaga kalkiyorum ayna onunde gostermek icin dans figurlerimi kendime... soyliyemiyorum sarkilari normaldeki gibi baira baira... yeni bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 doğru yolu bulmuşsun bence de arakdaşın sapmış :p[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 napicam adama cidden ya... komik bi tip falan... bunu da eglenmek icin yaptıgını solio ama ya olmaz ki... rozet seker falan calio... ben de grounce napiosun olum diyorum anlamiyo... ouff... yakalansa benim de basım derde giricek. kayıp esya bolumunden 2 saat aldı gecen gun falan... napicam ben de sasirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 haram olduğnu söyle kendini dine versin :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kendini dine vermezde al karsina konus büle olmadi ve polise gitsin :P[signature][hline]KEL THE KROM KROMLARIN KRALIDIR AMA OLMAYAN ARABA BENiMDiR DiYE SALLIYORDUR. KENDiSi YAKLASiK 500 KiLODUR ONUN AGiRLIGINA YAKLASMAYAN KiMSE ONLA TAKiLAMAZ ÇÜNKÜ ALTINDA EZiLEBiLiR. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bir musibet bin nasihaten iyidir... umarım tüm günlerin anlattığın "basit ve mutlu" günlere benzer :)[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 choose life , trainspotting.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yeni mp3 cd si varya bilgisayar konusunda beni en çok heyecanlandıran ve mutlu eden şey...ama uzun zamandır hiç yeni cd almadım.... (hep bu hymn salağı yüzünden...adam resmen cd vermem diyo ya deliricem...)[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 umarim hep bukadar mutlu olursun[signature][hline]bi gun bi adam ortalikta dolasiyomus :-) sonra horace ve arkadaslarii adamin yolunu cevirmis :horace:8-):rock::yapma::utaniem: hep birlikte halay cekmeye karar vemisler :tebrikz: -horace sirayi bozma ve bu guzel hikayemizinde sonuna geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *!kafası karışır*[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar